Kız spoşlar ölmüştür 8 günde.Spoş olmadan yumoş nasıl üresin?Varmıdır ihtimali 8 gün sonra döllenme.Amaaaan acaba şu mu acaba bu mu demekten yoruldum valla.Bazen diyorumki yeniden korunmaya başlasak da arada kaçamak yapıp "aaa beklemiyorduk valla kazara oldu" ayağı mı yapsak bebeğe
kızlar hepinizi öpüyorum ben hazırlanayım.
birkaç saat sonra iyi haberlerle gelirim innnnnnnnnnşallah
hoşçakalınnn
Biraz daha iyiyim çok şükür.Dualarla ayakta duruyorum.Allah razı olsun Feyzacım.Rabbim senin de dualarını kabul etsin,sıkıntından kurtarsın sağlıkla,sıhhatle,bebeğinle....nasılsın canım biraz daha iyimisin,o tatlı canını sıkma hiçbirşey için inan ki herşeyin bir hayrı var,bu cama vakti duam seninele ve diğer tüm arkadaşlarla....hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alın en yakın zamanda....
Süper fikir çok güldüm :)))
tubiloshh canım çıkmadan şans dileyim dedim ama kaçırmışım seni. canım rabbim iyi haberler güzel sesler duyursun .başka bebeiş acısı göstemesin .hayırlı cuma gününün hayırlı haberlerini duyarsın inşallah seni ve bebişini korusun rabbim ammiiin
Rabbim ağlatmasın kardeş...Oynatmaya az kaldı beklemekten
Nasılsınız. kızlar.cumanız hayırlı olsun.inşallah.rabbim dualarınız kabul etsin.
nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor.?
Allah Razı Olsun.. Seninde cuman mübarek duan kabul olsun. Hayırlısıyla sağlıklı hayırlı bir evladın olsun inşallah bizde onu sevelim çok bebek sevesim var :))
ayy canım benim rabbimtez zamanda sana kendi bebeğini sevdirsin inşallah. kurban olduğum rabbim sen kullarını duyuyorsun .burda ve bekleyen tüm arkadaşlarımıza bebek müjdesi ver rabbim. aammiiin .
Offf nasıl içten dua ettin Allah tüm hayırlı dileklerini de bu duanıda kabul etsin.. Aminn.. Hamilelerin duası kabul olurmuş eğer hayırlıysa da inşallah olacak.. Cuma cuma iyi gitti olmasa da dilemen yeter canım benim :))
iyiyim canımbenim mide bulantısı bugün hafif hafif yokluyor. galiba çok sevinme ben geliyorum diyor..iğnelere biraz daha alıştım .inşallah biraz zaman geçsin iyice alışırm .doğumdan sonrada kullanırmışım....sen nasılsın asıl. herhangi bir sorun yok değilmi dinlenebiliyormusun.
benim de biraz biraz yokluyo bulantı .ama Allah'a şükür iyiyim .senin pıhtılaşma sorunun mu var iğneyi ondan mı kullanıyorsun.pzts.dr çağırdı bakalım neler olacak
olacak olacak ben biliyorum allahım isteyin ben vereyim demiş . sizinle birlikte hepimiz istioruz. hayırlı zaman da gelecek. doğum düğün ölüm bu üçünün günü şaşmazmış. rabbim vereceği zamanı biliyor. hiç bir sorun yokken iki yıl bekledim. tekrar hamile kalmak için. mutlaka rabbbimin bildiği vardır. sizler içinde vardır. biz dua etmekten vazgeçmeyelim yeter.
evet canım pıhtılaşma var bebişleirmden 12. haftada ayrılıyorum heterozigotmuşum .yani bebeklerimin yaşama şansı %50 oluyor. bundan önceki kayıptan sonra öğrendim inşallah busefer 12. haftayı geçerim. Sende yok inşallah.bir hamişimizde daha var ama kim hatırlamıyorum. benim muayene yarın 10.30 da. benim de elim ayağım dolaşıyor. kötü bir şey duymayız inşallah .hiç birimiz.
canım geçmiş olsun.benimde 2 kaybım var ama benim biri28.haftada,diğeri 24.haftad neden birşey bulamadılar.benim 9 ay hep sıkıntılı bekleyiş var anlayacağın.ben son ölen bebeğimden sonra.dr a bir daha ki hamilelikte ultrason cihazı ile sizi benim eve yerleştireceğim dedim,güldü dr.benim tedirginliğim hiç bitmiyor anlayacağın.bir de dış gebelik şüphesi de olyo tabi..
bir debir şey soracağım sana şimdi benim bata 5 gün kala 19.49 ,3 gün kala 60,1 gün kala 241, batı bir gün geçince 657,3 gün geçince yani bugün 1092 çıktı bhcg sanki bu son biraz düşük gibi ya..sen ne diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?