ben evdeyim çalışmıyorum.istanbuldayım.1 senedir çocuk istiyoruz ama yokbende polip var eşimde sperm sayısı düşük(5 milyon litrede) .ocak ayında ameliyat olacak ama ben yine de bu arada olur diye ümitliyim
hoşgeldin tokoyay nasılsın bakalım
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum daha eve gidip yemek yapıcam
bizde 1 senedir istiyoruz canım 6 aydırda tedavi görüyorum bakalım bekliyorum her ay bir ümitle. hiçbirşeyi takma kafana üzme kendini moral çok önemli stresde yapma kendine Rabbim istedikten sonra olur mutlaka vardır bi zamanı. inşallah herşey yolunda gider canım kısa zamanda kavuşursunuz bebişinize
Çok şükür canım iyiyim, iyiyiz.
Yarın 3. kontolümüze gidiyoruz bakalım. İnşallah her şey yolundadır.
amin inşallah tüm isteyenlere verir rabbim zamanında.ben kendim ve eşim bekleriz de çevredekiler sordukça bozuluyorum.yaşımda pek küçük sayılmaz 31. sen kaç yaşındasın?
bende 21 yaşındayım canım 1buçuk yıllık evliyim aynen bendede o sıkıntı var herkes sorup duruyor bi tane yap diyorlar sürekli yok benden sonra evlenenler doğurmuşda falanda filan takma kimseyi ben artık soranları bozuyorum kime ne ya ben düşünmüyoruz şu an diyorum kimseyi ilgilendirmez takma kimseyi herkes konuşur öyle boş boş
dimi canım ya zaten kendi stresimiz yetiyo bide millete cevap vermek zorunda kalıyoruz sanırım herkeste aynı sıkıntı var....
arkadaşlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz .yemek için masayı hazırlamam lazım . annemler de gelecek yemeğe.hepinizi öptüm ,iyi akşamlar. sıcak karşılamanız için sağolun
hiç sorma canım ama dediğim gibi ben bozuyorum artık kim olursa olsun sizene diyorum sizmi doğurcanız diyorum susuyorlar ondan sonra
ben kendim bozulup kalıyorum cevap da veremiyorum hayırlısı filan diye geçiştiriyorum
hiçte öyle yapma canım daha çok gelirler üstüne tersle bu senin hayatın kimse karışıp yönlendiremez tam tersi istemiyor düşünmüyorda olabilirdiniz yani kime ne sallaaaaaaa gitsiinnn
düşünmüyoruz filan da demek istemiyorum ama her kv gidişimde biri soruyo sinir oluyorum. daha 6 aylık evliyiz düşünsene... biz hiç korunmadık inş hayırlısıyla olur Allah isteyen herkese nasip etsin canım.
düşünmüyoruz filan da demek istemiyorum ama her kv gidişimde biri soruyo sinir oluyorum. daha 6 aylık evliyiz düşünsene... biz hiç korunmadık inş hayırlısıyla olur Allah isteyen herkese nasip etsin canım.
şuan 3.5 yıllık evliyim ben bende ilk evlendiğim sıralarda korundum 4 ay sonra bıraktım bu arada kayınvalidem senden sonra evlenenler bak hamile sen niye değilsin diyordu her gittiğimizde bende nasip kısmet diyordum bana dediği en son sözü diyeyim size bana dediki kediler bile doğurdu bi sen doğuramadın dedi ne kadar zoruma gitti bende anne allahın işine karışılmaz rabbim ne zaman ol derse o zaman olur dedim tabi ben evliliğimin 7. ayında hamile kaldım bu seferde başladılar inşallah erkek olur demeye insan birşey de diyemiyor sonra cinsiyetini öğrendik erkek bu seferde başladı keşke kız olsaydı demeye anlatamıyorsun derdini ne yapcan bacım sen yaşıyorsun stresi şuan oğlum 2 yaşında kardeş istiyorum oğluma allah nasip ederse.
aynen canım aynen onun oldu senin olmadımı olmuyor mu diyorlar ya deliriyorum birazda kıskanıyorum tabi. sen takma kimseyi büyükler öyle dengesiz konuşuyorlar hepbişe dediklerini sanıyorlar. Rabbim oğluşuna hayırlı sağlıklı ömürler versin kardeşi de tez zamanda gelsin inşallah da abilik yapsın tosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?