birkaç ay önceden folik asit falan kullanmak gerekiyormuş falan
onu merak ettim mutlaka doktora gitmek lazım mı dşye soruyorum o yüzden
canim keci boynuzu kuru var onu kullanabilir esin
Phiam canim sana butun kalbimle sonsuz tesekkur ediyorum.bana cok buyuk moral ve destek oldun .insallah sen de en yakin zamanda yavruna kavusursun tum kalbimle dua ediyorum.
Omerimi soran dostlarcok sagolun ama bekliyoruz daha uyanmadi.hareketlenme var ama uyanamadi daha .bugun ben biraz kotu oldum tansiyonum asiri dustu bayilmisim serum taktilar simdi biraz daha iyiyim.dua edip bekliyoruz...
yok canim ben gitmedim kullanmadimda eger 1 yil korunmadan cocuk olmadiysa o zaman doktora gidiliyor
eşimede öle şeyler alıp yedirmeye çekiniyorum wallaa :))) polen balı aldık yeyip yemedğini içine bakıp takip ediyorum soramıyorum :)) öle bi sorunu wardı hamile kaldım ama düşük yaptım düşükten sonra 5 ay korunduk şimdi 3 aydır tekrar deniyoruz belki hiç bi sorun yok şuan bilmiyorum eşim daha gitmiyo doktora ama yinede tedbirlerimi alıyim diyorum..
hayatumuttur hoşgeldin... Sperm hareketliğini arttıran ve uyaran benim bildiğim kahve....
hayatumuttur hoşgeldin... Sperm hareketliğini arttıran ve uyaran benim bildiğim kahve....
peki bu ayakları sıcak tutma meselesi nedir
usutmemek icin yumoslari
o zaman keci boynuzu pekmezi kullan canim esin sut iciyorsa icine koyup icirebilirsin
tşkler evris hoşbuldum :)) inş hep hoşbulurum hoşoluruz bebişlerimiz olur :))) türk kahwesi öle mi :)) her ilişkiden önce onu içiriyim bari eşcazımm bak sana kahwe yaptım afiyet olsun ondan şüphelenmez herhalde :)))
Denemek lazım..İlişkiden 2 saat önce içir bakalım.. kafein uyarıcıdır...
ewt denemek lazım :)) sende warmı bebiş?
ewt denemek lazım :)) sende warmı bebiş?
hepsini yapacam allahın izniylee çok tşkl ederim :)) ben doktora gittim düşükten sonra işte doktor dediki folikülün war dedim o ne çatlamamış yumurta dedi 2 ay öncee ondan sonraki ay çokk adet oldumm baya kanamam oldu .. bu ayda 2 gün sürdü yine öle bişe olabilir mi sizce...
Denemek lazım..İlişkiden 2 saat önce içir bakalım.. kafein uyarıcıdır...
3.sınıfa gidiyor oğlum... ikinci kez anne olmak için 5 aydır uğraşıyorum hayırlısı... Bekliyorum
tavsiye edeceğiniz bir şey var mı kızlar
hamile kalmayı düşünenler için bilinmesi gereken şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?