Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

ben mi cadıyım hadi ordan melek gibi insanım ben :)...yeniyim doğru ama bu da olucak anlamına gelmiyor belki hiç olmayacak ama napalım. tüp taktırırız diyorum ben az yakar :)
seni anlıyorum insan stres yapıyor tabiki. olmayınca üzülüyorsun sorun mu var acaba diyorsun. ama beklemekten başka çare yok.

benim de 25-26 gün ama ovulasyon testini bir türlü beceremedim. zaten az almıştım. tükürükle yapılanı aldım onu da henüz çözemedim. ama bence henüz erken 10. günden sonra olur diye tahmin ediyorum. benim geç oluyor ama 14 ila 16. günler.

canım ben de zaten merakımdan yaptım testi:) 25 26 gün sürenler 9. gün başlasın yazıyor zaten ama benim derdim şu ikiside aynı koyulukta olunca yumurtlamış mı oluyoruz?

ateş takibi nasılki???????????????????????

ateş takibi nasılki???????????????????????

Her gün sabah 6-8 arası (ama hergün aynı saatte) dil altından dijital bir ateşölçerle yapılıyor.Yataktan kalkmadan ve uyanır uyanmaz yapmalısın.fertilty friend diye bi site var oraya kayıt olarak takip ediyorsun.Yumurtlayacağında ateşin düşüyor,çatlayınca yükseliyor.Hamilelik varsa da adet gününe kadar ya sabit kalıyor yada yükseliyor.Ama düşmüyor.İşte böyle."Ateş Ölçme Yöntemi" diye bi topik var burada.Onun ilk sayfasında ayrıntılarıyla yazıyor yapacakların.Soru sorduğunda da yardımcı olur oradaki arkadaşlar.Bana çok yardımcı oldular sağolsunlar.Bi nevi ovulasyon takibi.Ben ovulasyondan çok gebeliği erken öğrenmek için yaptım bu ay.

Selam kızlar bir şey danışmak istiyorum sizlere. Benim adetlerim çok düzenlidir 31 günde bir olurum her ay. Gelecek ay ki beklenen adetim 9 Ocak. Bundan 14 gün geriye gittiğimizde 26 aralık yumurtlama tarihim. Çok düzenli adet olduğum için 26 aralık için net yumurtlama günüm diyebilirmiyiz.

dee geett cadoz seni çatır çatır cevap veriyon... Allah korusun hepimize nasip olacak inşallah ben umutsuz değilim asla ama beklemek yordu bunu farkettim. tatlım eşim biraz zor kabullendi durumu sorun var ama netleşen bi durum yok, aslında eşimin değerleri çok iyi çıkmadı, bu ay artık tam gaz başlayacaz bakalım artık. bide ben de hormon değerleri normal çıkıyor ama bendeki farklılıkların farkında olduğum için tekrar sağlam bi kontrole gideceğim. eskiden memelerim bu kadar şişmezdi ama şimdi adete 15 gün kala puff nasıl şişiyo

Doktor takibiyle kesin diyebiliriz ancak.Benimde hiç değişmez adetim 30günde olurum.Ama yumurtlamam geçen ay 15-16.ydı Bi önceki ay 10. oldu.Bu ay yine 16 oldu.O yüzden kesin diyemeyiz,değişebiliyor yumurtlama günü.Düzensizlikle alakası yok yani bi durumun.Bu ay 10.gün yumurtlarsan 24.gün adet olursun yani....BAT yumurtlamaya göre değişiyor.

maalesef tatlım kesin diye bişi olsaydı adamı gün aşırı yormazdım, birgün tıkkk tamammm adam beni öpmeye korkuyo üstüne atlayacam sanıyo, hoşunada gitmiyo değil ama nebilim yoruluyor galiba

maalesef tatlım kesin diye bişi olsaydı adamı gün aşırı yormazdım, birgün tıkkk tamammm adam beni öpmeye korkuyo üstüne atlayacam sanıyo, hoşunada gitmiyo değil ama nebilim yoruluyor galiba

Bende beni öpmesinden korkuyorum artık.O derece soğudum ilişkiden..

bide bunu deniyim bakiyim 8 gün kaldı bata belli olurmu şimdi

ya ne zor iş bu böyle ben ilkinde hiç anlamadım ne zaman oldu nasıl oldu
uğraşıncamı olmuyordur nedir anlamadımki

bide bunu deniyim bakiyim 8 gün kaldı bata belli olurmu şimdi

ya ne zor iş bu böyle ben ilkinde hiç anlamadım ne zaman oldu nasıl oldu
uğraşıncamı olmuyordur nedir anlamadımki

Kesin sonuç vermez çünkü adetken olan ateşini bilmiyorsun.Yani yüksek ateşle adet görüyorsa seni yanıltabilir.
Kesinlikle uğraşmayanlara daha çabuk veriyor Rabbim...

tam gaz çalışacağız ve zafer bizim olacak inşallah :)

Bende önceki aylarda gün aşırı denemiştim. Sanki bana kaçırıyormuşum gibi geldi geçen ay 1 hafta hergün yordum zavallı eşimi:) onunda iyi olmadığını biliyorum. Ama bebek aşkı böyle bir şey demek. Gelmeyince ne yaparsan yap gelmiyor. Ben bekleyedurayım eşimin amcasının eşi kendisi 42 yaşındadır hamile kaldı korunurken. Gelince de korunsan da geliyor. Rabbim çok isteyince sınıyor galiba. Bu ay ovulasyon testi alsam mı karar veremedim. Akıntımdan da tahmin edebiliyorum ama napsam kararsız kaldım.

kızlar kabızlığa doğal ne gibi önerileriniz varrr :/ çok fena kabızım wc çıkmaya korkar oldum solemesı ayıptır ıkınmak yasak:S napıcam bılmıyorum

şimdi senin ateşin 36 olunca ovulasyon zamanın son 12 gün yükselmesimi gerekecek

ben yapsamda anlayamam o zaman dimi geçti son 8 gün önceden kaçtı bilmiyorum

Evet DPO yazan kısmın yüksekte gitmesi gerekiyor.Bence de adetin 1.gününden itibaren ölç sen.Şimdi bi manası yok.İnşallah gerek kalmaz

kızlar kabızlığa doğal ne gibi önerileriniz varrr :/ çok fena kabızım wc çıkmaya korkar oldum solemesı ayıptır ıkınmak yasak:S napıcam bılmıyorum

Ayaklarına vicks sür....Sıcak su torbası yok.Çabucak gider sıkıntın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…