bu güzel haber canım ancak toparlanmıştır rahim bu dönemlerde çocuk istiyorsan çalışmalara başla ateş takibi yapabilirsin
perıcım sagol cvp ıcın 27 gunde bır adet oluyorm 10 gunumdu bugun koyu cızgı salı ya kadar cıkarmı kociş ozmnn gelecek cnm ya bu ay da kacırmak ıstemıyorumm.[/Q 2 günden felan belli koyuluğu yakalamaya başlarsın canım ben 19.gün yakalamıştım ondan önceki 2 gün ne tam koyuydu nede çok silikti kendini belli ediyor zaten gelmeden yumoşlar
iiyim canım haeycanlıyım ovi testi denesene canım
Sırayla deniyorum canım. Bı ateş olcmeyle denicem yine olmadı ovu test ile yapacak. Senin bugün Dr randevun vardı ne oldu canim
çocuğu zaten hazirandan beri istiyorum ama zamanı değil demekki.korkularım var birdaha olmayacak gibi hissdiyorum.
sabırsızım biraz da galiiba
rahim filmim temiz çıktıçok şükür rabbime çok ii geldi bu haber bana ilacımı kullanıp dr gidicem prolaktin sınırda çıkmıştı çünkü ozaman kadar inş olucam ates ve ovi beraber denicem bende aralıkta umutlarımızın kapısı aralanıcak inşallah
bende öyleydim canım çalışmlara başladık ilk ay olmadı çok ümitlenmiştim 2. ayda olmadı bu 3.aydı biz çalışmaları yaptık bu aydanda hiç ümidim yoktu hatta adetime 4.gün vardı test aldım yaptım 2.çizgi silik çıktı ertesi gün tekrarladım testi oda aynı kan testi yaptırdım 140.06 çıktı hamiş olduğumu anladım stres yapmamak lazım yumurtlama gününde 5 gün çok fazla girmedim bu siteye o ara bol bol çalışma yaptık
stres yapmamak da elde olmuyor işte dua ediyorum ama yine de sürekli aklımda
Kızlar ben kaçar yarın hepiniz nurda olursunuz inşallah sohbet ederiz bol bol
Kızlar, kaç saattir tablomuzu güncellemek için uğraşıyorum, bu şekilde güzel olmuş mu sizce?
İki ayrı tablo şeklinde yani, nasıl sizce? Yorumlarınızı bekliyorum...
Kocişim de geldi kızlar, şimdi yemek ve sohbet molasııı, sonra tekrar görüşmek üzereee
rahim filmim temiz çıktıçok şükür rabbime çok ii geldi bu haber bana ilacımı kullanıp dr gidicem prolaktin sınırda çıkmıştı çünkü ozaman kadar inş olucam ates ve ovi beraber denicem bende aralıkta umutlarımızın kapısı aralanıcak inşallah
olurmu canım desteğin çok sen hamiş kal bebişlerini görmeye gelicem nede olsa komşu sayılırız
my ovulation chart bende üye oldum ama nasıl eklicem tablomu ingilizcem çok ii değil maalesef
my ovulation chart nedir acaba açıklar mısın canım
cevabın için teşekkür edeerim canım fakat şunu öğrenmek istiyorum. benim adetim düzenlidir yumurtlama dönemim belli değil midir yapmama gerek var mı
Sırayla deniyorum canım. Bı ateş olcmeyle denicem yine olmadı ovu test ile yapacak. Senin bugün Dr randevun vardı ne oldu canim
pia cım eline sağlık çok güzel olmuş .bir şey sorucam yeni bir forumda devam edicez anlamdım şimdi daha önceki sayfaları okuyorom da bir şey kaçırmamak adına. taze anneler nasılla peri -izmir antalya -fmfm,tubilossh
pia cım eline sağlık çok güzel olmuş .bir şey sorucam yeni bir forumda devam edicez anlamdım şimdi daha önceki sayfaları okuyorom da bir şey kaçırmamak adına. taze anneler nasılla peri -izmir antalya -fmfm,tubilossh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?