İzmirantalya diğer arkadaşların dediği gibi yumurtan geç atılmış bunu sonucunda da geç döllenme olmuş olabilir...Bu aşamada bir söktürücü kullanman yanlış olabilir... En iyi sen analiz edebilirsin bu durumu...Biraz daha beklemekte yarar var... Ben de katılıyorum hergün yeni bişey okuyup şaşırmıyor değiliz... Aman yanlış birşey yapmayalım...
canım değerin yuksekmi bende dostinex kullanıcam 2.kez ilk sefe 37 idi şimdi 28
masallah gözün aydın darısı basımıza
inş canım olsun ve biz mutlu olaalım
phia sen ben ebbicim tuğram peram eylülden beri beraberiz unuttuğum kimse varsa kusura bakmasın
canım nasılsın bebişin büyüyor masalahbiz beklemedeyiz
geçmiş olsun canım belkide vardı tutunamadı hayırlısı
bencede kullanma canım bekle biraz daha belli olmaz topiğin birinde kadın battan 17 18 gün sonra öğrenmiş gebeliğini bakarsın bebeiş geliverir
ne diyorsun 17-18 gün sonra mı? şaka gibi yaa.amannn ben nasıl dayanırım o tarihlere kadar .ay çatlarım yaa.birde ben hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum.28.gün adet olurdum ben mutlaka.bu ay ne oldu anlamadım hiç
aynen bende tahminime göre adetine yakın hamile kalmışın dedi
ben ilaç kullanıyordum adet için ama ilaça göre 29 ekimde adet olmam gerekiyordu
ama o zaman bebeğimin daha büyük olması gerekmiyor mu
çok karışık kafam
hangi topicti hatırlamıyorum tatlım oda perişan olmuş git gel git gel sonunda bebişine kavuşmuş onun bebişide baya nazlıymış yaneebelki seninki daha önce belli olur herkes a
ynı değil
bak tatlım bende eski topiclerde böyle birşey buldum :
Konu Sahibi : fen_ci #18 baharyagmuru
Papatya
Giriş tarihi
Nov 2010
arkadaslar herkese sağlıklı bebişler diliyorum son adet tarihim 10 kasım 19 aralıkta adet olmayınca kan testi yapıldı 0.01 yani negatif cıktı o ay adet olmadım 4 ocakta test yapıldı 4 haftalık hamileydim gec döllenme yani suan 5 bucuk aylık hamilşeyim sabırlı olun ve testleri yineleyin
çok enteresan dimi?
Allahın takdiri canım bilinmeyen yanı çok rabbim verince hertürlüsü olabilir kimileri kaç gün önce öğreniyor kimileri kaç gün sonra kader nasippp
phiacım sana güveniyorum bi sürü yer buldum ama karar veremedim
evet tatlım aynen öyle valla.
Sunbal'ım, ben bugün gittim ya doktora, seni de söyledim. Dedim ki dün de arkadaşım geldi size kadınlar kulübü sitesinden arkadaşım dedim. Ben dedim sizi önerdim, anlatıyorum da sitede hep dedim. Gebelik platformundan dedim güldü. Ne demişim dedi ben de dedim 2 ay içinde beklediğinizi söylemiş ve ilaç vermişsiniz dedim aa evet prolaktini yüksek çıkmıştı çünkü dedi. Hemen hatırladı, bildi seni. Valla ben anlatıyorum sizi dedim ooo bedava reklam yapıyoruz ne güzel dedi. Bi de dedi ki sen şimdi bütün çocuk isteyenleri başıma saldın desene, bi de olmazmış dedi güldük hep beraber :) Çok keyifli bir muayeneydi anlayacagin. Bence devam et sen de canım çünkü hastasını tanıyor, takibi sağlam yapıyor yani
Benim muayeneye gelince; sol tarafimda 2 güzel yumurtam oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21.4 mm. Dedi ki Klomen 1 tane (5 gün) icmene rağmen çok iyi olmuş yumurtalarin dedi. Perşembe tekrar çağırdı, çatlama durumuna bakacak gerek gorurse de çatlatma iğnesi, duruma göre yani. Bakalım herşey yolunda görünüyor, sonu da güzel olur inşallah canım yaa :)
al birtane daha kızlar:
oslemturgay
Süper Üye
Liked: 54
28/12/ canım kızım pelinim
Ynt: kan tahlili yanlış çıkar mı??
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs , 2011, 1707 »
bnm tüm teslerde ilk 15 gün negatif çıkmıştı. 15 günün akşamı idararda gördük kandada 15.1 di doktor bekleyelim dedi. 20. günde test yapmadan ultrasyona aldı kese yok dedi adet söktürücü verdi ben içmedim..aynı gün test yaptırdım.. 539 lara fırlamıştı değerim. 23. günde başka bir doktora gittim keseyi gördüm..adet sancılarıda çekiyordum ama hiç içmedim söktürücüyü .. ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN..testi tekrar yaptır bencede.
yaa neler var kuzum inş sende hamişsindir umutların çiçek açsın
tatlım sen baya çılgınsın ya bakalım radyotomdan sağlıklı haberlerim çıksın düşünüyorum tatlı kadin en azındnan negatif elektirk almadım senin yumoşlar ii maşallahı var inş kendicikleri çatlarda ilaca gerek kalmaz
Eveett ne sandın çılgın Phiaaaa ben
Bak Radyotom da çok rahat geçecek demedi deme. Aaa bitti mi bu muymuş rahim filmi diyecenOrada Cevat Hoca var, ona yaptir mutlaka, benim de selamimi soyle Kadınlar Kulübü forumundan tavsiyeli geldim de
Feyza naber?
Eveett ne sandın çılgın Phiaaaa ben
Bak Radyotom da çok rahat geçecek demedi deme. Aaa bitti mi bu muymuş rahim filmi diyecenOrada Cevat Hoca var, ona yaptir mutlaka, benim de selamimi soyle Kadınlar Kulübü forumundan tavsiyeli geldim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?