Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ayşem canım arkadaşım emin ol rabbim en kısa zamanda verecek yavrumuzu üzülme lütfen

valla şekerim bağlattıracam dün diyorum ki eşime ben kk girmeden ne yapıcam evde çatlarım diyorum hemde iş falan bakmam lazım

ağlama kuzum yaaa (

hayırlısıyla inş göbüşündedir bebişin(lerin)

sakin ol ama biraz 5 gün var daha,üzme kendini
Ağlamıyorum ama gözlerimde kavruluyor gözyaşımın içime akmasından....

ayşem canım arkadaşım emin ol rabbim en kısa zamanda verecek yavrumuzu üzülme lütfen
Bugün de böyle geçmese bari..Güzel haberlerle şenlensin yorgun gönlüm...Ümidimi yeniden yeşertecek haberler alayım inşallah sizlerden...

valla şekerim bağlattıracam dün diyorum ki eşime ben kk girmeden ne yapıcam evde çatlarım diyorum hemde iş falan bakmam lazım

Allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar merak etme.Evde dinlenmiş olursun sende bu arada...

günaydın kızlarrrr son 1o gün heyecan gittikçe artıyo test yapmamak için zor tutuyorum kendimi ama geçen ay söz verdim kendime adetim geçmeden yapmicam dün bi yerde gebelik hesaplamaya baktım dün 3 hafta 3 günlük yaziodu hamileysem yaa içim çok fena oldu inş vardırr

rabbim hayırlı işler çıkarsın karşıma

Bende merak ettim yaptım bana da 3hafta+3günlük çıktı.İnşallah öyledirler....

Bende merak ettim yaptım bana da 3hafta+3günlük çıktı.İnşallah öyledirler....

ozaman hamileysek aynı zamanda dogum yapıcaz inş vardır ya hala sol kasıgımda agrı var ama inanamıyorum varmı yokmu 3 aydır hep ay başım dönüo ay karnım agrio die kendimi avutmuşum bu defa inş boşa çıkmaz

Maalesef negatıf kızlar,cok su ıcmısttım ondan mı dıyorum yada benımsasmayan rteglın sasası geldı.amaaan sıkıldım ya moral fln kalmadı.HAYIRLISI dıyorum.

canım bir sorun olmaması güzel peki o zaman doktor neden eşinin tahlillerini
istemedi inşallah yine bir sorun yoktur
sen yine bir ara eşinle doktora gidersin

Maalesef negatıf kızlar,cok su ıcmısttım ondan mı dıyorum yada benımsasmayan rteglın sasası geldı.amaaan sıkıldım ya moral fln kalmadı.HAYIRLISI dıyorum.

hayırlısı olsun canım bende ne zaman korunmayı bıraktım adetlerim düzensizleşti bir ay erken bir ay
geç olmaya başladı derlerki rahim kendini gebeliğe hazırlıyor
inşallah öyledir senin ne zaman bu durum başladı?

Benım genelde duzenlıdır sadce bıkac ay once 4 gun erken olmustum sonrası gunugunune bıde bu ay eger hamıle deglsem gecıktı.Allah sabır versın bızlere zor!dun regl olmayınca cok umutlanmıstım. Az once test negatıf cıkınca yıne moralım dustu ((

işte bekleyince bir gün geçikmesi hemen insanı umutlandırıyr
hayırlısı olsun canım demek daha zamanı gelmemiş
doktor kontrollerini yapmışmıydın?
Rabbim hepimize sabır versin bnde ocakta umreye gidicem inşallah
işte gebe olarak bebeğimle gitmeyi çok isterdim ama muhtemelen olmayacakl
yinede belli olmaz Rabbim büyük..

Kızlar iki gündür pek uğrayamadım. Ben yine herzamanki gibi tam günümde ve saatimde reglimi oldum. Artık doktora görünme zamanı geldi diye düşündüm eşimi de ikna ettim. Henüz 6 ay oldu 1 sene bile dolmadı korunmayalı diye düşünüyor o. Bende 6 ay yabana atılacak bir zaman değil boşa vakit kaybetmek istemiyorum gibilerinden ikna çabaları içindeydim. Çokta ağrılı geçirdim ilk günümü. Belki iltihap gibi bir şeyler vardır ve gebeliğe engeldir diye aklıma gelmedi değil. En iyisi doktora görünmekten başka çare yok.

mrb arkadaşlar benmde adetim 8gün gecikti bugun test yaptm negatif yardımcı olun lütfen sırtım migdem kasıklarım heryerim agrıyo şimdide kalçamda agrı var her gece ter içinde uyanıyorum acaba hamilelik belirtilerimi bunlar

canım bir sorun olmaması güzel peki o zaman doktor neden eşinin tahlillerini
istemedi inşallah yine bir sorun yoktur
sen yine bir ara eşinle doktora gidersin
Gelecek ay o da görünsün dedi doktorum.O da giderim diyor zaten.Hayırlısı herşeyin..

Kan testine gitmedinmi?

canım kırmızıların gelene kadar moralini bozma. Geldiği zaman bozabilirsin moralini. Çünkü aman moralinizi düzgün tut desem de elimizde değil ki üzülmeden edemiyoruz. o kırmızıların geldiği ilk günü atlatabilmek o kadar zor ki insan kendini hemen toparlayamıyor. İnsanız üzülüyoruz ama bir an önce üzüntümüzü atıp gelecek aya yeni umutlarla bakmak yapacağımız en güzel şey. o yüzden kırmızılar gelene kadar moral bozmak yok.

Gunaydın kızlar...

neden yumurtlamadığını düşündün canm
bence 2 gunluk değerinden sonra 14 yada 15 gune cekicek gibi çizgiyi

ya çünkü daha 12. gün düşüş 13. gün inanılmaz bir fırlama

ben serophene kullanıorum ve dr 14-16-18-20. günler ilişki öneriyor

olması mümkün mü ki :S

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…