Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

sayfada sorun var sanırım...
ben bısey soracaktım ben bu ay yumurtlama testı kullandım yumurtlama testı 3 4 gun sureklı acık sekılde cıft cızgı gosterdı bızde o gunlerı ve sonrakı gunlerı degerlendırdık sımdı benım adet donemıne 10 gunum var ve benım belım cok agrıyor cok yorgunum sureklı ve sag tarafımda ara sıra hafıf bır agrı oluyor sızce bunlar hamılelık belırtısı olabılırmı belırtı ıcın cok erken degılmı sızce hamıle olsam bıle 4 veya 5 gunluk sanırım

bayramı bitiremedi bizim kızlar heralde.. yada işler dağ gibi giremediler..
zaten sitede problem var.. zor yazılıyor..

daha çok erken ama bu belirtiler yerleşmeye ve tutunmaya çalışan bebiş belirtisi olabilir.

Bide 3 gündür sürekli bas agrisi var ilacda almiyorum hamile olabilirim diye. Buda bir belirti olabilirmi? ay kafayi yiycem kafamçokkarıştı

canım cok erken bence henüz, İnsallah gelmiştir bebişin =) okadar cok aklımıza geliyoki bazen herhangi bir agrı bile hamilelik belirtisi gibi geliyo, cok istedigimiz için böyle düşünmemizi saglıyo malesef. cok az kalmış gününe zaten bence pek takmamaya calış

inş supreme hayırlısı bakalım.bebıskom bas agsrısıda belırtı sayılıyormus canım.bende baya arastırdım bu bebısler ugruna nerdeyse uzman olacaz:)))

merhaba kızlar bende yoğunum birde zar zor giriliyo sayfaya ancak okuyabiliyorum yazdıklarınızı benimde 4 günüm kaldı geçen hafta uzayan akıntım yumurtlama gününden itibarenn cumaya kadar falan 1 hafta sürdü 2-3 gün kesildi gibi bugün yine başladı inşallah iyi şeylerin habercisidir hepimiz için hayırlı olur inşallah bu topik........

PRAYFORU;
bende şeffaf akıntı var canım.
mide yanması 2 gece uyutmadı beni ben üşüttüm diye düşündüm
diyorum yaa kan testinde görmeden net birşey diyemiyorum
keşke kesin olsa ooooo havalara uçardım

Kızlaaarrrr valla zar-zor girdim foruma ben 2-3 gün önce girdim geçmişi okudum fakat 2 gündür yine giremedim...
Bugün doktor randevum vardı... en son arefe günü gitmiştim ve bir tane 12cm birtane de 13,5cm lik pıtırcıklarım vardı.Tahmini 30'unda çatlamam olur diye düşünmüştük ve bugüne randevu vermişti doktorum.Bugün 12cm lik aynen duruyor fakat 13,5 luk gözükmedi.Doktorum da çatlamış olabilir dedi.Çatlayan yumurtayı göremeyiz ancak kandan anlarız dedi ve kan verdim akşam 7ye kadar sonuç çıkacak.Heyecanla bekliyorum.İnşallah pıtlamıştır pıtırcığım.
Ayrıca Sebincim kuzucuğum msj atmış bana 1 ay içinde 2. kez regl oluyormuş hayıt çayından olduğunu düşünüyor.Umarım çayla alakalı değildir de bebiştendir.

inşallah çatlamıştır canım.. haberlerini bekliyoruz..

hayıt çayını ben sürekli içtim. sadece düzenlemeyi sağladı. ama bünyeye göre farklılık gösterebilir belki.. ama geçen ay yumurtlama zamanı gibiydi . çok ufak bi ara lekelenme geçirmiştim. inşallah öyledir. :Saruboceq:

selam kızlar birşey sorucam benim adetim 2 kasım ama ben dayanamadın dün akşam test yaptım 2. çizgi soluk çıktı sizce gebelik olasılığı varmı. bugün gittim kan verdim ama sonucu yarın alıcam lütfennn yardım edin.

nerdesin gayecim ya cok merak etmiştim seni, sakın üzülme çünkü boşyere üzülüyosun o pıtırcıklar büyücek normal bi durum. Mesajımı aldınmı bilmiyorum =) bakalım kanda güzel şeyler cıksın insallah

inşallah bebiştendir belirtiler...

benim yanmam çok olmuştu direttim ilaç içmedim ya bebiş varsa diye .. çekmek zordu o yanmayı ama dikkatli olmak lazım...
bekle biraz daha bakalım. ben tarih geçtikten 7 gün sonra yapmıştım 2. testi ve çift çizgi çıkmıştı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…