Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
canım ben adetimin 19.günü 20.günü ve 21.günü çok koyu çıkmıştı 22.gün silikleşmişti eşimle bu 4 günü değerlendirdik bugün 13.gün oluyor

Ben hala beklemedeyim canım Ama sizler uğrayınca ben de mutlu oluyorum inan, unutmadınız bizi vefalı arkadaşım benimmm

Son düzenleme:

peki canım benim yaptığım grafikte o birleşme noktaları varr ya son 2 günün içi boş görünüyordu o ne anlama geliyor

geçen ay aşılama yaptim ve tutmadi.. 15 kasim' da regl oldum. şimdi şu incir + havuç kürünü deniyorum ilk defa... forum' da okumuştum bu kürü... bakalim ne olacak... ya bu ozel hastanelerde hekim raporu filan veriyormu? ben hiç şu indirimlerden sgk' dan filan yararlanmadim aşılama + yumurta takiplerinde...

ben bu ay kullanmıştım canım o kürü

Ben hala beklemedeyim canım Ama sizler uğrayınca ben de mutlu oluyorum inan, unutmadınız bizi vefalı arkadaşım benimmm

unutulur musunuz cnm bnm tubişimi de ayrı tbrk ettim onunda yavrusu gelio sizinkiler pek nazlı çıktı yapsınlar o nazları dünyaya gelnce soracaz onlara nie bekletionuz die :) rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın azimli,kararlı,istekli anne adayları anne olmak kolay değil bak şurada hepimiz brbrmizden güç alıoruz dünyaya bi can getirmek için inş onlarda yarın bigün kıymetimizi bilirler (AMİN)

Yani sen 13.gün yumurtlamış oluyorsun.Önce düşmüş sonra artmış.DPO yumurtlamadan sonraki günler sanırım.Yatay çizginin altına düşmemesimi gerekiyor çizginin?Hamile olduğunu anlamak için..

Canım, ben 12. gün yumurtladım, çizgi orada, ovu testi de 12. gün dedi zaten. Düşüşün ardına yükselme olması lazım ya, o yüzden 12. gün benim. Evet DPO ise çatlamadan sonraki günlerin demek
Hamile olduğunu anlamak için de özellikle DPO 9 dan sonra düşüşe geçmemesi gerekiyor, ya sabitlenecek ya da yükselişe devam. Ama 0,1 oynama çok birşey ifade etmez. Pat diye düşmemeli yani ateşin

ben bu aydan pek ümitli değildim ama rabbim vermiş mercimeğimi

Canım çoook sevindiiim

Ben bu ay tamamen oluruna bıraktım...Yani ne ovu testi , ne ateş ölçme... Bugün 12.günüm sadece bunu biliyorum,bugün itibari ile gün aşırı ilişki olursa kısmetse olsun diyorum...Bu ay böyle..Zaten yılbaşından sonrada güzel bir haber almaz isem bi doktora gidip şöyle bi kan, hormon testleri yaptırmak istiyorum...Doğaya bıraktım şimdilik olayı

Anladım.Tablo zaten kırmızı çizgileri çekmiş kendisi.Peki içi bol olan yuvarlak oldu bende bugün.O neden oluyor?Senin tablolarında yok mesela..

peki canım benim yaptığım grafikte o birleşme noktaları varr ya son 2 günün içi boş görünüyordu o ne anlama geliyor

Sevda, tablonun linkini paylaşmamışsın canım göremedim ama noktaların içi boş ise normalde ölçtüğün saatten farklı bir saat işaretlenmiş anlamına geliyor. Aynı saatte ölçmek ve o saati işlemek gerekiyor...

eğer 22. gün olduysa bugün 10.gün oluyor canım

Periimmm, bu durumda çoğul gebelikten bahsedebiliriz canım
DPO 10'da bu değer çok güzel çünkü :13:

Anladım.Tablo zaten kırmızı çizgileri çekmiş kendisi.Peki içi bol olan yuvarlak oldu bende bugün.O neden oluyor?Senin tablolarında yok mesela..

Noktaların içi boş ise normalde ölçtüğün saatten farklı bir saat işaretlenmiş anlamına geliyor. Aynı saatte ölçmek ve o saati işlemek gerekiyor canım...

Biri çoğul gebelikmi dediiiiii?
Kız ne yaptın yedin nasıl takip ettin çabuk söyle.Bende istiyorum bu ihtimali.bende bende bende

Noktaların içi boş ise normalde ölçtüğün saatten farklı bir saat işaretlenmiş anlamına geliyor. Aynı saatte ölçmek ve o saati işlemek gerekiyor canım...

anladım canım ben kapatmıştım hesabımı herzaman aynı saatte uyanamadım uyandığım anda yapınca böyle oldu demekkı

Kız senin bu haline bayılıyorum.Herkese tek tek cevap veriyorsun. Allah seninde göbüşünü doldursun inşallah en kısa zamanda.Hepimize önderlik ediyorsun,bilgilerini paylaşıyorsun.Sıkılmadan,atlamadan.Sağol kardeşim.İyiki varsın...

napıyon kız nasılsın ben akıllı akıllı yazıları okurkun bu ayşe kız beni heyecanlandırdı benim bu aydan ümidim yok tu

ben bu ay kullanmıştım canım o kürü

şekerim hayırlı uğurlu olsun bebeğin canım ne işe yarıyor bu kkür nasıl birşey anlatsana bide neden beklemiyordun bu ay bende beklemiyorumda seni görünce acaba dedim birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…