Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bilmiyorum nezaman yapsam yaa negatif gormekten cok korkuyorum biraz daha beklesem daha iyi olucak canim ya

batim 24 kasim yani cumartesi o gun test yapmayo dusunuyorum canim

Gayet sakinsin maşallah.Nasıl başarıyorsun bunu:26: Bende böyle olmak istiyorum 2 hafta sonra...

canim DPO bugun 11 cumartesi gunu yapacam kesin sonuc icin hayirlisi ilk deneme de insallah olucak

Canım, sanki ovulasyonda dr. takibi güzel oluyormuş inan
Bal - Tarçın - Çörekotu yedim 12 gün. Klomen adlı ilaç yuttum 5.gün başladım, 5 gün, günde 1 tane. Dr. bir tane içmene rağmen çok güzel büyüdü ve çok oldu yumoşların dedi. Bugün 12. gün ve iğnemi de verdi, vuruldum, şimdi çalışmalar başlayacak bakalım

Aşılama durumları 2-3 ovulasyon takibinden sonra yapılıyor genelde, önce doğal takip
İnşallah 2-3 'e gerek kalmaz da kavuşuruz bebişlerimize canım, hem de ikiz bebişlere inşallah

cok sevindim canim ben eminim sende bu ay hamis olacaksin tatlim bizde senin guzel haberlerini alcaz mutlu olcaz rabbim dualarimizi kabul etsin

Amin canım, inşallah

Gayet sakinsin maşallah.Nasıl başarıyorsun bunu:26: Bende böyle olmak istiyorum 2 hafta sonra...

canim nasil sakin olayim mecburen korkudan cunku cok seyler atlattim 5bucuk sene boyunca iki kayibim oldu suan da cok korkuyorum negatifi gormekten birazdaha bekleyip kesin sonuc almak istiyorum

bugün doktora gitmişsin canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim darısı bana bu arada burun kanamam oluyor benim arada hamileliktenmi sence

phiammmmm kuzuuuuuuu süppper bir haber buuu
gelsin ikiz bebişlerrrr
çatlatma iğneni de oldun. artık güzel haberlerini beklicezzz
Rabbim tez zamanda hayırlı haberler vermeni nasip etsinnnn

Amin kuzuuummm, inşallahh.
Ayy var ya doktor öyle deyince içim bir güzel hopladı kiii, inşallaahhh dedim, zaten Allah var ya, ben hep isterdim ikiz bebiş olsun diye, nasip olur inşallah bakalım

İnşallah canım.Akşamlar vakti geri dönmez dualarımız inşallah.
Yarın sela ile ezan arası okunacak dualarım var.Şu sıkıntımı bi atlatayım bebeklerim içinde okuyacağım inşallahSende oku özellikle Yasin Suresi diyorlar önemli dualar için.Duanın önemlisi önemsizi olmaz benimkide laf.Allahım bekletmesin bizi daha fazla.

canim nasil sakin olayim mecburen korkudan cunku cok seyler atlattim 5bucuk sene boyunca iki kayibim oldu suan da cok korkuyorum negatifi gormekten birazdaha bekleyip kesin sonuc almak istiyorum

Allahım bu sefer yüzünü güldürsün acılarını unuttursun inşallah.

Ay hadi inşallah phia, ben de ikizim... benim gibi ikiz olur inşallah, bir kız bir erkek...

Ne güzel olur bir kız bir erkek, Rabbim nasip etsin inşallah

(Ayyy, yalnız bakar mısınız kızlar yaaa, bir tanesi geldi de ikisini birden istiyorum, hey Allah'ım, ama ne bileyim doktor da bugün öyle bir ihtimalden bahsedince napiyim ister istemez ümitlendim işte )

bugün doktora gitmişsin canım herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim darısı bana bu arada burun kanamam oluyor benim arada hamileliktenmi sence

canımcım bak hamilelik takviminin alt tarafını okusana?

Anneler, hamilelik sırasında burun tıkanıklıkları ve burun kanamaları yaşayabilirler

diye yazıyor.benim de burnum tıkanıyor sabahları megerse bebiştenmişş

evet tatlım doktora gittim sabah.herşey yolunda çok şükür.haftaya kalp atışları için gidicez.
darısı başına inşallah tatlım.
sen bugün kan verdinmi tekrar?

Allahım bu sefer yüzünü güldürsün acılarını unuttursun inşallah.

insallah canim
allah benim yasadiklarimi kimseye yasatmasi evlat acisi bambaska bisey allah evlat acisiyla sinamasin kimseyi..
dilerim allahtan evlat hasretiyle yanan yureklerin atesini sondursun tez zamanda evlatlarina kavustursun...AMIN

canım sen folik asit kullanıyormusun günlük kaç tane alıyorsun sağlık ocağındaki doktorum izindeydi başka dokyor yazdı günlük 3 tane iç dedi

insan hemen ikiz düşünüyor değilmi
benim eşim de aynı.doktora sordu tek mi ikizmi die
doktor şu an tek görünüyor deyince bakışını görmeliydiniz
yha sağlıklı olduguna şükret 1-2 fark etmez dedimse de napiym heveslenmiştim diyor.
atlatıcak zamanla

yarın vercem canım eğer uyuya kalmazsamçok sevindim canım inşallah bizde kesemizi görüp sonrada kalp atışlarını duyarız tatlım ben hamilelik takviminin o kısmını hiç okumadım yeni gördüm daha

canım sen folik asit kullanıyormusun günlük kaç tane alıyorsun sağlık ocağındaki doktorum izindeydi başka dokyor yazdı günlük 3 tane iç dedi

folbiol mu?
ben günde 1 folbiol 1 progestan 1 de hibor 3500 iğne kullanıyorum.
3 tane de fazla gibi geldi bana :44:
neden okadar demişki aceba

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canımcım.
zaten kalp atışlarını duyana kadar insan tam rahat olamıyor.
inşallah duyarız da rahatlarız dimi

o takvimi oku kuzum.yararlı bilgiler oluyor.
benim bulantım yok şu an için
doktora sordum oğlumda çoktu diye.
her hamilelik farklı olur dedi.
ki ben onda 6 progesta kullanıyordum günde.o beni dengesiz yapıyordu.

Rabbim herkeze kolay hamilelikler ,sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahhh

folbiol mu?

Folik asit plus günde 3 tane alınıyor.Folbiol günde 1 tane.Dozajları farklı.Ben ikisini de kullandım.Folik asit plus çok iştah açıyor.Folbiola dön dedi doktorum.O daha iyi geldi bana.Günde 400 mg alınması gerekiyor.

folbiol mu?

canım bende folikasit içiyorum. folic plus. günde gerekli olan miktar 400 mcg. 3 hap buna eşit oluyor. bende önceden kullanıyorum hazır olmak adına

canım benimki folik plus yazıyor günde 3 tane dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…