ayşem canım arkadaşım emin ol rabbim en kısa zamanda verecek yavrumuzu üzülme lütfenBugün desteğe ihtiyacım var...Güzel sözlere,ümit vaad edici GERÇEKÇİ sözlere ihtiyacım var.Kasıklarım adete olacakmışım gibi sızlıyor...Bıraksalar da 5 gün uyusam...Hiç uyanmadan...Hiç düşünmeden...Çok istiyorum bebeklerimin gelmesini...Dün eşime ateş takibini anlattım.Tablomu gösterdim.Onu da heyecan sardı..Sabah günaydın demeden kaç çıktı ateş düştümü diye sordu...Elini karnıma koyup inşallah üçüzdür dedi ilk kez.Hayır nasıl yetişiriz o masrafa,o telaşa bilmemki kabul olursa duası..Öyle içinden geçeni söyleyiverdi bi anda..Üçüzdür diye...Allahım huzurlu yuvama şenliklerimi de gönder hayırlısıyla...İçim çok dolu ağlamak istemiyorum.....
Biz 9tlye bağlattık eve.Düşük kotalı ama bize yetiyor.Tvsiyle birlikte 19tl oluyor.Ondan alın.Kız Ebru çok uzak kalma.Komşudan falan kaçak çekYani git şifre iste acil bi durum var diye Çok uzak kalma bizden..
Ağlamıyorum ama gözlerimde kavruluyor gözyaşımın içime akmasından....ağlama kuzum yaaa(
hayırlısıyla inş göbüşündedir bebişin(lerin)
sakin ol ama biraz 5 gün var daha,üzme kendini
Bugün de böyle geçmese bari..Güzel haberlerle şenlensin yorgun gönlüm...Ümidimi yeniden yeşertecek haberler alayım inşallah sizlerden...ayşem canım arkadaşım emin ol rabbim en kısa zamanda verecek yavrumuzu üzülme lütfen
valla şekerim bağlattıracam dün diyorum ki eşime ben kk girmeden ne yapıcam evde çatlarım diyorum hemde iş falan bakmam lazım
Ağlamıyorum ama gözlerimde kavruluyor gözyaşımın içime akmasından....
güzelim geçen gün bende öyle olmuştum ama ağladım ben ne olur üzme kendini sağlam olmamız lazım rabbim bize öyle tatlı hayırlı evlatlar verecek ki bak gör
Bugün de böyle geçmese bari..Güzel haberlerle şenlensin yorgun gönlüm...Ümidimi yeniden yeşertecek haberler alayım inşallah sizlerden...
Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar merak etme.Evde dinlenmiş olursun sende bu arada...
günaydın kızlarrrr son 1o gün heyecan gittikçe artıyo test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama geçen ay söz verdim kendime adetim geçmeden yapmicam dün bi yerde gebelik hesaplamaya baktım dün 3 hafta 3 günlük yaziodu hamileysem yaa içim çok fena oldu inş vardırr
Bende merak ettim yaptım bana da 3hafta+3günlük çıktı.İnşallah öyledirler....
Farklı doktor iyi olur git tabi.
Ben 3 ay önce ön kontrol için gittiğimde herşey yolunda dedi doktorum.1 Kasımda da gittim test yaptırmak için.Onda da bişey çıkmadı.Hatta o gün yumurtlamışım yumurta da güzel dedi.Rabbim ol demedi sadece daha...Doktorum bu ay da olmazsa eşin de gitsin sonra bana gelin dedi.Bakalım.İnşallah gerek kalmaz bunlara.
Gittim ben.Yumurtam güzel,rahimde ufak bi yara var ama önemsiz dedi.Hatta parça aldı,ondan da bişey çıkmadı.Gebeliğe engel değil dedi.Eşim de bu ay giderim diyor.Olur inşallah da gitmesine gerek kalmaz.Çakşır otunu aldım az önce.Sabah başlayacağız uygulamaya inşallah.
Maalesef negatıf kızlar,cok su ıcmısttım ondan mı dıyorum yada benımsasmayan rteglın sasası geldı.amaaan sıkıldım ya moral fln kalmadı.HAYIRLISI dıyorum.
hayırlısı olsun canım bende ne zaman korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşti bir ay erken bir ay
geç olmaya başladı derlerki rahim kendini gebeliğe hazırlıyor
inşallah öyledir senin ne zaman bu durum başladı?
Benım genelde duzenlıdır sadce bıkac ay once 4 gun erken olmustum sonrası gunugunune bıde bu ay eger hamıle deglsem gecıktı.Allah sabır versın bızlere zor!dun regl olmayınca cok umutlanmıstım. Az once test negatıf cıkınca yıne moralım dustu((
kızlar dün neden benim ateşim yükselmiştir sizce
yumurtlamamışımdır ki ben daha, bi bakar mısınız yaa
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gelecek ay o da görünsün dedi doktorum.O da giderim diyor zaten.Hayırlısı herşeyin..canım bir sorun olmaması güzel peki o zaman doktor neden eşinin tahlillerini
istemedi inşallah yine bir sorun yoktur
sen yine bir ara eşinle doktora gidersin
mrb arkadaşlar benmde adetim 8gün gecikti bugun test yaptm negatif yardımcı olun lütfen sırtım migdem kasıklarım heryerim agrıyo şimdide kalçamda agrı var her gece ter içinde uyanıyorum acaba hamilelik belirtilerimi bunlar
Maalesef negatıf kızlar,cok su ıcmısttım ondan mı dıyorum yada benımsasmayan rteglın sasası geldı.amaaan sıkıldım ya moral fln kalmadı.HAYIRLISI dıyorum.
Gunaydın kızlar...
neden yumurtlamadığını düşündün canm
bence 2 gunluk değerinden sonra 14 yada 15 gune cekicek gibi çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?