hayırlısıyla atlatırsın bi an önce cnm aslında ilk gebelkler ağır geçer derler ama sende tersi olmuş cinsiyet anlayabilirsin bu yolla önceden olmamışsa kızsa bu erkek olabilir mesela :)
ilki erkekti inşallah rabbimin izniyle kız istiyorum cicili bicili giydirmek istiyorum kız kıyafetlerine gözlerim dalıp gidiyor
kan hormon ve rahim için test yaptırdım problem çıkmadı ama 6 aydır çocuğum olmuyor ndn olabilir kızlar
ilki erkekti inşallah rabbimin izniyle kız istiyorum cicili bicili giydirmek istiyorum kız kıyafetlerine gözlerim dalıp gidiyor
Canım sen bir rahat olsana , bir sakin olsana çok sıkıyorsun kendini takma bunu kadar. Belki şu anda hamile olmasan bu kadar yormazsın kendini bu konuyla yaramaz çocuk gibisin valla :) Ne güzel Allah seni ödüllendirmiş diğerlerinin ne dediği kimin umurunda ki :)) Canı gönülden seni kutlarım hayırlı olsun. Rabbim sağlıklı sıhhatli, sıkıntısız bir evlat versin ve bu bebek mutluluğuna mutluluk katsın. Amin :)
Sıkıldığın konuya gelince; Kadın böyle görmüş ve aynı şeyler kendisine de uygulanmış istese de çıkamaz bu durumdan. Sen içinden çıkarım diosun değişecek bu durum diosun ama demek ki o senin kadar güçlü değil.. Ayrıca haklısın gerçekten saçma bir durum. Zaten 5-6 aylık olunca söylemeye gerek yok baba da senin karnını görünce kocanla seviştiğinizi anlayacak. :)) Şeyi merak ediyorum evlendiğin gün kocanla neler yapabileceğini bilmiyorlar mıydı. :)) Canım sen halime kalana kadar bakireydin galiba :))) Ben hala bakireyim çocuğum yok :))
Kızlar yardım ediiiin deliricemmGeçen ay yıllardır ilk defa adetim 2 gün gecikmişti..Hadi dedik oldu havalardan şundan bundan neyse bu ay batım 6-7 Aralık olması gerekirken braz önce kahverengi şeklinde gelenler oldu!!!!Migrenim felaketi bugün ama daha günüm var diye kondurmamıştım!!!Nasıl da sıkı çalışmıştım bu ay!!!
Birbuçuk sene mecburen kullandığım hap ile korunmayı bırakalı 7 ay oldu artık vücudun kendine gelmiş olması gerekmez mi????
Daha önce hamile kalmış bir kadınım ama böyle oldukça içim karamsarlaştı işte!!!!
Bu ayda geçsin dedim Ocak ayındaki adetimden sonra artık doktora gidicem!!! 7 ay önce doktorum korunmayı bırakabilirsiniz sorun yok dediğinden beri bende aklıma hiç kötü şeyler getirmedim!!!
Offf yardım ediiiin arkadaşlarım
adet kanaması gibimiydi canım belki üstüne görme gibi birşeydir.hemen umutsuzlanma.ayrıca adet bile olsa geçen ay da düzensizdi,bu ayda böyle diyorsun.hamile kalmadan önce vücut adeti düzensizleştirir derler inşallah öyledir..
Anlayamadım ki daha yeni gelmeye başladı ama migren eşliğinde geldiğine göre kuvetli muhtemel Regl durumu
Hamilelik öncesi düzensizleşmeyi de burada duydum bende umarım öyledir çünkü ben hap kullansam da kullanmasam da saat gibi işlerdi,2 aydır geç ve erken gelerek beni alt üst etti malesef!!!!
işte dediğin gibi hep düzenliydi de bu iki ay düzensizleşti ise bir dahaki aya hamile olursun inşallah.ocak ayında dr a bebeğini görmek için gidersin..:)
Kızlar yardım ediiiin deliricemmGeçen ay yıllardır ilk defa adetim 2 gün gecikmişti..Hadi dedik oldu havalardan şundan bundan neyse bu ay batım 6-7 Aralık olması gerekirken braz önce kahverengi şeklinde gelenler oldu!!!!Migrenim felaketi bugün ama daha günüm var diye kondurmamıştım!!!Nasıl da sıkı çalışmıştım bu ay!!!
Birbuçuk sene mecburen kullandığım hap ile korunmayı bırakalı 7 ay oldu artık vücudun kendine gelmiş olması gerekmez mi????
Daha önce hamile kalmış bir kadınım ama böyle oldukça içim karamsarlaştı işte!!!!
Bu ayda geçsin dedim Ocak ayındaki adetimden sonra artık doktora gidicem!!! 7 ay önce doktorum korunmayı bırakabilirsiniz sorun yok dediğinden beri bende aklıma hiç kötü şeyler getirmedim!!!
Offf yardım ediiiin arkadaşlarım
Âmin canım inşallahağzından bal damlıyor saol valla...Şu anda öyle birden buhran çöktü ki iyi geldi sözlerin...Allah herkesin gönlüne göre versin...sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
inşallah canım.umutsuz olmamayı burda öğrendim bende.bu ay sıkı çalışmalarla anne olursun inşallah yeni yıl sana bebişini getirmiş olur.sıkma canını ne kadar stres o kadar eziyet oluyor insana.bir an önce adetin bitsin çalışmalara başlarsın ...
inşallah canım.umutsuz olmamayı burda öğrendim bende.bu ay sıkı çalışmalarla anne olursun inşallah yeni yıl sana bebişini getirmiş olur.sıkma canını ne kadar stres o kadar eziyet oluyor insana.bir an önce adetin bitsin çalışmalara başlarsın ...
Canim sIkI calismalar derken kast ettigin 2 gunde bir mi? Diyorum 1,5 gunde bir mi yapsam?cunku hergun yapmakta iyi degil mis
Evet inşallah canım...Bu sene canım babacığımı kaybettim ve son zamanlarda da bazı üzüldüğüm durumlar yaşadım!!! İki sene önce dekızımı kaybetmiştim doğumdan sonra...Umarım güzel günler yakındadır , çok ihtiyacım var!!!!
başın sağolsun canım çok zor herşey bir imtihan.ben de 2 oğlumu birini 6.ayında birini 7.5 aylık karnımda kaybettim.seninki daha zor tabi .herşeyin hayırlısı cennette seni bekleyen bir meleğin var ne güzel.en yakın zamanda sana kardeşini yollayacak cennetten annesi hiç üzülme sen..dua edicem senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?