Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

kızlar bugun bende doktora gıttım.5 ay deneyın dedı.. :)
denıycesss bakalım...1 ayı gerıde bıraktık zaten
folic acit tablet ıceceksın hergun dedı..kontrolde hersey temız gozuktu..
Hayırlısı dıyorum

canım sıkma canını bende gittiğimde 8 ay deneyin demişti.
Bizim de bu ay 6, ay louyor canım. Her ay bii bekleyiş

Ayy kızlar yaa zaman geçtikçe heyecan basıyor beni... Daha gebelik testi bile değil bu... Bunda bu kadar heyecanlanıyorsam artık gebelik testini hiç düşünemiyorum...

Kızlaarrr yaa ben çatlayacağım... gebelik testi bile değil sonucunu beklediğim ama acayip heyecan bastı.

slm kizlar bilen bilir adetim 3 gun gecikmisti hamile olmayi beklerken dun adet oldum ayselim beni 29 araliga yaz cnm aralik ayina transfer oldum malesef

slm kizlar bilen bilir adetim 3 gun gecikmisti hamile olmayi beklerken dun adet oldum ayselim beni 29 araliga yaz cnm aralik ayina transfer oldum malesef

benimde umutlarım aralık ayına kaldı.... 7.ayıda geride bıraktım böylelikle.. benide yazın aralık listesine.... şafak aralık 29 :kedi:

canım yaa benim de bugün üçüncü gün bende korkmaya başladım
kırmızılar gelmeyinnnn lütfen
canım listeye eklerim canım moralini bozmaaa

benimde umutlarım aralık ayına kaldı.... 7.ayıda geride bıraktım böylelikle.. benide yazın aralık listesine.... şafak aralık 29 :kedi:

Hayırlısı olsun canım... daha 5 ay var önünde... 12 aya kadar normal yolları denemek lazım... Umarım Aralıkta güzel haberlerle dolacak topicimiz

Kızlar az önce aradım doktoru progesteron düşük çıkmış.Yani yumurtlama olmamış yada çatlama olduysa dahi olgun bir yumurta çıkmamış içinden. :çok üzgünüm: Şimdi Aralık 15'e kadar regl olmayı bekleyeceğim ve Klomen başlayacağız. Yani beni de silin Aralık listesinden.

kızlar moralim çöktü resmen... hüngür hüngür ağlıyorum evde... mafoldumben

canım benim neden üzüyosun kendini allah en iyisini bilir tatlım bak bide şöyle düşün gebe olupta düşükle sonuçlansa ne hissederdin allah sağlıklı sıhatlı versinde erken olmasın geç olsun böyle düşün lütfen bende klomen kullandım bak iki aydır yumoşum olmasına rağmen olmadı ama olupta elimden kaymasındansa geç olsun sğlıklı olsun diyorum sende böle düüşün ama sabırla devam et bak bizim gibi oldumu bitanem sonunda zafer biizim olacak unutma:lepi::lepi:

X