kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi
peri tebrik ederim rabbin kucağına almayı salıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. rabbim bekleyen herkese versin inşallah
Eveettt, şimdi kendimi anlatabilirim, Peri'yi kutladım, Ayse'ye ve Sevda'ya tablosunu anlattım, sıra bendeee
Yaklaşık 1 saat önce doktordan geldim kızlar, ovulasyon takibi yapıyordu doktorum. Bugün regl 10. günüm, yumurtalarım solda iki tane oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21,4 mm, doktor çok beğendi Klomen 1 tane içmene rağmen (5 gün) oldukça iyi dedi, perşembe günü tekrar kontrol bakalım o gün çatlamış olacak mı, ya da çatlatma iğnesine mi gerek olacak bilmiyoruz, ama sanırım yumurta adedi ve ölçüleri iyiymiş ben çok bilmesem de, çünkü bu takip sürecine yeni başladım henüz araştırmadım :44:
süper bir haber çok sevindim canım.Allah kucağına almayıda nasib etsin inşallah.
tubilossh sanada tebrikler sağlıkla büyütün inşallah
aynen canım benim şuan 10 gün olması lazım bu takvim 28 günde bir olanlar ve 14.gün yumurtlayanlar için galiba doktor banada haftaya bugün gel bakalım dedi inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız canım
hoşgeldin izmir antalya durumun nasıl söktürücü ilaca başladınmı?
burdaki arkadaşlarıma dua etmezmiyim canım ben ovülasyonda lapaguick kullandım canım
İzmirantalya nasılsın, beklemede olduğunu görüyorum durumunla ilgili bir gelişme haber var mı?
My Ovulation Chart
merhaba atesim 2 gundur sabit insallah dusmez
ha bide igneyle gebelik testi yaptim igne kararmadi :26:
ve bugun birden bire esime ben hamileyim dedim birden agzimdan cikti sonra yok yok daha gunume cok falan diyip gecistirdim insallah hamileyimdir
tubilossh cuma ikimiz içinde güzel olacak benimde randevum cumaya
evet canım haftaya salı gitcem evet söyledim eşime hadi be dedi şaka yapıyosun dedi inanmadı kan değerlerimi gösterince allah dedi oğluma krdeş geliyor dedi kız olsun dedi yediğine dikkat et üşütme hemen mutfağa girip bana yemek yaptı sonra işe gitti bu hafta gececi eşim sabaha kadar yok
yok canım.doktora gittim dün.ultrasonda birşey gözükmedi.kanda bakıldı negatif çıktı.bana adet söktürücü ilaç verdi.dediğine göre yarın başlamam lazım.ama ben 1 hafta daha kullanmayı düşünmüyorum çünkü geçen hafta 0.10 olan değer bu hafta 3.2 oldu.ve inanılmaz göğüs ağrısı yaşıyorum.açıkçası neyapacağımı da bilmiyorum.moralim çok bozuk.
saol tatlım.yok başlamadım canım.şöyle bir durum oldu.anlatayım,ben geçen hafta kanda baktırdığımda 0.10 çıkmıştı değer.bu hafta baktırdım1.10 oldu.dün bakılanda (yani enson) 3.2 çıktı.bende bir hafta daha bekleyeyim diyorum.felaket bir kasık ağrım ve göğüs ağrım var.doktorum dün geç yumurtlamışsın dedi.ama hamile değilsin dedi.bende değerlerde değişiklik olunca beklemeye bıraktım canım.başka fikrin varmı?yada bu şekilde hiç hamile olan varmı acaba? bi ümit işte yaa.
oo kuzu yeni farkettim sen de geç yumoşlayanlardansın
ateşinin sabitlenmesi çok güzel.
inşallah dpo 13-14 de testin çift çizgili olurr
evet canım yarın sağlık ocağında yaptırcam sabah 9:30 gitcem 2 gün arayla olması lazım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?