Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Sunbal'ım, kürün tarifini sen de yazmışsın meğer, cevaplaya cevaplaya gelirken görmedim, kusura bakma

12.ci gün oldugu için yapmamıştım. 31 günde bir oluyorum. geçen ay 17.sinde çift çizgiyi görmüştüm. Dediğin gibi yapacam canım.

phia burada herkesi bilgilendiriyosun bu çok iyi sağol cnm az önce dayanamadım gene test yptım allaha çok şükür 2 dakikanın içindeikinci çizgiyi gördüm allaha çok şükür çok sevindim.
inşallah yrnda güzel haberler yazarım buraya allah tez zamanda göbüşüne bebişini versin inşallah .

Cevap yok mu?

Ben yanlizmiyimmmmmm

Canım, tabi ki yalnız olamazsın bu topikte, ama bir önceki mesajında soru sormamışsın ki yanıtlayayım

Ama bak ikinci mesajında soru var ve yanıtladım
Şaka bir yana, aramıza hoşgeldin canım, BAT yazarsan listemize de ekleyeyim seni
1,5 yıloldu demiştin, gerekli tetkik ve kontrolden geçtiniz mi canım?
Eğer herşey normalse, bu ay ovulasyon takibi yapsın doktorun Klomen ve Ovitrelle çatlatma iğnesi ile

Hatta sana hastane ve doktor önerebilirim İstanbul'daysan?
Medipol Mega Hastanesi (Avrupa Yakası), muayeneler ücretsiz hem de, sadece doç. dr. muayeneleri 50 lira.
Bak şu topiğe detaylı bilgileri yazmıştım;
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/548948-medipol-mega-hastaneler-kompleksi-medipol-bagcilar-universite-hastanesi-cok-ucuz-3.html İnceleyebilirsin

cnm bnm bol bol allaha dua et.allaha yakın ol evet böyle bir konuda beklemek zordur tahmin ediyorum ama elbet bebişin yakında senle olcak 2 yıl sonra kalanlar var normal yollarla herşeyin hayırlısı olsun inşallah en yakın zamanda rabbim sevindirir seni.

Canım rica ederim, ne demek
Bildiğim konular hakkında elimden geldiğince ve deneyimlerim sayesinde yazıyorum sizlere canım, mümkün mertebe yanıtsız bırakmıyorum
Testinin koyu çıkmasına sevindim canım, inşallah ki bunu yarınki kan testi değerinle de onaylamış olacağız

Hahaha sagol canim heralde bat ayin 23 olmali...cunku tam gununde gelmio

Canim ben gittim doktora tahliler yapacakti ama henuz gitmedim

Nedense garip bir his diyo amannn bosver bidaha ki aya git...

Baskada pek bi muayne yok...

Ben almanyadayim canim...burdaki cogu doktor hem biraz beklemekten yana...

Amin canim amin...

Allaha siginiyorum zaten baska turlu daha zor olurdu herhalde....

Gelip haykirmak istiyorum bebegimin gelisini

ya kızlar soğan kürüne yanlış tarihte başlamışım adetin 7. günü başlamışım neyse 1 bardak aldım elime elim titremeye başladı içemiycem gibi geldi.. Gözümü kapattım kızım senin için dedim yarım bardak içim,,,, oğlum senin için dedim tamamını bitirdim... ama bitirmemden lavobaya gidip çıkarmam bir oldu.((((.. eşim kızdı bana az kalsın ruhunu teslim ediyodun diyo, sinirimden gülmeye başladım:) tam soğuk değildi ama soğuğa yakındı, acaba ondan mı öyle oldu diyorum...napıcam bilemiyorum...Allah ım nolur yardım et....

bu soğan kürü yattı ben de yani...incir kürüne başlayayım diyorum.. bu arada ovulasyon testini nasıl kullandın, biraz ayrıntılı anlatır mısın arkadaşım... bu arada bebişin hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin...

canım o ateş tablosunu yapayım dedim... username e posta yazıp next basıyom ama aktif olmayan bi sayfa açılıyo

peri3866

nerdesinmeleğim
canım tebrik ederim hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .

sağol canım. hepimiz sağlıkla alalım inş.

Bugün, 18:34
berna1627

nerdesin meleğim
bu soğan kürü yattı ben de yani...incir kürüne başlayayım diyorum.. bu arada ovulasyon testini nasıl kullandın, biraz ayrıntılı anlatır mısın arkadaşım... bu arada bebişin hayırlı olsun, Allah kucağına almayı da nasip etsin...

canım ovulasyon testini adetim bittikten sonra yapmaya başladım. ikinci çizgiyi görünce gün aşırı çalıştık. çizgi tamamen koyulaşınca hergün çalıştık silikleşince de gün aşırı bi kaç gün daha sürdü. ovulasyon testi kullanınca şunu kefettim benim yumurtlamam geç oluyormuş. her ay tarih hesaplaması yapıpı denediğim için tamda yumurtlama günümden önce bırakıyormuşuz kesinlikle tavsiye ederim .umarım sana da faydaı olur.

kızlar hala adet olmadım ben göğüslerim acımıyor artık sadece kasıklarım heran adet olaucakmısım gibi agrıyor koşturup wcye gidiyorum ama kırmızılar yok maşallahhhh inşallah gelmez sabah test yaptım negatif çıktı acaba şimdi tekrar yapmalımıyım

bence sabah kan testi yaptır canım daha garanti olur.sonuçta kırmızılar daha gelmemiş.inşallah hamilesindir.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…