Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

phiacığım bugün tekrar yaptırdım bhcg 3172 çıktı iyi yükselmiş değil mi inşallah bir sorun olmaz.

yarın 3. günüm oluyor peki bişey sorcam bende belirti yok sadece kasıklarım adet olcakmısım gibi agrıyor okadar

bende de belirti yoktu canım ben şuan adet dönemindeyim hala adet olacak gibi hissediyorum.sürekli bir şey akıyomuş gibi hissedip tuvalete gidiyorum.seninki de inşallah gebeliktendir canım sabah kan testini muhakkak yaptır bana da haber ver merak ettim canım....

herkese merhaba tüm kızlar. nasılsınız.yeni hamilelerimiz hepinizi TEEBRİK EDİYORUM .ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA versin.fmfm canım değerin ne güzel olmuş canım benim . dr rande vun yarındı değilmi?

herkese merhaba tüm kızlar. nasılsınız.yeni hamilelerimiz hepinizi TEEBRİK EDİYORUM .ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA versin.fmfm canım değerin ne güzel olmuş canım benim . dr rande vun yarındı değilmi?

evet canım ya şükürler olsun yükseldi.yarındı ama dr un işi çıkmış çarşambaya kaldı.sen naptın canım nasılsın
senin randevun ne zamandı?

kızlarrrrrrr teste 2gun kala bugun yanagımda isilik gibi bişeyler oldu renksiz bole pütür pütür oldu anlayamıyorum sebebı ne olabılır sizce? cildim bozuldu bırden:44::18: inşallah hayırdır

evet canım ya şükürler olsun yükseldi.yarındı ama dr un işi çıkmış çarşambaya kaldı.sen naptın canım nasılsın
senin randevun ne zamandı?

iyiyim canım. Cumartesiydi.her şey yolunda 5 haftayla uyumlu dedi. ayın 15 .de tekrar randevu var kalp atımlarını görecekmişiz. onun dışında mide bulantıları başladı ama henüz okadar kötü
değil

Cok sevindim canim insallah sag salim kucaginada alirsin canim pitpitlari da duyarsin insallah

Allah razı olsun canım sıra sende seninde iyi haberlerini duyacağız.Sende bulantı falan başlamamıştır inşallah.

hafif hafif yokluyor canım bulantı çaydan miğdem bulandı bugün ama olsun sağ salim doğsunda herşeye razıyım bu sefer yarım bırakmasın mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…