Sunbal'ım, kürün tarifini sen de yazmışsın meğer, cevaplaya cevaplaya gelirken görmedim, kusura bakma
Çatlamaya az kaldı sanırım canım.
Yalnız sen düzenli olarak ovu testini yapmıyor musun canım?
Şimdi de yapabilirsin testini, yalnız sıvı alımını 2 saat önce yavaşlattıysan yap, değilse şimdi tuvalete çık, 2 saat sonraki idrarınla testini yap canım
Selam kizlar deli dana gibi ortalarda gezip
Her topikte bir umut ariyorum....
Sanki mucizevi bir iksir varda ben onu ariyorum...
Cok zor her ay her ay husran....1.5 yil tik olmayinca.....
Gecen ay sogan kuru dostumdu...bu ayda corekotu bat tarcin ve pressed jel umudum oldu....
Ama bu kurleri yaptikca sanki ruhuma daha bir kuvvet geliyor...guven veriyor...
Diyorum cabaliyorum...gelecektir yavrum ama tabi hep boyle positiv olunmuyor....
Cevap yok mu?
Ben yanlizmiyimmmmmm
Selam kizlar deli dana gibi ortalarda gezip
Her topikte bir umut ariyorum....
Sanki mucizevi bir iksir varda ben onu ariyorum...
Cok zor her ay her ay husran....1.5 yil tik olmayinca.....
Gecen ay sogan kuru dostumdu...bu ayda corekotu bat tarcin ve pressed jel umudum oldu....
Ama bu kurleri yaptikca sanki ruhuma daha bir kuvvet geliyor...guven veriyor...
Diyorum cabaliyorum...gelecektir yavrum ama tabi hep boyle positiv olunmuyor....
phia burada herkesi bilgilendiriyosun bu çok iyi sağol cnm az önce dayanamadım gene test yptım allaha çok şükür 2 dakikanın içindeikinci çizgiyi gördüm allaha çok şükür çok sevindim.
inşallah yrnda güzel haberler yazarım buraya allah tez zamanda göbüşüne bebişini versin inşallah .
Canım, tabi ki yalnız olamazsın bu topikte, ama bir önceki mesajında soru sormamışsın ki yanıtlayayım
Ama bak ikinci mesajında soru var ve yanıtladım
Şaka bir yana, aramıza hoşgeldin canım, BAT yazarsan listemize de ekleyeyim seni
1,5 yıloldu demiştin, gerekli tetkik ve kontrolden geçtiniz mi canım?
Eğer herşey normalse, bu ay ovulasyon takibi yapsın doktorun Klomen ve Ovitrelle çatlatma iğnesi ile
Hatta sana hastane ve doktor önerebilirim İstanbul'daysan?
Medipol Mega Hastanesi (Avrupa Yakası), muayeneler ücretsiz hem de, sadece doç. dr. muayeneleri 50 lira.
Bak şu topiğe detaylı bilgileri yazmıştım; http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/548948-medipol-mega-hastaneler-kompleksi-medipol-bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz-3.htmlİnceleyebilirsin
cnm bnm bol bol allaha dua et.allaha yakın ol evet böyle bir konuda beklemek zordur tahmin ediyorum ama elbet bebişin yakında senle olcak 2 yıl sonra kalanlar var normal yollarla herşeyin hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda rabbim sevindirir seni.
kızlar hala adet olmadım ben göğüslerim acımıyor artık sadece kasıklarım heran adet olaucakmısım gibi agrıyor koşturup wcye gidiyorum ama kırmızılar yok maşallahhhh inşallah gelmez sabah test yaptım negatif çıktı acaba şimdi tekrar yapmalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?