Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlarr napıosunuz bakimm?
geçmiyorr günlerrrrr
beklemekten gına geldi resmen.=)

gına gidecek agu geliecek sabırrrr

inşallah hala bekliyorum gelen giden yokk bakalım kırmızıları görene kadar sabredicez yapcak bişi yok
zaten iyice uyuşuk oldum saatlerde geçmiyo bu yusden ama bu ovu testleriyle gelen gebelik testlerini araştırdım biras
cok şikayet olan var pozitif cıkıp yanlış olan negatif cıkıp yanlış olan biton sey yazmışlarr...
acaba dioum gdip eczaneden bitane test mi alsamm
kafam karıştı vallaa karar veremiyorum

offf kızlarr off nie yazmıosunuz yahu

Gözlerim acıyor ekrana bakarken.Çok yorgunum ve çok uykusuzum.Akşama nasıl iş yaparım bilmiyorum.Kocacık gelmeden azcık uyuyup da kendimi toparlayabilsem keşke.Ama mümkün dğeil.Zaten 1-2 saatle geçecek bi yorgunluk değilki benimki yattımmı 3 gün kesintisiz uyuyacak gibiyim

bende de vardı öle tetlerden erken gebelik tsti zaten içindede yalnış pozitif sonuç çıkabilir yazıodu ve olduda bigün yaptım açık ta olsa çift çizgi oluştu sonrası tırt 2 gün sonra adet oldum

olsun yat uyu dinlen kocişin öperek uyandırır seni

Uyandırmazki Kıyamaz çok yorgunsun dinlen diye uyandırmadım der.Çünkü bilirki uyanırsam o da uyuyuncaya kadar ayakta kalırım daha çok yorulurum.Allah başımdan eksik etmesin onu....

Biraz önce yakın bir arkadaşım kahveye geldi,bir tane çocuğu var...Düşük de yapmıştı daha önce..Hamile kalmak için uğraşmama gerek yok çok doğurganım hani ceket atsa kocam hamile kalırım hatta hap ile korunmama rağmen eşime aman sende korun diyorum dedi!!! Geçenlerde bebeği olan bir tanıdığım da aynen bir doğurganım ben havalarında gözüme baka baka saçma sapan laflar..Bu ne şimdi, çok ayıp değil mii... Karşındaki kişinin bir bebek kaybettiğini bu yüzden uzun bir bekleme süreci geçirmek zorunda olduğunu ve bebek sahibi olmaya çalıştığını bile bile hem de niye denir ki böyle!!!
Gerçekten canım dostlarım sizleri tenzih ediyorum ama şu kadınların kadınlara yaptığını kimse yapamaz..Sanki o benden daha çok kadın!!!:44:
Offf zaman zaman böyle densiz laflar duyuyorum...Cevap vermiyorum çünkü versem sen durumundan dolayı alıngan oldun olur!!!

Son düzenleme:

Sıkma canını lütfen.Bende 2 hafta önce arkadaşım sandığım birinden buna benzer laflar işittim.Konumuz bebek değildi bizim.Ama bende hissettirdikleri aynen senin söylediklerin gibiydi.İnsanın sıkıntılı anlarında destek olunmayacaksa köstek olunmaması gerektiğini çocuk yaşta öğrettiler bize.O ahlakı ve terbiyeyi aldık çok şükür.Ve iyiniyetimizden herkezi de kendimiz gibi sanıyoruz.Bizim gösterdiğimiz anlayışı ve hoşgörüyü onlardan da bekliyoruz.Streslidir üstüne varmayım,bu konuda hassas fazla yorum yapmayayım demiyor kimse.Ben böyle bi durumla karşılaştığımda karşı tarafın sıkıntısını gidermek için ufak yalanlarla da olsa teselli vermeye çalışırım.Dikkat ederim söylediklerime,verdiğim örneklere.Burada bile kimse kimseyi tanımıyor ama nihayetinde hepimiz insanız ve kalp kırmak her kim olursa olsun çok günah.Seninle kahve içmeye bile hakkı yok demekki o kişinin.Sıkma canını lütfen....

ebsoncum işte ovulasyon testim.şimdi yaptım. Sanırım çatlamasına 3-4 gün var. 17. nde yumurtlucam galiba geçen ayda öyle olmuştu. Çalışmaya başlım mi ya ne yapim

Eki Görüntüle 567383
güzelim sen başla gün aşırı çalışmaya fazlasından zarar gelmez

tatlım üzme kendini boşver etrafta dengesiz çok işte ne yapıcan

ama hala neden adet olmadımmm

Ya gecikme var ya da geç döllenme...Sabıııırr....Anneliğin birinci şartı bu değilmi zateenn..Kaprislerine,nazına,asiliğine,saygısızlığına,sorunlarına herşeylerine sabretmeyi böyle öğretiyor rabbim bizlere.Gelmeden sabretmeyi öğreniyoruz...

Benden bugünlük bu kadar arkadaşlar...Yarın umut dolu ve güzel haberlerle dolu bir güne uyanmak dileğiyle esen kalııınnnn...

kusura bakmayın konusmanıza lap diye giriyorum. ama aynı seyleri bende yasadım konular farklı olsa da.insanlar cok mu düsüncesiz yoksa ben mi cok ince düşünyrum dyrum. hep içimde kalıyor sabır dyrum. Allah hepimize kolaylık versin kinden kötülüklerden uzak eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…