Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hayırlısıyla atlatırsın bi an önce cnm aslında ilk gebelkler ağır geçer derler ama sende tersi olmuş cinsiyet anlayabilirsin bu yolla önceden olmamışsa kızsa bu erkek olabilir mesela :)

ilki erkekti inşallah rabbimin izniyle kız istiyorum cicili bicili giydirmek istiyorum kız kıyafetlerine gözlerim dalıp gidiyor

ilki erkekti inşallah rabbimin izniyle kız istiyorum cicili bicili giydirmek istiyorum kız kıyafetlerine gözlerim dalıp gidiyor

kız çocuk kıyafetleri daa güzel oluo ya :) bnde erkek çocuk hastasıyım rabbim sağlıklı versinde ama gönlm erkek istio açıkçası ilk bebeğim erkek olsun çok isterim :)

ayyy bende iki oğlum çok istiyorum bir de kızım olsun Mevlamın izniyle.ama ne olursa olsun sağlıklı olsun,kucağıma da almak nasip olsun da varsın erkek olsun benim de gelinlerim olur inşllh.

Cnm saol gerçekten. HAklısın belki de. Ben hormonlardan belki abartıyorum:) Ama senin dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Değişmeli bişeyler diye düşünüyorum. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Aynı dualar benden sana gelsin.

Kızlar yardım ediiiin deliricemm Geçen ay yıllardır ilk defa adetim 2 gün gecikmişti..Hadi dedik oldu havalardan şundan bundan neyse bu ay batım 6-7 Aralık olması gerekirken braz önce kahverengi şeklinde gelenler oldu!!!!Migrenim felaketi bugün ama daha günüm var diye kondurmamıştım!!!Nasıl da sıkı çalışmıştım bu ay!!!
Birbuçuk sene mecburen kullandığım hap ile korunmayı bırakalı 7 ay oldu artık vücudun kendine gelmiş olması gerekmez mi????
Daha önce hamile kalmış bir kadınım ama böyle oldukça içim karamsarlaştı işte!!!!
Bu ayda geçsin dedim Ocak ayındaki adetimden sonra artık doktora gidicem!!! 7 ay önce doktorum korunmayı bırakabilirsiniz sorun yok dediğinden beri bende aklıma hiç kötü şeyler getirmedim!!!
Offf yardım ediiiin arkadaşlarım

Son düzenleme:
Selam kizlarrrrrrrrrrr

Nasil gidiyor?var mi yeni guzel mi guzel haberler Insallah?

Allahim ya Rabbim..sen bizlerim gobeklerimizi arka arkaya doldur...amin

adet kanaması gibimiydi canım belki üstüne görme gibi birşeydir.hemen umutsuzlanma.ayrıca adet bile olsa geçen ay da düzensizdi,bu ayda böyle diyorsun.hamile kalmadan önce vücut adeti düzensizleştirir derler inşallah öyledir..

Anlayamadım ki daha yeni gelmeye başladı ama migren eşliğinde geldiğine göre kuvetli muhtemel Regl durumu
Hamilelik öncesi düzensizleşmeyi de burada duydum bende umarım öyledir çünkü ben hap kullansam da kullanmasam da saat gibi işlerdi,2 aydır geç ve erken gelerek beni alt üst etti malesef!!!!

bugün ikinci kan testimi yaptırdım. değerim iki günde üç kat artmış =) şimdilik her şey yolunda yani. çok mutluyum. aylarca beklerken çektiğim üzüntülerin hepsini unuttum bile. darısı isteyen herkesin başına. öncelikle de topiğimize =)

işte dediğin gibi hep düzenliydi de bu iki ay düzensizleşti ise bir dahaki aya hamile olursun inşallah.ocak ayında dr a bebeğini görmek için gidersin..:)

işte dediğin gibi hep düzenliydi de bu iki ay düzensizleşti ise bir dahaki aya hamile olursun inşallah.ocak ayında dr a bebeğini görmek için gidersin..:)

Âmin canım inşallah ağzından bal damlıyor saol valla...Şu anda öyle birden buhran çöktü ki iyi geldi sözlerin...Allah herkesin gönlüne göre versin...sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

canım benimde 7 aydır olmuyordu oysaki öncesinde kontrole de gittim bi sorun yok dedi doktor. bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım ve şunu gördüm aslında hesapladığım tarihleerde olmuyormuş yumurtlamam hep dah geçmiş ve ben kaçırmışım. teste göre çalışınca Allah ın izniyle oldu bu ay. sana da tavsiye ederim. inşallah olur.

inşallah canım.umutsuz olmamayı burda öğrendim bende.bu ay sıkı çalışmalarla anne olursun inşallah yeni yıl sana bebişini getirmiş olur.sıkma canını ne kadar stres o kadar eziyet oluyor insana.bir an önce adetin bitsin çalışmalara başlarsın ...

Canim sIkI calismalar derken kast ettigin 2 gunde bir mi? Diyorum 1,5 gunde bir mi yapsam?cunku hergun yapmakta iyi degil mis

Evet inşallah canım...Bu sene canım babacığımı kaybettim ve son zamanlarda da bazı üzüldüğüm durumlar yaşadım!!! İki sene önce dekızımı kaybetmiştim doğumdan sonra...Umarım güzel günler yakındadır , çok ihtiyacım var!!!!

Canim sIkI calismalar derken kast ettigin 2 gunde bir mi? Diyorum 1,5 gunde bir mi yapsam?cunku hergun yapmakta iyi degil mis

valla canım ben gün aşırı ve daha çok sabahları yaptım çalışma.internetten ovülasyon hesapladım.o günleri es geçmemeye çalıştım.çalışmadan sonra yataktan kalkmadım benim sadece sol yumurtam
çalıştığı için soluma yattım bir de Mevlamın izniyle oldu bu ay ben de 3 aydır deniyordum.inşallah sizin de en yakın zamanda bebğiniz gelir...

başın sağolsun canım çok zor herşey bir imtihan.ben de 2 oğlumu birini 6.ayında birini 7.5 aylık karnımda kaybettim.seninki daha zor tabi .herşeyin hayırlısı cennette seni bekleyen bir meleğin var ne güzel.en yakın zamanda sana kardeşini yollayacak cennetten annesi hiç üzülme sen..dua edicem senin için..

Allah razı olsun canım..Dularla ayaktayız zaten...Umarım Rabbim sabrımı ve inancımı görüyordur...Evliliğim açısından da bebiş bize iyi gelecek...Çünkü eşimin ilk evliliğinden bir oğlu var haftasonları gelir yanımıza benim bir problemim yok asla olamaz o da bir melek henüz 11 yaşında... Ama annesi uğraşıyor işte çocuğu kullanarak bizimle...Bende artık kocacığımla kendi meyvemizi büyütmek istiyorum inşallah!!!
İyiki varsınız burada her an yanımda dostlarım var....
Ben yavaş yavaş çıkıyorum yemek hazırlamam lazım,iyi akşamlar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…