harbi cadozsun haaa... anladığım kadarıyla bebek çalışmaları konusunda yenisin. ben iki yıldır uğraşıyorum Allah daha fazla aratmasın, bekletmesin hayırlısıyla... tabiki hayat güzel herşeyden önce güzel mutlu bi yuvam var ama ben sevgim pekişsin istiyorum. olmayacağını bilsem ona göre davranırım ama ha oldu olacak diye inanılmaz strese girdim... aklıma geldikçe istiyorum sadece istiyorum...
kızlar selamovu testlerim dün kargoyla geldi.. bugün adetin 6. günü ve dün denemek için bir test yaptım 5. günü olmasına rağmen,çok çok silik belli bile olmayan bir çizgi çıktı.. adetim 25 26 gün sürüyo sizler nasıl uyguladınız bu testleri?
canım ben de zaten merakımdan yaptım testi:) 25 26 gün sürenler 9. gün başlasın yazıyor zaten ama benim derdim şu ikiside aynı koyulukta olunca yumurtlamış mı oluyoruz?
ayyy canımm benimm.çok teşekkür ederim..çok samimi dua ediyorsun hepimize.amiiin diyelim bütün dualarına inşallah
Kız tubiiiiiiii....bata 3 gün kaldı neden böyle çıktı ateşim bugünNe diye düştü anlamadımki? Cevap yazarsın diye bekledim ama inan daraldım biraz hava alayım diye dışarı çıktım.o arada sende çıkmışsın.rabbim sana da şifa versin çabuk geçsin bu öggg günlerin.. Dua et banada adet olmayım bu ay da......
ateş takibi nasılki???????????????????????
ben mi cadıyım hadi ordan melek gibi insanım ben :)...yeniyim doğru ama bu da olucak anlamına gelmiyor belki hiç olmayacak ama napalım. tüp taktırırız diyorum ben az yakar :)
seni anlıyorum insan stres yapıyor tabiki. olmayınca üzülüyorsun sorun mu var acaba diyorsun. ama beklemekten başka çare yok.
ateş takibi nasılki???????????????????????
Selam kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Benim adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir olurum her ay. Gelecek ay ki beklenen adetim 9 Ocak. Bundan 14 gün geriye gittiğimizde 26 aralık yumurtlama tarihim. Çok düzenli adet olduğum için 26 aralık için net yumurtlama günüm diyebilirmiyiz.
Selam kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Benim adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir olurum her ay. Gelecek ay ki beklenen adetim 9 Ocak. Bundan 14 gün geriye gittiğimizde 26 aralık yumurtlama tarihim. Çok düzenli adet olduğum için 26 aralık için net yumurtlama günüm diyebilirmiyiz.
maalesef tatlım kesin diye bişi olsaydı adamı gün aşırı yormazdım, birgün tıkkk tamammmadam beni öpmeye korkuyo üstüne atlayacam sanıyo, hoşunada gitmiyo değil ama nebilim yoruluyor galiba
bak bu da benim tablom.408838 ovulation charts on fertilityfriend.com kırmızlarınkesiştiği nokta yumurtalama günü.bata 3 gün kaldı.ateşimin düşmemesi lazımdı ama düştü.kısmet değil sanırım bu ay da..
bide bunu deniyim bakiyim 8 gün kaldı bata belli olurmu şimdi
ya ne zor iş bu böyle ben ilkinde hiç anlamadım ne zaman oldu nasıl oldu
uğraşıncamı olmuyordur nedir anlamadımki
dee geett cadoz seni çatır çatır cevap veriyon... Allah korusun hepimize nasip olacak inşallah ben umutsuz değilim asla ama beklemek yordu bunu farkettim. tatlım eşim biraz zor kabullendi durumu sorun var ama netleşen bi durum yok, aslında eşimin değerleri çok iyi çıkmadı, bu ay artık tam gaz başlayacaz bakalım artık. bide ben de hormon değerleri normal çıkıyor ama bendeki farklılıkların farkında olduğum için tekrar sağlam bi kontrole gideceğim. eskiden memelerim bu kadar şişmezdi ama şimdi adete 15 gün kala puff nasıl şişiyo
bende beni öpmesinden korkuyorum artık.o derece soğudum ilişkiden..
şimdi senin ateşin 36 olunca ovulasyon zamanın son 12 gün yükselmesimi gerekecek
ben yapsamda anlayamam o zaman dimi geçti son 8 gün önceden kaçtı bilmiyorum
kızlar kabızlığa doğal ne gibi önerileriniz varrr :/ çok fena kabızım wc çıkmaya korkar oldum solemesı ayıptır ıkınmak yasak:S napıcam bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?