Biri çoğul gebelikmi dediiiiii?
Kız ne yaptın yedin nasıl takip ettin çabuk söyle.Bende istiyorum bu ihtimali.bende bende bende
Kız senin bu haline bayılıyorum.Herkese tek tek cevap veriyorsun.Allah seninde göbüşünü doldursun inşallah en kısa zamanda.Hepimize önderlik ediyorsun,bilgilerini paylaşıyorsun.Sıkılmadan,atlamadan.Sağol kardeşim.İyiki varsın...
Al benden de o kadar, ben de ikizimiz olsun istiyorum. :13: Birini buldum da ikisini istiyorum tövbe tövbeee, ama kısmet demi kızlaaarrr
Eveettt, şimdi kendimi anlatabilirim, Peri'yi kutladım, Ayse'ye ve Sevda'ya tablosunu anlattım, sıra bendeee
Yaklaşık 1 saat önce doktordan geldim kızlar, ovulasyon takibi yapıyordu doktorum. Bugün regl 10. günüm, yumurtalarım solda iki tane oluşmuş biri 18.4 mm diğeri 21,4 mm, doktor çok beğendi Klomen 1 tane içmene rağmen (5 gün) oldukça iyi dedi, perşembe günü tekrar kontrol bakalım o gün çatlamış olacak mı, ya da çatlatma iğnesine mi gerek olacak bilmiyoruz, ama sanırım yumurta adedi ve ölçüleri iyiymiş ben çok bilmesem de, çünkü bu takip sürecine yeni başladım henüz araştırmadım :44:
napıyon kız nasılsın ben akıllı akıllı yazıları okurkun bu ayşe kız beni heyecanlandırdı benim bu aydan ümidim yok tu
Canım, ben de iyiyim işte doktora gittim geldim, yazdım hatta yukarıya da
Heyecan iyidir iyi, ümitsizliğe burada yer yok biliyorsun, inşallah ki güzel sonuçlanır canım bu ayın
inşallah tatlım yok hiçbir ay ümitsiz olmadım da bu ay çok salladım onun için olmadığını düşünüyordum kuzum doktor kontrollerini ihmal etme şimdi 3 günde bir takibe çağırır seni yumoşlara bakar şu gün ilişki der bize öyle yapmıştı
kızlar geçen ay 12snde adet oldum bazen 30 gün bazen 33 gün sürüyor adetlerim. hala hastalanmadım ayın 16sında idrar testi yaptım ama negatif, sabah ki idrarimi bir kaba yapıp ecnaden test almaya gittim yani idrarim bekledi acaba bundan dolayıda negatif çıkabilirmi?????
selam nasılsınız kızlar benim moralim bozuk bugün kızımı görmeye mezarlığa gittik ölümünden sonra ilk gidişimizdi ama malesef mezarını bulamadık bize verilen adres başka defnedildigi yer başka mahalleler farklı yurtdışında yaşıyorum gavur mezarlığına defnedilmişti şimdi napacam.
YETTİM GARİİİİİİİİİİİ
perimmmmmmmmmm hayırlı olsun kuzuuuuuuuuuuuu süper deger heeee
gelsin ikiz bebişleeeeeeeerrnihahahaha
YETTİM GARİİİİİİİİİİİ
perimmmmmmmmmm hayırlı olsun kuzuuuuuuuuuuuu süper deger heeee
gelsin ikiz bebişleeeeeeeerrnihahahaha
hoşgeldin kız niye geç geldin bu kadar ya tuğra nerede kaç gündür yok merak ettim bilgin var mı
HoşgeldiinBu kür yüzünden sende ağrılar olmuştu değilmi yumurtlama günlerinde?Nasıl bi ağrıydı o?
canım bugün geldim geldim gittim
sabit kalamadım biyerde.
tugra ballerina cif modunda
temizlik yapıyo ha bire.
bi gelcek tam gelcek.
kızlaaarr hamişiim dicek heralde
sen nasılsın ebsonum?
hoşbuldum ayşemmm
ikiz annesiiiii
söylemesi bile güzelmiş yaa
oyyy bende çok agrı oldu yaa.
anlam veremiyorudum neden diee.
kasıklarda adet agrısına benzer agrı oluyordu.
belime vuruyordu bazen.
ama şiddetli batmalar da oluyordu...
dahada yemem ondan
iyiyim kız ne olsun zaman geçiriyorum çıkıcam bende az sonra eve gidicem inşllah tuğra bize güzel bi süpriz yapar sıra sıra hamiş oluruz
yemeğimi yedim geldim canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?