Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
inşallah sunbalcım inşallah tutar bu ay :))) bal tarçın çörekotumu bukadar erken yumurtlatıyor beni acaba? adetim 31 günde bir oluyor yoksa daha çok var ama ...neyse bakalım değerlendirmek lazım bu aralar :))

iyi aksamlar arkadaslar.bugun ilk defa ovu testi yaptım sizinkinden cok az silik cıktı. nasıl bi yol izlemem gerek yardım edermsnz.

iyi aksamlar arkadaslar.bugun ilk defa ovu testi yaptım sizinkinden cok az silik cıktı. nasıl bi yol izlemem gerek yardım edermsnz.

bende bu testi 5. günden beri yapıyorum ve dün bundan biraz daha silikti bugün böyleoldu.sanırım 2 güne tam olur diye düşünüyorum kasık ağrılarım çoğaldı ondanda anlıyorum.hayırlısı olsun inşallah bu ay hepberaber tutturalım :))

görüşürüz taydinimmmm
kendine çok iyi bakk

merhabalarrr,

o kadar yoruldum ki anlatamam... şükür ki evdeyimm şimdi...

kızlar ovi testi almak istiyorum. kaç tane almam lazım. nette baktım da ne kadar kullanılıyor bilemediğimden öyle kaldı. kullananlar bi fikir verseniz..

canım ben laboquick marka aldım 20 tane olanından,2 gebelik testi 20 tl ye aldım.ve ben 12. gün başlarımdiyodum ama 5. gün başladım bugün 10. gün epey koyulaştı.yani adet bitimiyle başlamakta fayda var canım .kolay gelsin şimdiden... :))

evet benmde kasık agrılarım basladı baya bi.yumurtlama hesaplayıcısından da yaptım 5 aralık 10 aralık yumurtlama dönemim inşallah olur bu ay. bide ben birkac gundur incir kürü uyguluyrm bide bal tarcın su karısımı yapıp içiyrum faydası belki olmustr.bu kadar agrı hc hissetmemiştim.

Kızlar iyi akşamlar. Hafiften hafiften karnımda sızılar adetim yolda geliyorum diyor gibi bana :) ah be bebiş sen ne zaman geleceksin sabır sabır ya sabır diyorum napalım artık..
adetimin ayın 9 unda olması lazım ama sanki bu ay daha erken olucam gibi belirtiler var. soğan kürü yapınca yumurtlamam erken oldu zannedersem. onu hesapla bunu hesapla matematik prof. oldum sanki ya kaç aydır :) Allahım sen bana kafayı yedirtmeden bebiş ver yarabbimm.

iyi aksamlar. keske gelmese bebişler gelse ama olmayınca olmuyr vakti zamanı var demek.soğan kürünü normal kırmızı kabukludan mi yapıyrsun.

bende netten laboquick aldım 50 lik ne olur ne olmaz dye.işe yarayacak gibi görnyr.geceen ay almdıgıma da braz pişmanım.

Soğan kürünü bildiğimiz pazarda satılan klasik içi beyaz dışı kahverengimsi olan soğanlardan yaptım. Zaten önerilende onlar. Çok zorlandığımı söyleyebilirim bir kaç defa çıkarma olsa da :) yılmadan devam ettim. ama bir süredir yemeklere soğan doğrarken bile içim kalkıyor. Ama zor olan şeyler hep güzel sonuçlar verir diye düşünüyorum inşallah uygulayan herkes şifasını bulur. Tabi şifa rabbimden fayda kürden diye bakıyorum.

Ben kaçıyorum iyi geceler tüm arkadaşlara. Sabahtan beri evde temizlik iş güç yoruldum. Yeni günde güzel haberlerle görüşmek üzere inşallah hamiş haberleri alırız. tekrar iyi geceler A. emanet olun

Evet öyle görmüşler dediğin gibi.Severler tabi de madem şimdi ayıpsa ben de sevsinler diye yanlarına götürmicem onlar gelsin.Çünkü ayrı şehirlerdeyiz.

bence yanlış düşünüyorsun hctp,onlar anne babadır kendilerine göre doğru bildikleri var,gelenekleri görenekleri var,hepimiz yaşıyoruz çatışmalar ama onları öyle kabul edeceksin,o senin annen ve o onun doğrusu,sende çocuğuna kendi doğrularını dikte etmeye çalışacaksın zamanı gelecek...o yüzden öyle deme,kötü düşündüğü için değil,öyle görmüşler geçmişte,bizler avrupalı değiliz,Türk geleneklerimiz var,o yüzden demiştir canım.tabi bunlar benim fikrim,yaşın kaç bilmiyorum ama ilerde onları anlarsın belki, bidaha değerlendir bence...

Son düzenleme:

yumurtlama dönemi herkeste farklı olabiliyo aslında,bendede 6 aralıkla 12 aralık diyo ama çift çizgiyi gördüm bugün,hiç belli olmuyo demekki,bende bal tarçın çörekotu kullanıyorum hala,incir yiyorum hergün,hayıt tohumu içiyorum bide adaçayı yaptım ilk hafta ve iltihabı attı akıntıyla şimdi de diğer akıntı başladı :)) bu ay olursa erken öğrencem sanırımmm :)) Allah hepimizin gönlündekini versin inşallahh ( AMİNNNN)

PHİA.. 4 Aralık beklenen gün... Kasım da da yok, Aralıkta da yine hüsran... Hamilelik heyecanını yeniden yaşamak istedim ama yine olmadı...,olmadı,olma..ol... yoruldum ben... Bitiğim, hüzünlüyüm gözlerim buğulu...Kırmızılar yapıştı kaldı her ay...Belirtiler mi? O kadar dinledim ki vücudumu; kendimi bi masaya yatırmadığım kalmıştı ama, yine çöktüm... Liste yaparsan katılırım yine...Hepinizi seviyorum sizin için burada olacağım herkesi tek tek tebrik edeceğim... Sağlıkla inşallah...

Öyle tabi ama artık bazı şeylerin değişmesi gerek.Önceki şeyler kalmadı ki. Ki çevremde herkes rahatken bizimkilerin bu düşüncelerini anlamıyorum.İnsan hevesleniyor sonra ayıp filan denince kötü birşey mi çocuk sahibi olmak diye düşünüyorum. Bir de erkek çocuğun çocuğu olunca her yere yayılıyor kızın tarafına denmiyor.Ben başkasına söyle demiyorum ki babaya söylemek de ayıpmış ne alaka anlamıyorum.Ben doğrularımı elbette çocuğum anlatırım ama onu kırmadan incitmeden yaparım.Hele ben bir de anne adayıyım yani. Bir anne olarak daha dikkatli davranmasını beklerdim.

Allah her şeyin hayırlısı versin cnm.Sabır ve sağlık inş.

Estağfurullah tabi gireceksin sohbete.Neden buradayızki? Bende derim bazen kendime sen çok ince fikirlisin.Başak burcuyum ya ayrıntı-detay-ince düşünceli.Tam ben yani..O yüzden bu kadar darbe yiyorum insanlardan.Beklentim yüksek ve ben hiç düşüremedim bunu
Canım benim eskilerin gözüyle bakarsan olaya annene hak verirsin.Eskiden misafir varken eşinin yüzüne bile bakmaz muhatap olup konuşmazmışsın bile.Hele çocuk konusunda çok hassaslarmış.Ağlamaktan çatlasa bile baba kucağına almazmış çocuğunu,yabancının yanında hele hele de büyüklerin yanında çocuk sevilmezmiş.Çok ayıplanırmış.Hayır sanki gayrimeşru oldu.Benim işte saklanacak bi durummu var değilmi?O yüzden annen öyle söylemiştir.Hani baba bak biz çocuk yaptık der gibi olmasın diye uyarmıştır seni.Senden önce babana söyler zaten annen merak etme.İyi kötü bişey olduğunda Allah korusun haberi olsun diye söylenir.Ama dile getirilmez.Mesela ben bile nasıl sölenirki anneye babaya diyorum...Biz yattık oldu der gibi geliyor bana. Herkes biliyor yatınca olduğunu ama olmuyor işte.Ben 2 yıllık evliyim daha annemin babamın yanında(her iki tarafında) eşimin elini tutup yanına oturmadım.Israr ederlerde öyle otururum eşimin yanına.O yüzden kırılma annene.Hormonlarının aile ilişkilerine zarar vermesine izin verme tatlım
Ben de bu ay olmazsa Aralık için alacağım ovulasyon testi.Laboquickten memnun herkez.Gayet net çıkıyor resimlerde de.Adetin biter bitmez başla ve adete 4-5 gün kalana kadar yap bence.Erken de yumurtlayabilirsin geç de.Kaçırmamak lazım o günleri.Her gün aynı saatte yapmaya ve 3-4 saat önceden sıvıyı azaltmaya dikkat et.Sonuç yanlış çıkabiliyor suyu çok içtiğinde.Sabah 10dan önce akşam 8den sonraki testlere güvenmeyin yazıyor testte de.Hergün o 2.çizgiyi silik bile olsa görmek heyecan veriyor insana.Darısı gebelik testlerimizin başına...
Üzülmek yok evriiiiiissss Kızarım bak.Allahım en güzelini gönderecek eminiz bundan..Adetin hassaslığı da etkiler moralini.Aralık'a sımsıkı hazırlanacağız hep beraber.BTÇ kürümüzle,ovulasyon testlerimizle,ateş tablolarımızı takip ede ede güzel haberler vereceğiz birbirimize...Kocacıklarımıza dopingi dayayıp düz duvara tırmandırıp bütün spoşlarını ele geçireceğiz.Yatağımızda uzanırken elimizi karnımıza koyup "kün fe yekün" ve "Ya Bari"(Esma-ül Hüsna'dan canlandıran demek) diyeceğiz canı gönülden...Gözyaşlarıyla tebrik edeceğiz birbirimizi.Ve 2013ün Başak burçlarını doğuracağız... Hadi toparlan bakıyım.Üzülmek yok....

hayırlı sabahlar hanımlar..
ayşe senin yazıları okuyunca kendime güvenim geliyor hakketen çok pozitif
düşünen birisin maşallah her topikte sen gibi birisi lazım:)

Mevla muhabbetinizi artırsın..

Hepimizin pozitiliğinin silikleştiği anlar oluyor.Aynı silikleşen ovulasyon testi gibiyiz Birbirimize destek olduğumuzda daha kolay atlatıyoruz kötü günleri.Çünkü ne en yakın dostuna ne de annene-kardeşine anlatabiliyorsun sıkıntılarını ve sorularını.Annem yumurtlamanın ne demek olduğunu biliyormuki diye düşünmüyor değilim Popişe konan yastığı ve incir-ceviz-bal türlerini biliyor sadece.Onu da başkasına tavsiye ederken duymuştum.İnsan kızına şöyle yap,şöyle ye demez dimi çocuk yapsın diye :) Benimki diyemez en azından O yüzden burada olmak hepimize iyi geliyor.Birde BAT tarihlerimizi ve belirtilerimizi saymasak çok güzel olacak da o da işin biberi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…