inşallah sunbalcım inşallahhhh... inşallah çektiklerime değerrr....kurban oldugum duysun sesımızııiiiiiiii gelsin meleklerimiizz..en hayırlısıylaa..........
amin cnm inş......evet cnm 7-8 bını buldusemra doktora gittim bende ama orası cok buyuk bır ekıp farklı farklı drlarda muayne ettı ama hepsı bırbırınden haberdar toplantıları oluyormus devamlı semra hanım bolm baskanı ztn basarılı cok tatlı bır dr butun drları ıyı bence..muayne ucretı 300 flndı sanırım kart ındırımı yapıyorlar
inşallah meleğim inşallah..
merhaba kızlar bir şey sorucam ben5 kasımda regl oldum.7 kasımda dokotra gittik ilaç verdi.daha sonra 19 kasımda doktora gittik 1 tanecik yumurtalık oluştu.ilşki önerdi.30 kasımda gel dedi.30 kasım benim adetimin 26. günü.neden çağırdı sizce.o gün hangi testler yapılıyoki.çatlamsına bakmak için geç bi tarih değilmi?
canım inşallah maddi manevi çektiğiniz sıkıntıların karşılığında nurtopu gibi bebişleriniz olur da sıkıntılarınızı unutuverirsiniz..hayırlı haberlerini bekliyoruz güselim
mucizemm sendee burdasın bendee yanlış hatırlamıyorsam eger münevveri görünce yazım bi dedimm
ii ettn kuzum bende soru sorim dedim ama derdime derman bulamdım
kızlar cevap yada fikriniz varmı
evet cnm gidek..çatlamsı için bakcak diyonda geç değilmi.5 gün içinde çatladı çatladı kzuum.ama adam 12 gn sonra çağırıyo adetet 5 gn kala..ne bilim kafm karştı.cuma olsada görsekkhe valla kimse bişiy yazmıo neden see topink mize gidek biz en iisi:)))
arkadaşlar kaç gündür topiğimiz çok hareketsiz neden böyle acaba
arkadaşlar kaç gündür topiğimiz çok hareketsiz neden böyle acaba
ne ediyon kıs bizim topink neden ugramıyon kstün müü bizee
ii ettn kuzum bende soru sorim dedim ama derdime derman bulamdım
Nese cevap vermicen sanırımm
yeni hamişşsinn ALLAHIM saglıklı bi hamişlik nasip etsin hayırlısıyla evladını kucagına alırsın inş ah inşş haftaya bende yeni hamiş oldugumu ögrenirim ALLAHIMM sen nasip ett AMİNNNNNNNNN
canım senin yazını okudum ama inan ki bi fikrim yok. progestana bakacak desem ona da adetin 21. günü bakılıyo yanlış bilmiyorsam. yani senin dr. niye 26. gün çağırmış hiç bir fikrim yok canım. merak ettim ben de işin aslı:)
canım düşünüyorum 19 kasımda gittim 1 tane yumoş var dedin ilişki önerdimi belki 26.gün gittiğinde bebiş varsa kan tahlili ile ona bakacaktır aklıma başka birşey gelmiyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?