- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
iyi akşamlar canlarım bugün itibariyle benimde bulantılar başladı hiçbirşey yiyemiyorum ve canım istemiyor yiyemediğim için halsiz düştüm kocişi mutfağa yolladım yemek hazırlıyor aşçı ya ordan yırtıyorum valla sizler neler yapıyorsunuz bakalım.
kızlar iyi akşamlar benim kırmızılar geldi buğun 4 gün gecikti ama sonunda geldi
iyi akşamlar canlarım bugün itibariyle benimde bulantılar başladı hiçbirşey yiyemiyorum ve canım istemiyor yiyemediğim için halsiz düştüm kocişi mutfağa yolladım yemek hazırlıyor aşçı ya ordan yırtıyorum valla sizler neler yapıyorsunuz bakalım.
kan hormon ve rahim için test yaptırdım problem çıkmadı ama 6 aydır çocuğum olmuyor ndn olabilir kızlar
kızlar iyi akşamlar benim kırmızılar geldi buğun 4 gün gecikti ama sonunda geldi
ayyy çok iyiymiş aşçı koca.benimki hiç anlamaz geçen gün bir çorba yapayım sana dedi,güya şehriye çorbası yapmış ama daha çok şehriye makarnasına benziyordu:))))yine debenim için uğraşıp yaptı diye sesimi çıkarmadım yedim.bende de bir huy var hamileyken pişirdiğimi yiyemiyorum.küçük oğlum geldi ona birşeyler koydum ama kendim yiyemiyorum.sağolsun süper bir komşum var hergün bana birşeyler yapıp getiriyor.bugünlerde geçicek Allah'ın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım da..
canım benim bak ne güzel iyi bir komşun varmış bizim binada komşuluk yok valla allahtan kocam var
sen ister misin beni anne bak öle ederim sana dio meleğin :) normal cnm başlaması zaten sen bzden iyi bilirsin bi yavrun daha var bnde öyleydim perim ah bi ben bilirim bide allah yediğim çıkıodu dakkasında ama şükür btti gibi su bile içemiodum beslenemezsin şmdi pek herşey bulandırır mideni tv de yemek yapan görsem midem kalkıodu bnm kocamda çok anlayışlıydı yemeklerini kendi yapıodu garibim 1,5 aydır belki 5 kere bişey pişirmişimdir mutfağımda allah yardımcımız olsun cümlemizin dua ediorum her midesi bulanana artık çnkü çok zor
kızlar bn aranıza yeni katıldım bebiş düşünüyoruz dün test yaptım negatif çıktı ama adetime 1 2 gün var normalde adet öncesi göğüslerim çok hassas olurdu adet olcak gibi belirtilerim yok ve bu ara acyip yemek yiyorum ve sürekli vwc ye çıkıyorum tutamıyorum bide 1 hafta önce böle kahverengi lekelenme oldu bi kaç gün sonra geçti hamilemiyim acaba yardım edin
bunu en iyi anlamanın yolu kan testi canım,inşllh hamilesindir...
kızlar bn aranıza yeni katıldım bebiş düşünüyoruz dün test yaptım negatif çıktı ama adetime 1 2 gün var normalde adet öncesi göğüslerim çok hassas olurdu adet olcak gibi belirtilerim yok ve bu ara acyip yemek yiyorum ve sürekli vwc ye çıkıyorum tutamıyorum bide 1 hafta önce böle kahverengi lekelenme oldu bi kaç gün sonra geçti hamilemiyim acaba yardım edin
valla ilk hamileliğimde bulantım hiç olmamıştı çok iyi geçirmiştim geçen kayınvalidemdeydim soğan kavuruyordu soğanın kokusundan midem kalktı valla ilk defa böyle oluyor
canım geç dölllenme olabilir biraz bekle adet olmazsan tekrar yap test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?