Herkese merhaba.. Zaman geçmiyor sanki yaa..
bat ne zaman canım daha ben çalışmalara bile başlayamadım çok zaman geçmesi lazım çok
malesef geldiler canım 30 ekim de bugünde doktora gidicem adet olunca gel demişti randavu aldım dün
canım çok gecmiş olsun...7 dusuk yapmıssın...peki sebeplerıne ne denıyor..neden tutunamadılar...benım çok uzun oldu evet.bugun yarın derken bu zamn oldu..oğlum anaokuluna gıdıyor...nasip bu gunlereymıs dıyelım..inşallah bu ay bebeğin gelır ve sağlıklı bır doğum yaparsın...dini açıdan hayırlı gunler oldugu ıcınmı ogunlerde ilişki oluyor..
Günaydıınnnn canlarımmmkasım topiğimiz hayırlı uğurlu olsuunn... İNşallah kasım ayıda ekim ayı gibi bereketli bir ay olur veee topikteki bütüüün arkadaşlarımız bebiş müjdelerini alırlaaarrrrr
slm kızlar maşallah kasım ayı hayırlı uğurlu olsun ınsallah sızleree..canlar.. kıslar sızlere bısrsey soracagım , ben bu tup bebekle cocuk sahıbı olcgımı ogredgıımden berı hiç bişeye konsantre olamıyorum işlemler baslayana kadr, eşimde şıkayetcı bu halımden yaklasmıom dıe üzülüo hıssedıom eşimi ölesiye sevıom ama bana yaklasınca ıstemıom genel olrak cok sıkılgan oldum hersyeden. napıcm ben piskolojım berbat sanırımsığınmıyorum hiç biryere ,10unda dr'ile goruşene kadar zaman durdu sankı..
ayşe ne güzel doktorun herşeyi tek tek anlatmış,helal olsun valla.bazıları konuşmaya üşeniyor.
bilgiler süper canım,teşekkürler...
ayşecim negüzel ya doktorunu çok sevdim bak
a dan z ye herşeyi anlatmış sana...
demekki bu ovulasyon hesaplamaları yanlışmış ha? :26:
ov.testi aliim bende birdahaki aya olmadı...
inşallah bebişin bu ay gelir kuzum...
HEPİMİZİNKİ GELİR İNŞALLAH...
Adetime 4 gün kala üstelik ne diyorsunuz inanayım mi
ben birşey öğrenmek istiyorum testi sabahmı yaptınız yoksa akşam mı
Doktorumla görüştüm.Bana anlattıklarını dinlerken aklımdan geçtiniz hepiniz :) Her ay %15 şansımız varmış gebe kalmak için.En yüksek olduğu günde %15e yaklaşabiliyormuş ihtimal.Mucize dedikleri bu olsa gerek dedim dr da evet dedi.Smear ve kan testi istedi.4 gün sonra alacağım sonuçları.Eşime de ürolog yollarını tavsiye etti.Tek önerisi stres yapma oldu.%99 buna bağlı gebelik dedi.Adet gününü sayarak yaşarsan bebeğin olmaz dedi.Bu arada yumurtlama günümde ovulasyonda çıkandan farklı çıktı.Bugün adetimin 10.günü.Yumurtalıkların yarına çatlar büyük ihtimal dedi.Ovulasyonda 15-16.gün çıkmıştı geçen ay.Her ay değişebilir ovulasyon dönemi dedi.Tüpler sallanırken çatlayıp dağılan yumurtalarımı yakalamalı ve spermler süzüle süzüle yumurtayı bulmalıymış.Sonrada onu rahme geri çekip yerleşmeliymiş.Bunları düşünmemeli ve işimi yapmalıymışım.Gün sayarak ay hesaplayarak olmazmış bu iş.Belirti de bekleme dedi.Bebek tutunmadan hiçbir belirtisi olmaz dedi.Akıntıyı sordum.Değişir bünyeden bünyeye dedi.Göğüsleri sordum yerleşir sonra başlar dedi.Bulantı-kusma olayıyla gebelik öğrenme filmlerde olur dedi :) 4.haftadan önce başlamaz gebelik dedi.İştah artar,yorgunluk başlar,terleme-üşüme,ağlama,bulantı,kusma,göğüsler şişer,başın döner ama hepsi 4.haftadan sonra olur dedi.10 günde belirti çıkmaz dedi. İnternetten,konu-komşudan bilgi edinip kendini dinleme dedi :) Benimi takip ediyor bu kadın diye geçirdim bi an içimden :))
ben birşey öğrenmek istiyorum testi sabahmı yaptınız yoksa akşam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?