perimmm yarın kaçta randevunn??
merak ve heyecanla güzel haberlerini bekliyorum kuzuuuuuuu
perimmm yarın kaçta randevunn??
merak ve heyecanla güzel haberlerini bekliyorum kuzuuuuuuu
nasılsın canım ne yapıyorsun bakalım
canım randevum sabah 10 da ama bugün akşam kayınvalideme gitcem ve 3 gün ordayım haber veremiycem gelince evime haberleşiriz
nasılsınız arkadaşlar?İnsan hiç mi gebelik belirtisi yaşamaz yaaa...bir kaç gün önce sol kasığımda batma vardı o da geçti.demek ki her hamilelik aynı olmuyor.ilk kez soldaki yumurtamdan gebelik oluştu ondan mı acaba..?
ohoooo hadi yaa
şimdi 3 gün bekle pff
ama böle olmazkiii.orda net yokmu yaa
nasılsınız arkadaşlar?İnsan hiç mi gebelik belirtisi yaşamaz yaaa...bir kaç gün önce sol kasığımda batma vardı o da geçti.demek ki her hamilelik aynı olmuyor.ilk kez soldaki yumurtamdan gebelik oluştu ondan mı acaba..?
Canım hayırlı olsun acabası felan yok hamilesin sen adetin kaç gün geçti hemen kan testi yaptır tatlım...
valla aynı şeyi bende kendime soruyorum .kızımda 5 ay burnumdan geldi .bunda testler olmasa ben bile inanmayacağım
yok tatlım netleri eşim gitmek isteyince bende yok demedim cuma veya cumartesi ancak gelirim evime
bide iğneler var onlar olmasa bende kendimden şüphe ediyorum
valla aynı şeyi bende kendime soruyorum .kızımda 5 ay burnumdan geldi .bunda testler olmasa ben bile inanmayacağım
hoşgeldin taze hamiş
bende de belirti yoktu kuzum.
oğlumda aşırı bulantılı geçirirken çok şükür şimdi çok rahatım.inşallah bu şelkilde devam eder.
bende soldan yumurtlamıştım.ondan olabilir belki :44:
nasıl geçiyor hamilelik
ya gerçekten bugün kan testlerine bile inanamayıp:)) idrar testi de yaptım direk çift çizgi çıktı ama bir sürü belirtiler yazıyorlar ya ki daha önce bende yaşadım bu sefer hiçbiri yok denecek gibi.Sol yumurta kız getirir diyorlar ama bakalım canım aman sağlıklı olsun hayırlısıyla doğsun da ...Ama sanki biraz iştahım açıldı ,ben normalde çok az yerim günde iki öğün zor yerim şimdi miğdem karıncalanıyor sanki hep açım gibi:))
ayyyy ne diosunn kız mıı
sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.tabii kız olursa da bonus olur
benim de ilk 3-4 haftada iştahım açılmıştı.şu an az bulantılar var.canım herşeyi istemiyor.
şekerli şeyler görünce hemen iştahım kapanıyor,bulantı başlıyor...
tuzlu şeyler ve ekşi şeyler miğdeme iyi geliyor.bulantıyı alıyor.
yiyebiliyorken ye derim
ye ekşiyi çıkar ayşeyi derler:))))))))))))))))))))benim şuan canım birşey çekmiyor önüme geleni tırtıklıyorum genellikle stresten de olabilir bu durum.Allahım nasip ederde tamamlarsak doğumlarımız çok yakın tabi daha sonra daha netleşir ama benim sezeryan olduğu için 10 gün önce alıyorlar..
benim de sezeryan :26:
dediğin gibi 10-15 gün erken alabiliyorlar...
ye ekşiyi çıkar ayşeyi hao da güzelmiş
ben oğlumda hem tatlı hem ekşi yemiştim.sınırım yoktu pek.
aman hamileliklerimiz sağlıkla ilerlesin de. diğerleri 2. plan...
doğru canım Mevla hakkımızda hayırlısını versin de ben 3.oğluş a da hazırım.Hiç önemli değil önce hastalım şifa bulsun,sonra evladım sağlıkla kucağıma gelsin inşallah.hepimiz için hayat çok güzel olsun....
ben artık çıkıyım arkadaşlar benim ufaklık artık benle ilgilen diyor.görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?