Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
şimdilik çıkıyorum kızlar kociş gelecek yemek yiyelim ilerleyen saatlerde gelirim belki görüşürüz öpüyorum hepinizi canlar

Kızlar bugün folic plus aldım. Fiyatı da merak edenler için 17,60 TL. Bugün 3 adet aldım. 90 tane var zaten içinde. Anne ve bebek için çok yararlı. Kullanmayan varsa tavsiye ederim.

keşke o kadar para vermeseydin canım folbiol de aynı işi yapıyor 50 tane var içinde fiyatı 1.5 tl...

benim bat 7 kasım listede 5 kasım diye görüyorum şimdi
düzeltebilir misin

Kızlar benim bat 4 ama bugün yaptıgım testte erken de olsa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm.ya sizce gercek mıdır bu

canım çok gecmiş olsun...7 dusuk yapmıssın...peki sebeplerıne ne denıyor..neden tutunamadılar...benım çok uzun oldu evet.bugun yarın derken bu zamn oldu..oğlum anaokuluna gıdıyor...nasip bu gunlereymıs dıyelım..inşallah bu ay bebeğin gelır ve sağlıklı bır doğum yaparsın...dini açıdan hayırlı gunler oldugu ıcınmı ogunlerde ilişki oluyor..

yaa kızçeler benim yumoş günlerim.gün akşama değerlendirdimovu.testi yapıyorum bu akşam t çizgin c den daha koyu çıktı.şimdi ben bir daha ne zamanı değerledirmeliyim.bu akşamı mı yarın sabahımı yoksa yarın akşamı mı?

Kızlar iste sonuc

Eklentiler

• $image.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 38
kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur

kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur

canim biraz daha bekle hemen idrarda gözükmeye bilir....:26:

Bu da ilk yaptıgım testten sonra yaptıgım 2.test ve daha silik..

Canım LH hormonun bugün tavan yapmış, 24 ila 36 saat içinde yumurtan çatlayacak demek oluyor bu. Yarın da muhtemelen daha silik çıkar böyle olunca yumurtaların çatlamış demek oluyor, döllenmeye hazırlar yani... Bu akşam yatmadan testini tekrarla istersen, çizgiyi takip et. Bu gece ve sonraki 2-3 günü de mutlaka değerlendir canım. Bu geceki beraberlik yumoşlarının çatlamadan önce spoşların hazırda beklemeleri için, sonraki günlerdeki beraberliklerin ise spoşların yumoşlarını çatladıktan sonra yakalama şansın için. Boş geçme canım sakın Hadi bakalım, hayırlısıyla tutar inşallah

Kızlar iste sonuc

Eğer çatlatma iğnesi vs. olmadıysan kesinlikle hamilesin canım. Silikliği de geçmiş çünkü senin çizgin. Hadi hayırlı olsun, tebrik ederim Topiğimizin ilk hamişi oldun, Allah nazarlardan saklasın inşallah

selam nasılsınız?

ya arkadaşlar bende ovü testi aldım bu ay fakat birşey sormak istiyorum ben adetin 10.gününden beri yapıyorum hep kırmızı çizgi var ve hep c çizgisinin koyuluğunada yakın.ben anlamadım bu işi.perşembeden beri yapıyorum en koyu cumartesi ve pazar günkü testlerdi ama hala çizgi kırmızı canlarım.bende şöyle bir çalışma yaptım eşimle perşembe cumartesi pazar ve salı birliktelik oldu.nasıl sizce? devammı tamammı sizce ? buarada adetin 16.günündeyim.

napıyorsunuz topiğimizin gülleri ben geldim

buarada perşembe(10.gün) cumartesi(12.gün)pazar(13.gün) salı(15.gün) idi nezaman bitmeli bu çalışmalar yaa.böyle ev ödevi gibi çok sıkıcı gelmeye başladıda (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…