Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
siz bu neşeyle var yaaaa üçer beşer doğurursunuz valla yazdıklarınızı okudukça keyfim yerine geldi. oturup sizle sohbet etmek tanımak isterdim ama eşim gelmek üzere ama bi ara dalacam aranıza

siz bu neşeyle var yaaaa üçer beşer doğurursunuz valla yazdıklarınızı okudukça keyfim yerine geldi. oturup sizle sohbet etmek tanımak isterdim ama eşim gelmek üzere ama bi ara dalacam aranıza

öncelik kocişlerinn :))

biz hep buralardayız gideriz yine geliriz

sende gel :)

nesenize bayıldım tamda asılamın tutmadığını öğreniğim bu berbat günde ii geldi biraz süpersiniz :)

nesenize bayıldım tamda asılamın tutmadığını öğreniğim bu berbat günde ii geldi biraz süpersiniz :)

hepimiz süperiz

bu sefer tutmazsa bi daha kine tutar

elbet bebişlerimiz gelecek

doğal yolla

olmazsa destekle

olmazsa aşılamayla

olmazsa tüp bebekle herşey olurrr

sen boşver hayırlısını dile sadece

ayşee ne hala getirdiiin beniiiiii

Kızlar geçen ay soğan kürü uygulamıştım. Bu ay da incir kürü uygulamaya karar verdim. Soğan küründen sonra bana bal şerbet gelir herhalde incir kürü:)

ayyyy moral falan bitti yaaaa bakalım atmadım testi belki sonradan çıkar çizgi beklemedeimmm

allah yavrucumun gönlüne göre versin yaaa bebiş bebiş die delirio allahım ya sen duy sesimi evladımı kocamı sevindir nerde evlat die yanan bi kulun varsa ellerini boş çevirme ya rabbim kuzucukları hemen yolla

ayşeee sen nasıl bişiisin yaaaaaaaa
Ben çok tatlı bişiiimm kocam da öyle diyo
uuuyyyyy nasıl şeker bi topik yirim sizi yirim:116::116::116::116::116::116:
Hartttttt Sen bizi ye.Testler negatif çıktıkça herkez kendini yesin.Söz dinlemeyip test yapıp oturup alayanları kızanlar yesin.Afiyet olsun....
Demiii kıııızzzz..... Başak olmadı Terazi doğururuz.Dengeli dengeli
Anam beeeee valla doğururmuyuz kıızz...Ben doğurayım üçüz :118: Benim üçüzlerimde ancak bunlar gibi olur
Ne üzülüyon kız.O sıpalar doğup büyüyünce asilik yaptığında "ben senin için topiklerde rezil oluyum senin şu ettiğine bak" diye gözyaşı döker sindiririz
Oldun oldun Tam kıvamındasın kayyyymaakkk gibi...Git kocan yesin şimdi seniiiii
Kızlar geçen ay soğan kürü uygulamıştım. Bu ay da incir kürü uygulamaya karar verdim. Soğan küründen sonra bana bal şerbet gelir herhalde incir kürü:)
Önce temizlik sonra yumurta diyorsun Önce buzdolabını temizleyip sonra alışveriş yapmak gibi bişey yaptığın Maşallah maşallah...Kendine müslüman olma kocişi de kürle...
ayyyy moral falan bitti yaaaa bakalım atmadım testi belki sonradan çıkar çizgi beklemedeimmm

Kııızzz gelmeyim oraya.Yolarım saçını başını.Bak benim test de tertemiz tek çizgi çıktı.Üzgünmüyüm hayırHem ben sevmem öyle çizgili şeyleriKocişe kür aldım SÜPERMEN olacak aşkitom

sen çok yaşa emi gel yol kız eve dip bucak daldım stresimi alsın die ama sen aldın vallaha kocişlerde suç ya ne güzel yumurtluyorum ben çatır çatır o beceremio işte bende ota çöpe dayancam artık başka yolu yokkk

Ha şöyle...Kocalara suç yok kocalara suç yok.Sonra bak bi küserler kocacıklar mazallah hiçbir lokman hekim barıştıramaz Herşey o spoşların tembel tembel gitmeleriyle yumoşların fazla nazından.Kocişe bi çakşır kürü.Sana da bi BTÇ kürü..Ovulasyon ve ateş takibiyle oldu bu iş Terazi doğuracaz en dengelisinden Başak doğuramazsak

Nur topu gibi bi tek çizgim var.Maşallah etrafını ozonla silmişim gibi temtek Anam tvde belgesel var.Onların bile yavrusu var yanında.Boyunuz devrilmesin emi yapımcı gibi Neyse kızlar ben bi eksik listesi hazırlayım çarşambaya yemekli misafirim var.Evde un uçar kepek kaçar.Yemekten sonra market yapacağız kocacıkla.

listene ekle canım hamileyim 6 hafatalık

slm kzlar aranıza kabul ederseniz sevinirim.benimde yarın regli günüm dayanamayıp akşamüstü test yaptım ve silik çizgi çıktı.ama ben daha önce silik çizgiyi görüp regli olmuştum.o yüzdenbirkaç gün daha bekleyeceğim emin olmak için.ama içime doğmuştu hamiş olacağım.umarım isteyen herkes çift çizgiyi görür.harika bir duygu.benide listeye eklerseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…