Allah razı olsun canım..Dularla ayaktayız zaten...Umarım Rabbim sabrımı ve inancımı görüyordur...Evliliğim açısından da bebiş bize iyi gelecek...Çünkü eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var haftasonları gelir yanımıza benim bir problemim yok asla olamaz o da bir melek henüz 11 yaşında... Ama annesi uğraşıyor işte çocuğu kullanarak bizimle...Bende artık kocacığımla kendi meyvemizi büyütmek istiyorum inşallah!!!
İyiki varsınız burada her an yanımda dostlarım var....
Ben yavaş yavaş çıkıyorum yemek hazırlamam lazım,iyi akşamlar herkese
valla canım ben gün aşırı ve daha çok sabahları yaptım çalışma.internetten ovülasyon hesapladım.o günleri es geçmemeye çalıştım.çalışmadan sonra yataktan kalkmadım benim sadece sol yumurtam
çalıştığı için soluma yattım bir de Mevlamın izniyle oldu bu ay ben de 3 aydır deniyordum.inşallah sizin de en yakın zamanda bebğiniz gelir...
Amin canim...
Demek ki sabahlari sperm kalitesi daha iyi oluyor galiba...hani uyku alinmis dinlenmis vucut
Hic hamile kalmadim o duyguyu tadamadim...
Hamileyim diyemedim.icimde bir can tasimadim.
ayy heyecanlandım bak şimdi içim kıpır kıpır oldu eşim geldi gözümün önüne oğluşumuzun elinden tutar gezmeye giderler baba oğul
kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.
iyi akşamlar canlarım bugün itibariyle benimde bulantılar başladı hiçbirşey yiyemiyorum ve canım istemiyor yiyemediğim için halsiz düştüm kocişi mutfağa yolladım yemek hazırlıyor aşçı ya ordan yırtıyorum valla sizler neler yapıyorsunuz bakalım.
arkadaşlar incir kürü sabah akşam aç karnına mı içiliyor... sitelere baktım ama aç tok bi bilgi bulamadım...
arkadaşlar incir kürü sabah akşam aç karnına mı içiliyor... sitelere baktım ama aç tok bi bilgi bulamadım...
phia canım en çok seni merak ediyorum.dr un 4 ünde test yap demişti diye hatırlıyorum.inşallah hayırlı sonucu alırsın.senin açtığın bu topik bana hayırlı geldi sana çok dua ediyorum.hamilelik haberini heyecanla bekliyorum.:)))
phia nerdesin canım test yaptınmı merak içindeyim
ne yapıyorsun canım bende merak ediyorum phia yı yok sabahtan beri
phia yı göremiyorum varmı bir haber acaba
yok canım bi haber bende bekliyorum merakla
kızlar nasılsınız. ben bulantıdan pek giremiyorum. tubilossh um allah yardımcın olsun bulantılarla. fmfm canım yarın kontrolun ve sonucun vardı inşallah güzel haberler alırız burdan hepimiz duam seninle canım. Bire pia enson ayın 2 sinde girmiş neolduki bukadar zaman yok. inşallah hayırlı bir nedendir. fmfm dr. grlince mutlaka yaz.
hamişler nasılsınız bulantılarınız başlamış olmalı 7 diyince başlatıo sıpa bulantıları :) onlardan gelen herşeye razı oluo insan phiam hamiş mi yoksa kaç gndür tkip edemedim
phia bize bunu yapmaaa
dualarımızla haberlerini bekliyoruz
phiacığım seni çok merak ettim yaa ne yaptı test yaptın mı inşllh hamilesindir
phiacığım bugün tekrar yaptırdım bhcg 3172 çıktı iyi yükselmiş değil mi inşallah bir sorun olmaz.
phia canım, medipol bağcılara giden otobüs minibüs ne var biliyor musun? ben de bu ay gitmek istiyorum dr.a. eşim müsait olmayabilir, yalnız gidersem de toplu taşıma lazım haliyle. yol üzerinde geçerken hep görüyorum da nasıl gidiliyor bilmiyorum.. bir de randevu sıkıntısı oluyor mu? aradığımızda ne zamana veriyorlar randevuyu? tetkikleri de orada mı yaptırıyorsun, tetkiklerin fiyatları nasıl?
bir de keçiboynuzu kürünü hazırladım. yarım litre su ile kaynatıp beklettikten sonra hepi topu 1 bardak bişey çıktı tencereden. yanlışım yok di mi?
bu kadar soru sorup seni yorduğum için kusuruma bakma canım..
evet benmde kasık agrılarım basladı baya bi.yumurtlama hesaplayıcısından da yaptım 5 aralık 10 aralık yumurtlama dönemim inşallah olur bu ay. bide ben birkac gundur incir kürü uyguluyrm bide bal tarcın su karısımı yapıp içiyrum faydası belki olmustr.bu kadar agrı hc hissetmemiştim.
PHİA.. 4 Aralık beklenen gün... Kasım da da yok, Aralıkta da yine hüsran... Hamilelik heyecanını yeniden yaşamak istedim ama yine olmadı...,olmadı,olma..ol... yoruldum ben... Bitiğim, hüzünlüyüm gözlerim buğulu...Kırmızılar yapıştı kaldı her ay...Belirtiler mi? O kadar dinledim ki vücudumu; kendimi bi masaya yatırmadığım kalmıştı ama, yine çöktüm... Liste yaparsan katılırım yine...Hepinizi seviyorum sizin için burada olacağım herkesi tek tek tebrik edeceğim... Sağlıkla inşallah...
Canlarım, maalesef haberler kötü
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
Olmadı işte yine olmadı, ne yapacağımı bilemiyorum artık
3 gun var daha kan testi de yanıltıcı olabılır.... inşalah Allahtan umıt kesilmez güzel günleri görürüz
:44:
daha değil unutma izmirantalyaya söktürücü bile vermişlerdi bu yüzden. sakın umutsuzlanma. tutki olmadı sen iyisin ya bebekde gelir.diyorum doğum günü şaşmaz sen sağlıklısın sadece daha zamanı gelmemiştir okadar hem benim hala umudum var senden. kırmızılar geldi demeden ben aksini kabul etmiyorum
Doktorum iğneden sonraki 12. günde kan test yaptırabilirsin demişti, bugündü yani.
Test yaptırdım ama sonucum <1 yani negatif, BAT'a 3 gün kaldı, kızlar olsaydı eğer çıkardı, maalesef bu ay da olmadı
Keşke dediğiniz gibi olsa kızlar, ama benim iğne günüm belli 12 gün oldu, çatlamadan sonraki günüm de belli DPO 10, yani olsaydı kanda kesin çıkardı kızlar yaa
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?