selam nasılsınız?
ya arkadaşlar bende ovü testi aldım bu ay fakat birşey sormak istiyorum ben adetin 10.gününden beri yapıyorum hep kırmızı çizgi var ve hep c çizgisinin koyuluğunada yakın.ben anlamadım bu işi.perşembeden beri yapıyorum en koyu cumartesi ve pazar günkü testlerdi ama hala çizgi kırmızı canlarım.bende şöyle bir çalışma yaptım eşimle perşembe cumartesi pazar ve salı birliktelik oldu.nasıl sizce? devammı tamammı sizce ? buarada adetin 16.günündeyim.
Hoşgeldin canımm
......
Bak canım, benimkileri ekleyeyim ben sana; +++ işareti olan günler beraberlik günleri. 11. gün LH tavan yaptı, 12. günde de yumoşlar çatladı. Bugün 16. günüm ve çalışmalarımız dün bitmiş bulunmakta... Senin de en koyu olan gün ve ardından ilk silikleşen gün çatlamıştır yumoşlar. Benim de koyuluk vardı bak aşağıda görürsün. Ama 11. gün tavan yapıp 12. gün çatladı benimkiFikir olur sana bunlar;
+++
+++ +++
+++
+++
Bu da ateş takip ve ovu çizelgem;
My Ovulation Chart
al işte seninde öyle ama canım.sanki 16.günde bile çizgi aynı koyulukta gibi.yaaa benmi çözemedim bu işi anlamadım.yanlış mı görüyorum canım?çünkü benimde senin gibi.başlarda hafif pembe 12.ve 13.gün coşmuş bir kırmızılık.sonrasında aynı kırmızılık neredeyse devam ediyor.bugün azcık azaldı pembeye dönüştü.
hoşbulduk canımgeceleri herkesler kayboluyor neredeler acep :26:
al işte seninde öyle ama canım.sanki 16.günde bile çizgi aynı koyulukta gibi.yaaa benmi çözemedim bu işi anlamadım.yanlış mı görüyorum canım?çünkü benimde senin gibi.başlarda hafif pembe 12.ve 13.gün coşmuş bir kırmızılık.sonrasında aynı kırmızılık neredeyse devam ediyor.bugün azcık azaldı pembeye dönüştü.
yaaa birde bekledikçe test koyulaşıyor galiba renk değiştiriyor bekledikçe bence.birde enaz 4 saat idrarını tut diyor testin içeriğinde.ve daha az sıvı al diyor.onunlada alakası var galiba bu arada hafif renk çıkmasının.
Çalışmalar yoğun galiba bizimkilerin
olabilir vallahi ben bitirdim çoktan batı bekliyorum son bir hafta çok sabırsızlanıyorum yahu
Aynen ben de çalışmaları bitirdim dün itibariyle, beklemeye geçtim canım. Artık normal seyrinde devam. Benim de 10 gün kaldı, BAT 11 Kasım, beklemek de çok zor artık şu saatten sonra. :18:Ben yumurtlamadan sonraki 9. gün falan ilk testimi yapmayı düşünüyorum, neme lazım varsa çıkar belki
Canım, benim uykum geldi, yatayım artık. İyi geceler, öpüyorum
sende mi yahu ne oluyor size anlamıyorum ki önceden sabahlıyordunuz bırak bakalım sende beni tek ne diyeyim iyi geceler şekerim
Öyle deme canım yaa, üzülürüm :26: Öğlenden beri buralardaydım, gözlerim gidiyor, kafamı da tutamıyorum artık, nolur kusura bakma
İyi geceler tekrar, öpüyorum seni
gunaydın kızlar bende aranıza katıldım :)
günaydın canım demek sende katıldın aramıza rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün
inşallah tatlim... evt dun kırmızılar geldi akşam senınkilerdemi geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?