Canım, değerlerinin katlanışı güzel aslında, baktığında 1 gün geçe 500 olsaymış (bir öncekinin iki katı ya) en sonkinin de 1092 olması çok normal, bence de sorun yoktur.
Bütün hepsi aynı yerde yapıldı değil mi canım?
Yalnız en sonki değerin düşük çıkması acaba yaşadığın operasyonla bağlantılı olabilir mi?
Sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum, ama sen rahatlamak adına 2 gün sonrasında tekrarla canım, pazar gününe denk gelse de acil serviste yaptır, Beta HCG durumundan bahsedip
bence sabah kan testi yaptır canım daha garanti olur.sonuçta kırmızılar daha gelmemiş.inşallah hamilesindir.:))
yarın 3. günüm oluyor peki bişey sorcam bende belirti yok sadece kasıklarım adet olcakmısım gibi agrıyor okadar
herkese merhaba tüm kızlar. nasılsınız.yeni hamilelerimiz hepinizi TEEBRİK EDİYORUM .ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINIZA versin.fmfm canım değerin ne güzel olmuş canım benim . dr rande vun yarındı değilmi?
evet canım ya şükürler olsun yükseldi.yarındı ama dr un işi çıkmış çarşambaya kaldı.sen naptın canım nasılsın
senin randevun ne zamandı?
iyiyim canım. Cumartesiydi.her şey yolunda 5 haftayla uyumlu dedi. ayın 15 .de tekrar randevu var kalp atımlarını görecekmişiz. onun dışında mide bulantıları başladı ama henüz okadar kötü
değil
Cok sevindim canim insallah sag salim kucaginada alirsin canim pitpitlari da duyarsin insallah
pericim hoşgeldin evine nasılsın ?randevun vardı nasıl geçti .
sağol canım gitttim güzel geçti doktor 5 haftalık dedi keseyi gördük 10 aralıkta kalp atışına bakalım dedi öyle canım sen ne yapıyorsun
Allah razı olsun canım sıra sende seninde iyi haberlerini duyacağız.Sende bulantı falan başlamamıştır inşallah.
maşallah canım.armaızda beş günlük fark var galiba benimkide aralık15 kalp atımları için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?