- 21 Eylül 2009
- 2.625
- 0
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #8.381
selam kızlar birşey sorucam benim adetim 2 kasım ama ben dayanamadın dün akşam test yaptım 2. çizgi soluk çıktı sizce gebelik olasılığı varmı. bugün gittim kan verdim ama sonucu yarın alıcam lütfennn yardım edin.
tabiki var sositososito ama kan testi netleştirecek durumu zaten.. yarın hemen bildirirsin sonucu... :CüvCüv:
nerdesin gayecim ya cok merak etmiştim seni, sakın üzülme çünkü boşyere üzülüyosun o pıtırcıklar büyücek normal bi durum. Mesajımı aldınmı bilmiyorum =) bakalım kanda güzel şeyler cıksın insallah
Gaye canım akşam 7de mi alacaktın sonucu?
canım bekliyorum
adet belirtim yok normalde şişkinlik olurdu
bir tek şeffaf akıntım var yarına kadar bekleyeyim diyor
bugünde yoğunuz izin almam zor olur
canım ya bende en büyük belirti akıntıydı sürekli beyaz akıntım vardı ve hala devam ediyo iç çamaşırım hiç temiz kalmıyo ama benim adet tarihim altı gün geçtiği için göğüslerimde yeşil damarlar çıktı. Umarım senin akıntılarında hamileliğin habercisidir. Bende daha dün idrar testi yaptım ikinci çizgi çok belirgindi bugün de kan testi yaptırdım inş. Yarında doktora gideceğim. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.:cüvcüv:
ayselim sen kan testi yaptirmadin dimi canim? Birde benim adet tarihim yarin ve ben eger bugün test alip yarin yaparsam cikarmi kizlar? Birde yani erken cikan testlerdenmi almam lazim yoksa normal alabilirmiyim yarin adet günüm oldugu icin???
Handecim canım çok teşekkür ederim. site çok kötü cevap yazmak işkence gibi... 26sında doktora gittiğimde 10cmlik pıtırcık 13,5 olmuştu bitanede 12cm vardı... 12lik hala duruyor bugün ama 13,5 olanı göremedi doktor... Çatladıysa göremeyiz dedi çatlayıp çatlamadığını anlamak için kan testi yaptılar bakalım akşama kadar haber vermesini bekliyorum doktorumun.
26sında gittiğimde 26-27-28 inde ilişki olmasın dedi.29-30unda ilişki olsun 1inde de kontrole gel demişti aynen uyguladık dediklerini doktorumun.Umarım sonuç alırız.
Sen ne durumdasın canım?
canım gittinmi bugün peki? Iyiyim bende napim ben artık takmamaya calışıyorum düşünmicem diyorum ama abimin eşi hamileymiş hemde sakıncası oldugu halde zaten bitane 22 aylık cocugu var =) ben hamile kalmak istiyorum dedim herkes korunmayı bıraktı galiba anlamadım hiçbişey. Işte tam düşünmicem diyorum bu haberleri alıyorum tuhaf bi durum :uhm: