kızlar merhaba...ben geldiiimmm...
bugün adetin 3. günü, doktoruma gittim..
Aşılama için YA ALLAH BİSMİLLLAH dedik bakalım..
gonal-f iğneleri vurunmaya başladım bugün..
kızlar nooolur bana da dualarınızda yer verin..
inşallah ilk aşılamam tutar başka bişeye gerek kalmadan çift çizgiyi görürüm
Icimde korku ve hüzün var...umutta var ama umutsuzlukta....cok karisik duygulardayim kizlar.
o zaman ben simdi gec yumurtluyorum yine...yumurtluyormuyum yumurtlamiyormuyum,onuda bilmiyorum....
yumurtlama akintisi geldiginde kesin yumurtlaniyormu onuda bilmiyorum...tek bildigim suan hüngür hüngür aglayabilirim.
Phiam canim sana butun kalbimle sonsuz tesekkur ediyorum.bana cok buyuk moral ve destek oldun .insallah sen de en yakin zamanda yavruna kavusursun tum kalbimle dua ediyorum.
Omerimi soran dostlarcok sagolun ama bekliyoruz daha uyanmadi.hareketlenme var ama uyanamadi daha .bugun ben biraz kotu oldum tansiyonum asiri dustu bayilmisim serum taktilar simdi biraz daha iyiyim.dua edip bekliyoruz...
canim yaa yapma boylee nolur sen calismani yap aksam gerisi Allaha kalmis zaten yumurtlama gunun bile olsa olmucaksa olmuyo tatlim uzulme nolur
Phiam canim sana butun kalbimle sonsuz tesekkur ediyorum.bana cok buyuk moral ve destek oldun .insallah sen de en yakin zamanda yavruna kavusursun tum kalbimle dua ediyorum.
Omerimi soran dostlarcok sagolun ama bekliyoruz daha uyanmadi.hareketlenme var ama uyanamadi daha .bugun ben biraz kotu oldum tansiyonum asiri dustu bayilmisim serum taktilar simdi biraz daha iyiyim.dua edip bekliyoruz...
hayirli aksamlar canlarin nasilsiniz
hayirli aksamlar canlarin nasilsiniz
iyi. aksamlr cankus sen nasilsin
kızlaarrr naptınız bakalım bugün bensiz taze hamişler bişey sorcam bir haftadır sag dizim agrio felaket böle bi şikayeti olan varmıııı
benim sol bacagim cekilme gibi agriyordu insallah hamissindir
s.a. kızlar nasılsınız ben yeni üye oldum çok güzel paylaşımlar oluyor ben de bu ay klomene başladım eşimde sperm hareketsizliği var bir testte normal çıkıyor diğer testte hareketsiz velhasıl doktor klomene başlattı bu ay çok yumurta gelişmiş çatletma iynesi de olduk bu arada beklenmeyen :)) tarih 29 aralık lütfen dualaşalım rabbim dua etmesini istediği kullarına dert verirmiş
öyle mi aktardan alacağız değil mi keçiboynuzu suyu içiyordu aslında bu aşılama dediler ama ikinci test normal çıkınca biraz normal deneyilim dediler bakalım beklemedeyiz hayırlısı hakkımızda
selam kızlar
ne tür hazırlıklar yapıyorsunuz sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?