Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Günaydınnn canlar iğne tetini yaptım ordada birşey yok tertemizdi iğne :) Ama hala kırmızılar yokkkk

malesef geldiler canım 30 ekim de bugünde doktora gidicem adet olunca gel demişti randavu aldım dün

hmmm olsun bakalım.. kuzum ben gtmıym doktra falan gdym bi şey yapmıyolar hep aynı duzelmeye basladı adetım onceden 45gunde oluyodu artık 33e duştu yani kendilignden duzeliyor sanırm onumuzdeki ay gtcm doktra

Günaydıınnnn canlarımmm kasım topiğimiz hayırlı uğurlu olsuunn... İNşallah kasım ayıda ekim ayı gibi bereketli bir ay olur veee topikteki bütüüün arkadaşlarımız bebiş müjdelerini alırlaaarrrrr

slm kızlar maşallah kasım ayı hayırlı uğurlu olsun ınsallah sızleree..canlar.. kıslar sızlere bısrsey soracagım , ben bu tup bebekle cocuk sahıbı olcgımı ogredgıımden berı hiç bişeye konsantre olamıyorum işlemler baslayana kadr, eşimde şıkayetcı bu halımden yaklasmıom dıe üzülüo hıssedıom eşimi ölesiye sevıom ama bana yaklasınca ıstemıom genel olrak cok sıkılgan oldum hersyeden. napıcm ben piskolojım berbat sanırım sığınmıyorum hiç biryere ,10unda dr'ile goruşene kadar zaman durdu sankı..

TÜNAYDIIIIIIIINNNNNNNN
nabersiniz fıstıklaaarrr??
bommba gibi yeni bir günn

yalnız biraz anormalim sanki.bu ay yumurtlamadım veya yumurtladıgımı anlamadım.saçma bir durumdayım yani.16.gün oldu daha uzayan akıntı yok.3 gün kadar önce az biraz vardı o zaman da yumoş dönemi olmamıştır heralde dimi yaa :44:
çok az dı çünki uzayan akıntı...
hoffff kadın olmak ne zor yeaa

teşekkürler tatlım.evet kolay değil.7 düşük.ve bir problem yok diyorlar her defasında.
ilki 2 aylık felandı.dr hatasıyla düştüğünü düşünüyorum.çünki dr vajinal usg yaptı sonra eve gelince kanamam başladı.
neyse günahı boynuna.elbet hesaplaşacagız...

innnşallah bu ay bebişlerimiz gelir ve sağlıklı hamilelikler geçiririz

Doktorumla görüştüm.Bana anlattıklarını dinlerken aklımdan geçtiniz hepiniz :) Her ay %15 şansımız varmış gebe kalmak için.En yüksek olduğu günde %15e yaklaşabiliyormuş ihtimal.Mucize dedikleri bu olsa gerek dedim dr da evet dedi.Smear ve kan testi istedi.4 gün sonra alacağım sonuçları.Eşime de ürolog yollarını tavsiye etti.Tek önerisi stres yapma oldu.%99 buna bağlı gebelik dedi.Adet gününü sayarak yaşarsan bebeğin olmaz dedi.Bu arada yumurtlama günümde ovulasyonda çıkandan farklı çıktı.Bugün adetimin 10.günü.Yumurtalıkların yarına çatlar büyük ihtimal dedi.Ovulasyonda 15-16.gün çıkmıştı geçen ay.Her ay değişebilir ovulasyon dönemi dedi.Tüpler sallanırken çatlayıp dağılan yumurtalarımı yakalamalı ve spermler süzüle süzüle yumurtayı bulmalıymış.Sonrada onu rahme geri çekip yerleşmeliymiş.Bunları düşünmemeli ve işimi yapmalıymışım.Gün sayarak ay hesaplayarak olmazmış bu iş.Belirti de bekleme dedi.Bebek tutunmadan hiçbir belirtisi olmaz dedi.Akıntıyı sordum.Değişir bünyeden bünyeye dedi.Göğüsleri sordum yerleşir sonra başlar dedi.Bulantı-kusma olayıyla gebelik öğrenme filmlerde olur dedi :) 4.haftadan önce başlamaz gebelik dedi.İştah artar,yorgunluk başlar,terleme-üşüme,ağlama,bulantı,kusma,göğüsler şişer,başın döner ama hepsi 4.haftadan sonra olur dedi.10 günde belirti çıkmaz dedi. İnternetten,konu-komşudan bilgi edinip kendini dinleme dedi :) Benimi takip ediyor bu kadın diye geçirdim bi an içimden :))

ayşe ne güzel doktorun herşeyi tek tek anlatmış,helal olsun valla.bazıları konuşmaya üşeniyor.
bilgiler süper canım,teşekkürler...

günaydın canım benim.inşallah güzle duaların kabul olur ve sende minik yawrunu sağ salim kucagına alırsın inşallah...

canım benim,aylardır normal yolla olabilecegini bilerek hareket ettin.ama bu sonuç sen haliyle yıprattı.Ama okadar çok kişi var ki normal yolla bebişleri olmayıp tüp bebek yapan?
ama eşinin suçu varmış gibi ondan uzaklaşmaman lazım.bu dönemde birbirinize destek olmalısınız.
tamam,sıkılgan olmuş olabilirsin ama bunu onunla konuş bence.hayat ikinizin hayatı.her adımda birbirinizin yanında olmalısınız.
üzülme hazırlıklar başlayınca üzüntü felan kalmaz,heyecan başlar
Rabbim sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah...

ayşe ne güzel doktorun herşeyi tek tek anlatmış,helal olsun valla.bazıları konuşmaya üşeniyor.
bilgiler süper canım,teşekkürler...

Evet bende çok ısındım bu dr a.Öbürü elimdeki kağıdı alıp yollamıştı.6ay sonra gel diye.Muayene bile etmemişti.Bunu çok sevdim.

ayşecim negüzel ya doktorunu çok sevdim bak
a dan z ye herşeyi anlatmış sana...

demekki bu ovulasyon hesaplamaları yanlışmış ha? :26:
ov.testi aliim bende birdahaki aya olmadı...

inşallah bebişin bu ay gelir kuzum...
HEPİMİZİNKİ GELİR İNŞALLAH...

Rahmin yandan kesiti olsa daha fazlasını anlatırdım da elimden gelen sadece bu Resimsiz idare edin :)) Bende çok sevdim.Bunda doğuracağım inşallah kuzularımı.

meloşummmmm tugrammmm
nerdesin guzum yaaa
ama olmaz ki böleeeee özledik
senin annen benim annem ama artık özleminiz bitmedimi
kıskanıyom heee

ben birşey öğrenmek istiyorum testi sabahmı yaptınız yoksa akşam mı

mrb arkadaşlar test yapıp pozitif çıktığından bahsetmiştim dün tüm gün doktordaydım ultrasondan baktı çok şükür keseyi gördü ama henüz 20 günlükmüş...kasık ağrım oluyor ve arada az az kahve lekem geliyor doktor dikkat et dedi progestan diye bir ilaç verdi ama kese 2o günlükken nasıl görünür diye üstten muane ile..bende gördü0 43tras6nda ve azda lekelenmeden korkuyorum sizce nrmalmi

doktoruna bayildim yaa neguzel anlatmis herseyi dusununce bunlarin hepsini de yapiyoruz valla

teşekkürler tatlım.evet kolay değil.7 düşük.ve bir problem yok diyorlar her defasında.
ilki 2 aylık felandı.dr hatasıyla düştüğünü düşünüyorum.çünki dr vajinal usg yaptı sonra eve gelince kanamam başladı.
neyse günahı boynuna.elbet hesaplaşacagız...

innnşallah bu ay bebişlerimiz gelir ve sağlıklı hamilelikler geçiririz[/QUOTE]

Rabbim yaşatmasın bir daha canım.güzel haberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…