- 19 Ekim 2009
- 2.351
- 1
- 40
- Konu Sahibi alaycikus67
- #9.041
gayee burdamısın tatlım =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim hayırlısı ama sakın neden gelmiyo diye stress yapma, bekleyelim bakalım belki erkendir testte cıkmamıstır belkide adetin gecikmiştir. Herseye hazırlıklı olalım cok az kaldı gelicek bebişin :Saruboceq: insallah
gayee burdamısın tatlım =)
günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
Burdayım Handecim... bi yandan face'e bakıyorum bi yandan foruma
nbr hande nasılsın
gayeciğim sen nasılsınnnn
tubiş inş.bekledmediğimiz kırmızılar gelmez inş....
iyiyim şekerkız
sadece 2 gündür çok yopun çalışıyıorum
sanırım yıl sonuna kadar böyle olur
günaydıııııııınnnnnnnnnnnn
Kız Tuğbaaaaa. nerelerdesin canım yaaa... özlüyoruz seni... Boşver eşini sen kaçamak yap gel topicimize. Benim eşimde kızıyo girme okuma diyor ama ben yine de giriyorum.Bazen akşamları soruyor "sen forum mu okuyorsun?" diye bende hayıııırrr diyorum.Çevir bakiim ekrana diyor bende hemen başka sayfaya basıp çeviriyorum ekranı zemuszemus
Kız Tuğbaaaaa. nerelerdesin canım yaaa... özlüyoruz seni... Boşver eşini sen kaçamak yap gel topicimize. Benim eşimde kızıyo girme okuma diyor ama ben yine de giriyorum.Bazen akşamları soruyor "sen forum mu okuyorsun?" diye bende hayıııırrr diyorum.Çevir bakiim ekrana diyor bende hemen başka sayfaya basıp çeviriyorum ekranı zemuszemus
:roflol: o da iyimiş kaydirigubbakcemile3
bende sizi özlüyorummmmmmmmmm
yok ya artık bişi demio. bu ay umursamadım ya ondan. inanırmısınız pıtlama günümü bile bilmiyorum okadar ki sallamışım delikafadulden
benim eşimde cok fazla takılma fazla okuma diyo haklı cünkü cok stress yapıyoruz
ama kızlar ben bi karar verdim bebiş cok istiyorum ama kafamda rafa kaldırdım bu konuyu
olursa cok mutlu olurum ama illede olsun bu ay bu ay diye bişey yapmıcam =)))
Eşimde duruyo duruyo boşver yaa çocuğu biz böyle yaşlanırız.Baksana çok derdi var çocuk büyütmenin.yapması ayrı dert bakması ayrı dert ohoooo falan diyor ama beni üzmemek için böyle umursamaz davrandığının farkındayım.Çünkü onun çocuğu benden fazla istediğini hissediyorum her tavrında.Mesaileri bi dolu bi boş yapalım dedi bende gerek yok ki nazıl olsa pıtırcığım yok dedim O da bakma sen ona belli olmaz 12cm olan hala duruyordu.allahtan umut kesilmez dedi. Ve orada anladım ki benden çok istiyor çocuk sahibi olmayı. 12cmlik pıtırcıktan o bile umudunu kesmemiş hala "belki" diyor.
Artık bende kendimi çok kaptırmadan umut etmeye devam ediyorum.Acelem yok. Klomen kullanıcam olmadı aşılama yaptırıcam o da olmadı tüp bebek... her imkanı deneyeceğim olana kadar.