- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
bilmiyorum nezaman yapsam yaa negatif gormekten cok korkuyorum biraz daha beklesem daha iyi olucak canim ya
batim 24 kasim yani cumartesi o gun test yapmayo dusunuyorum canim
Normal bir değer canım, endişelenme. BAT gününde 100'e ulaşmış olacaksın inşallah, ki bu da normal bir değer
Yani tam olarak öyle değil canım, çatladığında birden yükselmiş olduğunu göreceksin zaten ve öylece yüksek devam edecek ilerleyen günler de
Ateşin çok güzel gidiyor canım, BAT'a kaç gün kaldı? Test bile yapabilirsin DPO12'de sonuç belli olur genelde çünkü. Bu saatten sonra ateşinde büyük bir düşüş olmazsa, sabitlenir ya da yükselirse sonu güzel olacak inşallah
İnşallah gelecek bebişlerin bu ay.Biliyor musun ikiz gebelik genelde aşılama gibi tedavilerle olur diyince dr acaba bendemi yaptırsam demiştim.Ne yalan söyleyim içimden geçirmedim değil:26: Gerek olmasa bile yaptırayım dedim.İkizim olsun diye:26::26: İnşallah sana da bana da isteyenlere de ikiz nasip etsin Rabbim..
cok sevindim canim ben eminim sende bu ay hamis olacaksin tatlim bizde senin guzel haberlerini alcaz mutlu olcaz rabbim dualarimizi kabul etsin
Gayet sakinsin maşallah.Nasıl başarıyorsun bunu:26: Bende böyle olmak istiyorum 2 hafta sonra...
phiammmmm kuzuuuuuuu süppper bir haber buuu
gelsin ikiz bebişlerrrr
çatlatma iğneni de oldun. artık güzel haberlerini beklicezzz
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn
Canım, sanki ovulasyonda dr. takibi güzel oluyormuş inanBal - Tarçın - Çörekotu yedim 12 gün. Klomen adlı ilaç yuttum 5.gün başladım, 5 gün, günde 1 tane. Dr. bir tane içmene rağmen çok güzel büyüdü ve çok oldu yumoşların dedi. Bugün 12. gün ve iğnemi de verdi, vuruldum, şimdi çalışmalar başlayacak bakalım
Aşılama durumları 2-3 ovulasyon takibinden sonra yapılıyor genelde, önce doğal takipİnşallah 2-3 'e gerek kalmaz da kavuşuruz bebişlerimize canım, hem de ikiz bebişlere inşallah
Amin canım, inşallah
canim nasil sakin olayim mecburen korkudan cunku cok seyler atlattim 5bucuk sene boyunca iki kayibim oldu suan da cok korkuyorum negatifi gormekten birazdaha bekleyip kesin sonuc almak istiyorum
Ay hadi inşallah phia, ben de ikizim... benim gibi ikiz olur inşallah, bir kız bir erkek...
bugün doktora gitmişsin canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim darısı bana bu arada burun kanamam oluyor benim arada hamileliktenmi sence
Allahım bu sefer yüzünü güldürsün acılarını unuttursun inşallah.
Ne güzel olur bir kız bir erkek, Rabbim nasip etsin inşallah
(Ayyy, yalnız bakar mısınız kızlar yaaa, bir tanesi geldi de ikisini birden istiyorum, hey Allah'ım, ama ne bileyim doktor da bugün öyle bir ihtimalden bahsedince napiyim ister istemez ümitlendim işte)
canım sen folik asit kullanıyormusun günlük kaç tane alıyorsun sağlık ocağındaki doktorum izindeydi başka dokyor yazdı günlük 3 tane iç dedi
yarın vercem canım eğer uyuya kalmazsamçok sevindim canım inşallah bizde kesemizi görüp sonrada kalp atışlarını duyarız tatlım ben hamilelik takviminin o kısmını hiç okumadım yeni gördüm daha
folbiol mu?
ben günde 1 folbiol 1 progestan 1 de hibor 3500 iğne kullanıyorum.
3 tane de fazla gibi geldi bana :44:
neden okadar demişki aceba
folbiol mu?
ben günde 1 folbiol 1 progestan 1 de hibor 3500 iğne kullanıyorum.
3 tane de fazla gibi geldi bana :44:
neden okadar demişki aceba
Folik asit plus günde 3 tane alınıyor.Folbiol günde 1 tane.Dozajları farklı.Ben ikisini de kullandım.Folik asit plus çok iştah açıyor.Folbiola dön dedi doktorum.O daha iyi geldi bana.Günde 400 mg alınması gerekiyor.
canım benimki folik plus yazıyor günde 3 tane dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?