Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bu güzel haber canım ancak toparlanmıştır rahim bu dönemlerde çocuk istiyorsan çalışmalara başla ateş takibi yapabilirsin

çocuğu zaten hazirandan beri istiyorum ama zamanı değil demekki.korkularım var birdaha olmayacak gibi hissdiyorum.
sabırsızım biraz da galiiba

Sırayla deniyorum canım. Bı ateş olcmeyle denicem yine olmadı ovu test ile yapacak. Senin bugün Dr randevun vardı ne oldu canim

rahim filmim temiz çıktı çok şükür rabbime çok ii geldi bu haber bana ilacımı kullanıp dr gidicem prolaktin sınırda çıkmıştı çünkü ozaman kadar inş olucam ates ve ovi beraber denicem bende aralıkta umutlarımızın kapısı aralanıcak inşallah

çocuğu zaten hazirandan beri istiyorum ama zamanı değil demekki.korkularım var birdaha olmayacak gibi hissdiyorum.
sabırsızım biraz da galiiba

bende öyleydim canım çalışmlara başladık ilk ay olmadı çok ümitlenmiştim 2. ayda olmadı bu 3.aydı biz çalışmaları yaptık bu aydanda hiç ümidim yoktu hatta adetime 4.gün vardı test aldım yaptım 2.çizgi silik çıktı ertesi gün tekrarladım testi oda aynı kan testi yaptırdım 140.06 çıktı hamiş olduğumu anladım stres yapmamak lazım yumurtlama gününde 5 gün çok fazla girmedim bu siteye o ara bol bol çalışma yaptık

Hadi hayırlısı canım çok sevindim . Umarım bidahaki ay güzel haberleri veririz canikom.

stres yapmamak da elde olmuyor işte dua ediyorum ama yine de sürekli aklımda

herkese merhaba sunbal gözün aydın filmin temiz çıkmış .inşallah aralıkta hamiş haberini alıcaz. dualarım tüm bekleyenlere ve özellikle fmfm ye .

superolmus canim eline saglik

oh ne güzel morali düzgün birilerini görüom allaha şükür :)cnm prolaktine takılma bak şöyle diyim sana hormonlar değişkendir eğer hep brbrni tutsa zaten doğurup tekrr hamile kalırdık bnm mesela 4 ay olmadı o ay kaldım hamile demekki hormonlar sorunluydu o süreçte zamanla toparlandı ilaç flnda kullanmadım zamana bırak akışında olsun herşey allahn iznyle zaten bu moralle minik bekletmez seni

ben geldim nihayet naber kızlar nasılsınız? phia cım ikiz mi dedin yoksa benmi yanlış anladım hayatım? vallaha süper olurdu gerçekten yaaa.

akşam olunca bizim kızlar kaçmaya başlıyor ya benim kociş işte sabah gelecek sıkılıyorum ama

pia cım eline sağlık çok güzel olmuş .bir şey sorucam yeni bir forumda devam edicez anlamdım şimdi daha önceki sayfaları okuyorom da bir şey kaçırmamak adına. taze anneler nasılla peri -izmir antalya -fmfm,tubilossh

hamişlerimiz tbrk ediorum phiamın elinin değdiği herşey güzel baksanıza bi sürü hamişimiz olmuş yine dkkt edin miniklerede kendinizede canlarım

olurmu canım desteğin çok sen hamiş kal bebişlerini görmeye gelicem nede olsa komşu sayılırız

Ne güzeeelll, gel kuzum geelll, senin bebişlerle beraber gezdirmeye de çıkartırız onları

my ovulation chart bende üye oldum ama nasıl eklicem tablomu ingilizcem çok ii değil maalesef

Tablonun altındaki SHARE yazısından SİMPLE LİNK olanı ekleyeceksin buraya, şekilli olarak da CHART TUMBNAİL ekleyebilirsin altına. Hadi ekle de tabloya da işleyeyim canımcım

my ovulation chart nedir acaba açıklar mısın canım

Canım, fertliltyfriend sitesine üye oluyorsun, her sabah aynı saatte (6-8 arası aynı saat), yataktan kalkmadan dijital ölçer ile dil altından ölçüyorsun ateşini, sonra da gün be gün bu siteye ekliyorsun. Ateşindeki düşüş ardına büyük yükselişte biliyorsun ki yumurtan çatlamış. Zaten çatlama olduğunda (ateş yükseğe çıkmış oluyor) kırmızı çizgi çekiyor site sana. Bu siteye regl yoğunluğunu, ovulasyon testlerini, beraberlik günlerini, kullanılan ilaçları vs. her türlü bilgiyi işleyebiliyorsun. Benimkini incelersen fikir sahibi olabilirsin canım

cevabın için teşekkür edeerim canım fakat şunu öğrenmek istiyorum. benim adetim düzenlidir yumurtlama dönemim belli değil midir yapmama gerek var mı

Regl düzenin olsa da yumurtlama kişiden kişiye değişir, hatta her kişinin aydan aya bile fark gösterebiliyor, erken ya da geç yumurtluyor olabilirsin. Bu yüzden ovu testleri güzel bir yöntem canım

Sırayla deniyorum canım. Bı ateş olcmeyle denicem yine olmadı ovu test ile yapacak. Senin bugün Dr randevun vardı ne oldu canim

Canım, ovu testi ile aynı anda ateş takibi yapabilirsin, daha da zevkli ve garantili oluyor

Benim ateş ve ovu takip tablom;

http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart

My Ovulation Chart

iyiyim canım sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyor benimde canım sıkıldı kocişte yok evde sütümü ısıttım geldim

canım saol hepimiz iyiyiz çok şükür.bugün bende bthcg yaptırdım 54 çıktı.doktor 2 gün sonra ikiye katlanması lazım dedi.tekrar cumartesi baktırıcaz artık.burdan herkese ALLAHım isteyen dileyen tüm kullarına sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin diye dua ediyorum.arkadaşlar ben takip ettiyseniz bat geçti benim diyeli 10 gün oldu.ama bthcg de henüz bugün çıktı.demek istiyorum ki gerçekten kırmızılar gelmeden ümitsizliğe hiç kapılmayın.bana adet söktürücü verdiler iç diye düşünsenize ( kırmızılar gelmeden sakın ilaç içmeyin ve sakın ümidinizi kaybetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…