Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

bu hsg yi hangi aşamadan sonra çekiyolar canım
yani ben gitsem istiyorum desem yetiyo mu

bende cuma günü çektirdim hsg... pkoluyum ve 8 aydır hamile kalamıyordum. klomen+çatlatma iğnesi oldum. yine sonuç hüsran olunca dr hsg çektirelim dedi.. normalde 1 sene bekletiyolar. özel hastane olduğu için ve ben fazla aceleci olduğum için çektirdim. kendin gidip çektirebiliyorsun. görüntüleme merkezleri de çekiyor. biraz pahalı bir şey ama... gerçi ben şansıma 150 liraya çektirdim =))))) normalde fiyatı 250 idi... bakalım bu ay hamile kalabilecekmiyim :Saruboceq:

ayy inşşallah canım yaa....
bide polen +bal kürü varmış onu biliomusun sen??
hayır canım onu hiç duymadım

bende cuma günü çektirdim hsg... pkoluyum ve 8 aydır hamile kalamıyordum. klomen+çatlatma iğnesi oldum. yine sonuç hüsran olunca dr hsg çektirelim dedi.. normalde 1 sene bekletiyolar. özel hastane olduğu için ve ben fazla aceleci olduğum için çektirdim. kendin gidip çektirebiliyorsun. görüntüleme merkezleri de çekiyor. biraz pahalı bir şey ama... gerçi ben şansıma 150 liraya çektirdim =))))) normalde fiyatı 250 idi... bakalım bu ay hamile kalabilecekmiyim :Saruboceq:
anladım canım sagol bizim bu daha 2. denememizdi biraz daha bekliycez demekki

kızlar sabah sabah yoğun işe başladım.
yeni, tarih veren arkadaşlar var ama
benim bu bilgisayar edit yapmıyor evde düzeltme yaparım kızlar
sakın umutsuz olmayın kızlar sanırım aralık ayında regl gecikmeli oluyor.
inş. sizin regller hiç gelmez şekerler

kızlar sabah sabah yoğun işe başladım.
yeni, tarih veren arkadaşlar var ama
benim bu bilgisayar edit yapmıyor evde düzeltme yaparım kızlar
sakın umutsuz olmayın kızlar sanırım aralık ayında regl gecikmeli oluyor.
inş. sizin regller hiç gelmez şekerler

aslında havalardan gecikmiş olabileceği aklıma gelmiyor değil bakalım beklicez başka yolu yok....

akşama misafirim var yemekte gidip hazırlık yapayım sonra girerim öpüyorum sizi opuyorumnanaktan

hosbulduk nasılsın ne var ne yok bugün kendini nasıl hissediyosun bakalımkaydirigubbakcemile5
eda test yaptınmı??

burda paylaşım yaptıkça kendimi daha ii hissediorum...
ya canım bi bilgin varmı sormak istiorum..
şu polenle yapılan bi kür varya o hangisi biliomusun??

hosbulduk nasılsın ne var ne yok bugün kendini nasıl hissediyosun bakalımkaydirigubbakcemile5
eda test yaptınmı??

yaptım handecim negatif ama hala gelmedi belim ağrımaya başladı gelecekmi nedir cumaya kadar bekliyom bakalım gelmezse kanda baktıracam hayırlısı :Saruboceq:

burda paylaşım yaptıkça kendimi daha ii hissediorum...
ya canım bi bilgin varmı sormak istiorum..
şu polenle yapılan bi kür varya o hangisi biliomusun??

he evet duymuştum daha dogrusu okumustum bazı arkadaslar o konuda baslık açmış =)
vesilesi olan varmış bal tarçın da öyleymiş ben yaptım ama bişey olmadı galiba kaydirigubbakcemile3

anladım canım sagol bizim bu daha 2. denememizdi biraz daha bekliycez demekki[/QUOTE]

ooooooooooooooohhooo.. daha epey beklemen gerekli... daha çok yolun başındasın.. inşallah çok beklemeden bi bebiş sahibi olursun... opuyorumnanaktan
allah herkesin gönlüne göre versinn..:Saruboceq:

yaptım handecim negatif ama hala gelmedi belim ağrımaya başladı gelecekmi nedir cumaya kadar bekliyom bakalım gelmezse kanda baktıracam hayırlısı :Saruboceq:

canım benim hayırlısı ama sakın neden gelmiyo diye stress yapma, bekleyelim bakalım belki erkendir testte cıkmamıstır belkide adetin gecikmiştir. Herseye hazırlıklı olalım cok az kaldı gelicek bebişin :Saruboceq: insallah

X