Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canim keci boynuzu kuru var onu kullanabilir esin

eşimede öle şeyler alıp yedirmeye çekiniyorum wallaa :))) polen balı aldık yeyip yemedğini içine bakıp takip ediyorum soramıyorum :)) öle bi sorunu wardı hamile kaldım ama düşük yaptım düşükten sonra 5 ay korunduk şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz belki hiç bi sorun yok şuan bilmiyorum eşim daha gitmiyo doktora ama yinede tedbirlerimi alıyim diyorum..

hep aklımızdasınız canım gerçekten herkes tüm kalbiyle dua ediyo ,inanıyo, nolur sende inan canım daha güzel haberlere az kaldı inşallah, bu durumda güçlü olmak çok zor biliyorum ama ne kadar pozitif düşünürsen ömerine okadar iyi gelecek emin ol buna...

hayatumuttur hoşgeldin... Sperm hareketliğini arttıran ve uyaran benim bildiğim kahve....

o zaman keci boynuzu pekmezi kullan canim esin sut iciyorsa icine koyup icirebilirsin

hayatumuttur hoşgeldin... Sperm hareketliğini arttıran ve uyaran benim bildiğim kahve....

tşkler evris hoşbuldum :)) inş hep hoşbulurum hoşoluruz bebişlerimiz olur :))) türk kahwesi öle mi :)) her ilişkiden önce onu içiriyim bari eşcazımm bak sana kahwe yaptım afiyet olsun ondan şüphelenmez herhalde :)))

o zaman keci boynuzu pekmezi kullan canim esin sut iciyorsa icine koyup icirebilirsin

hepsini yapacam allahın izniylee çok tşkl ederim :)) ben doktora gittim düşükten sonra işte doktor dediki folikülün war dedim o ne çatlamamış yumurta dedi 2 ay öncee ondan sonraki ay çokk adet oldumm baya kanamam oldu .. bu ayda 2 gün sürdü yine öle bişe olabilir mi sizce...

Denemek lazım..İlişkiden 2 saat önce içir bakalım.. kafein uyarıcıdır...

kızlar 3 gündür böyle çıktı ovulasyon testlerim,20.gün en fazla koyu olanı ama yinede sonuç olarak 3'üde pozitif...bu ne anlama geliyo varmı böyle olan?

ewt denemek lazım :)) sende warmı bebiş?

Denemek lazım..İlişkiden 2 saat önce içir bakalım.. kafein uyarıcıdır...

3.sınıfa gidiyor oğlum... ikinci kez anne olmak için 5 aydır uğraşıyorum hayırlısı... Bekliyorum

allah bağışlasınn.. hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde 2.yide nasip etsin inşş :)) hepiimizin gönlüne göre inş:)

tavsiye edeceğiniz bir şey var mı kızlar
hamile kalmayı düşünenler için bilinmesi gereken şeyler

tavsiye edeceğiniz bir şey var mı kızlar
hamile kalmayı düşünenler için bilinmesi gereken şeyler

benim tawsiyem denemeye başladıysan yada başlıcaksan ilaç içmemeye çalış dinlen ağır şeyler kaldırma kendine dikkkat et kısacası...hayırlısı olsun senin içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…