Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum yarın görüşürüz

1 gün var bata kırmızılar geliyor sanırım ağrım var.Ama zaten bir hafta kadar önce negatif çıkmıştı. Aralık ayına bakıcaz artık.Ovulasyon testi alıcam.Marka öneriniz var mı arkadaşlar...

canımm, gözün aydın yaa, değerin çok güzel çıkmış maşallah
..Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güselim, dualarında unutma olar mı

Phia cım beni listeden silebilirsin. Testler bana yalan söyledi ssz Battan 2 gün sonra adet oldum.Adetim yogun değil ama kırmızılar geldi. Diğer aya inşallah...

Phia cım beni listeden silebilirsin. Testler bana yalan söyledi ssz Battan 2 gün sonra adet oldum.Adetim yogun değil ama kırmızılar geldi. Diğer aya inşallah...

ah o testler yok muuu bi kere de benim başıma geldi canım, ikinci çizgiyi gördüm, ertesi gün adet oldum. çok can sıkıcı bir durum..
neyse vardır bunda da bir hayır deyip diğer aya adapte olalım güselim, moralini bozma

Evet canım napalım herşeyde bi hayır vardır.

canımm, gözün aydın yaa, değerin çok güzel çıkmış maşallah
..Rabbim tamamına erdirsin, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin güselim, dualarında unutma olar mı

sağol canım hepiniz için dua ediyorum unuturmuyum ben sizi rabbim en kısa zamanda bebişlerinizi verir inşallah.

ah keske bende biraz bosversem sennkac yasindasin canim

My Ovulation Chart

merhaba atesim 2 gundur sabit insallah dusmez
ha bide igneyle gebelik testi yaptim igne kararmadi :26:
ve bugun birden bire esime ben hamileyim dedim birden agzimdan cikti sonra yok yok daha gunume cok falan diyip gecistirdim insallah hamileyimdir

perimmm hayırlı olsunnn cnm benimmm cok sevindimmm süper haber
bende kullanıyorum ovu testini inşallah bende bu ay yakalarım.

ben kullandığım ilk ay yakaladım ve geç yumurtluyormuşum onu öğrendim ovü testiyle inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım

ben kullandığım ilk ay yakaladım ve geç yumurtluyormuşum onu öğrendim ovü testiyle inşallah senden de hayırlı haberler alırız canım
inşallah canım bende ilk defa kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısıı
ee bizleri habersiz bırakma artıkk biz merak ederiz senii hamişşşş

oooo perimmm hamilelik takvimin çok güzelll
ama sat a göre yazınca karışık oluyor.
ayyy hesaplayınca nasıl minikler yaa dimii :)
daha 10 günlük bebişinnnnnn
MAŞALLAHHHHHHHHH

benimki de 3. haftaya yeni girdi.ama hamilelik takvimi 5 hafta yazıyor.
bakalım dr a gidince tahmini doğum tarihini söyleyince düzeltirim...

sağ salim kucagına alırsın inşallah kuzummmmmmmm

peri tebrik ederim rabbin kucağına almayı salıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. rabbim bekleyen herkese versin inşallah

tubilossh sanada tebrikler sağlıkla büyütün inşallah

aynen canım benim şuan 10 gün olması lazım bu takvim 28 günde bir olanlar ve 14.gün yumurtlayanlar için galiba doktor banada haftaya bugün gel bakalım dedi inşallah ikimizde hayırlı haberler alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…