Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım benim, inşallah güzel haberlerini bekliyorum ama acele etme .. bekle 3-4 gün daha .. şeffaf akıntın beni ümitlendiriyor... :Saruboceq:

canım bekliyorum testte olumlu çıkmayınca pek ümitlenemedim
ama g ün önceye kadar sarı 2 gündür şeffaf akıntım hiç böyle olmamıştı.

yazdıklarım gelmiyor =( bafocum üzülme kısmet bebiş zamanını bekliyor, sulecim sanada hayırlı olsun cok sevindim valla Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin insallah

Benimde akintim var ama suan sefaf degil yani degisiyor bilmiyorum -tatlicadiarzu- ama normalde hic akintim olmazdi. Fakat gecen aydan beri yani bebek istedigimizden beri sürekli akintim oluyo anlamadim gitti. ama benim gögüslerimde cok sisti normalde hic olmazdi ama agri fln yok. bakalim hayirlisi yarini bekliyorum.

Insallah canim. Ben sabredemiyorum bugün test alsammi acaba diyorum fakat simdi positiv bile ciksa inanmam :) gecen ayda öyle olmustu biliyosunuz. ama adetlerim hic sasmaz. Yarin gelmesse cok ümitlenirim vallah:) Insallah Insallah Insallah gelmez.

Sen bence yarin bitane daha yap ayselcim. Dedigim gibi ben simdi bile yapabilirim okadar heycanliyim ki :) ama yapmiycam bukez

yazıyorum gitmiyor
sebin supreme gaye gökçek girmeiyorlar galiba
pınar senin hamişlik nasıl gidiyor
cetvelin çok hoş bu arada söylemiş miydim:)

yazıyorum gitmiyor
sebin supreme gaye gökçek girmeiyorlar galiba
pınar senin hamişlik nasıl gidiyor
cetvelin çok hoş bu arada söylemiş miydim:)

sağol canım.. ben beceremedimde bir arkadaşım yardımcı oldu cetvel için...
bulantılar geceye doğru iyice kötü oluyor... sizden birine geçsinde benimki bitsin :Saruboceq:

kan tahlilimde( guatr , şeker ,kansızlık, sarılık ve daha vırt zırt birsürü şey) herşey normalmiş. taaaa yılbası haftasına gel dedi doktor.

siteye zor giriliyor hakikaten.. bayram sonu yogunlugu var galiba...

X