Kızlar bugün folic plus aldım. Fiyatı da merak edenler için 17,60 TL. Bugün 3 adet aldım. 90 tane var zaten içinde. Anne ve bebek için çok yararlı. Kullanmayan varsa tavsiye ederim.
Kızlar benim bat 4 ama bugün yaptıgım testte erken de olsa 2.cizgiyi silikte olsa gördüm.ya sizce gercek mıdır bu
Allah razı olsun canım benim...
oo sen bayaa ara vermişin canım yaa... ben Nisan da başladım
Nisan da hamileydim,düşük oldu. 5 ay ara verdim Eylül de yine hamile kaldım yine düşükartık gülüyorum kendime.
geçen ay dinlenme verdim kendime.bu ay yine istiyoruz bakalım...
ama sadece Pazartesi-Perşembe ve Cuma günleri oluyor o iş :)
yumoş zamanına denk gelirse olur heralde.
dini açıdan degerlendiriyoruz günleri yani...
çabuk düşük yapan bir yapım oldugu için çok umutlanmamakla beraber birdaha deneyeyim dedim.7 düşüğüm var çünki. bu ay hamiş kalır da birdaha düşük yaparsam 1-2 yıl ara vericem.eşim askere gidip gelene kadar...
Adetime 4 gün kala üstelik ne diyorsunuz inanayım mi
kizlar bana yardim edin lutfen ya ben 1 ekim de regl oldum 26/29 gunde bir ader oluyorum yani en kotu ihtimal 2 gun gecikmem var dun evde test yaptim negatif ne yapayim sasirdim yol gosterin nolur
Kızlar iste sonuc
yaa kızçeler benim yumoş günlerim.gün akşama değerlendirdimovu.testi yapıyorum bu akşam t çizgin c den daha koyu çıktı.şimdi ben bir daha ne zamanı değerledirmeliyim.bu akşamı mı yarın sabahımı yoksa yarın akşamı mı?
Kızlar iste sonuc
selam nasılsınız?
ya arkadaşlar bende ovü testi aldım bu ay fakat birşey sormak istiyorum ben adetin 10.gününden beri yapıyorum hep kırmızı çizgi var ve hep c çizgisinin koyuluğunada yakın.ben anlamadım bu işi.perşembeden beri yapıyorum en koyu cumartesi ve pazar günkü testlerdi ama hala çizgi kırmızı canlarım.bende şöyle bir çalışma yaptım eşimle perşembe cumartesi pazar ve salı birliktelik oldu.nasıl sizce? devammı tamammı sizce ? buarada adetin 16.günündeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?