Hepimizin pozitiliğinin silikleştiği anlar oluyor.Aynı silikleşen ovulasyon testi gibiyizBirbirimize destek olduğumuzda daha kolay atlatıyoruz kötü günleri.Çünkü ne en yakın dostuna ne de annene-kardeşine anlatabiliyorsun sıkıntılarını ve sorularını.Annem yumurtlamanın ne demek olduğunu biliyormuki diye düşünmüyor değilim Popişe konan yastığı ve incir-ceviz-bal türlerini biliyor sadece.Onu da başkasına tavsiye ederken duymuştum.İnsan kızına şöyle yap,şöyle ye demez dimi çocuk yapsın diye :) Benimki diyemez en azından O yüzden burada olmak hepimize iyi geliyor.Birde BAT tarihlerimizi ve belirtilerimizi saymasak çok güzel olacak da o da işin biberi sanırım...
evet kesinlikle öyle eskiler olacağına bırakmış ve nasibi olduğu zamanda gebe kalmışlar belki böylesi daha hayırlıdır
sonuçta Rabbim onun ruhuna üflemiş zamanı geldiğinde olucak lakin biz biraz sabırsız davranıyoruz
artık hakkımızda hayırlısı burda hiç tanımadığın insanlara dua etmek dertlerini paylaşmak varmış
inşallah herkes en hayırlı zamanda gebe kalır
şimdilik tek çare dua..
Hiçbir arkadaş,hiçbir doktor,hiçbir test yada açıklama bana duanın verdiği huzur vermiyor.Vesvese,heyecan ve gerginlikten sadece ve sadece dua ile kurtulabiliyorum.O namaza durduğum an benim için bütün dünya duruyor sanki....Seviyorum ben dinimi yaa...Boş işlerle uğraşmıyorsun dinini yaşarken...
günaydın tatlım nasılsın ne yapıyorsun
Günaydın canım.Ne yapayım ne zaman yumurtladığımı çözmeye çalışıyorum:26: Tablo daha çizgiyi çekmedi.Bugün düne göre ateşim daha yüksek.Ağrı-sızı yok çatlamanın belirtisimi bu.Yoksa çoktaaan kaçtımı o tren? Sorular sorular anlayacağınSen ne yapıyorsun?
Sakinim kız.Hepi topu 3 kez oldu bu ay.O da denk geldimi diye merak ediyorum sadece.Olmayınca şaşırmayacağım yani.O kadar rahatım.Olursa da çok yapmayın diyeceğim hepinizegüzelim bi sakin ol rabbim nasip ettiyse olur zaten bu kadar sıkma kendini valla ben bu ay kasmıyorum üzerime düşeni yapıyorum gerisi rabbime kalmış
gunaydın kızlar.. nasılsınız? benım kırmızılar geldi pek giremıyrm.. bu ayda kotu oldm umutsuzum.. perşembe doktra gtp anlatcm bakalım ne dycek... elalem yatagında kalıyr ilk geceden hamile deli olcam ya bende olmuyor.. cok sıkıldm doktra gtcm ne dycek bakalım ancak perşembeye randevu verdi... ben artık yılbaşında eşimide gotrcm doktra neden olmuıyr diye.. bide usandm artık her gun yapıyor... ondan mı olmuyor anlamadım gitti..bu sorunu tek ben mi yaşıyorm diyrm kendi kendime...
kızlar nolcak bole anlamıyrm
gunaydın kızlar.. nasılsınız? benım kırmızılar geldi pek giremıyrm.. bu ayda kotu oldm umutsuzum.. perşembe doktra gtp anlatcm bakalım ne dycek... elalem yatagında kalıyr ilk geceden hamile deli olcam ya bende olmuyor.. cok sıkıldm doktra gtcm ne dycek bakalım ancak perşembeye randevu verdi... ben artık yılbaşında eşimide gotrcm doktra neden olmuıyr diye.. bide usandm artık her gun yapıyor... ondan mı olmuyor anlamadım gitti..bu sorunu tek ben mi yaşıyorm diyrm kendi kendime...
kızlar nolcak bole anlamıyrm
Kızlar ya annemle konuştum cnm sıkıldı. NEymiş babaya söylenmezmiş 5-6 aylık olsunmuşta öyle denirmiş.Ne ya sanki evlilik dışı mı çocuğum oluyo benim. Ben çocuğumla asla öyle olmicam inş. Zaten çok arkadaş gibi değiliz ama ne bilim çok moralim bozuldu. Erkek çocuğun çocuğu varsa hemen söyleniyo da kızınki niye ayıp oluyo anlamadım. Ben de sevmeleri için götürmicem sık sık. İsterlerse kendileri gelsin. Ayıp yani di mi. Sizde de mi öyle. Bana saçma geliyo açıkçası.
tuğram canım nasılsın ne durumdasın
gunaydın kuzum pek iyi sayılmam testler negatif cıkıyo ama adette olmadım beklicem bakalım gelicekmi gelmezse 3-5 gune kanda baktırıcam daha test falan yapmamm gerci olsa cıkardı diorum ama ne bilim kimisinde cıkmıyomus
Ne kadar zordur senin için beklemek.Allah yardımcın olsun cnaım..
saol cnm zor cok zor ama yapcak bişey yokkk bakalım hayırlısı Rabbim den dioruzz idrarda cıkmayan kişilerde oluyomuş
işte bi ümit bizimkisi ya olursa die adet olana kadar ümit kesilmez beklicem zor olsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?