canım ben adetimin 19.günü 20.günü ve 21.günü çok koyu çıkmıştı 22.gün silikleşmişti eşimle bu 4 günü değerlendirdikbugün 13.gün oluyor
amin tatlım cümlemizin gönlüne göre versin sağlıklı evlatlar olsunda kız erkek farketmioben burada sizleride hep takip ediyorum mutlu olmak istiyorum çnkü phiamın sayesinde hamile olduğumu öğrenmiştim ben burda o yzden herkesin mtluluğuna ortak olmak istiyorum :)
Canım, ateş normal seyrinden 0,3 - 0,4 düşüşe geçtiği an çatlamış oluyor, sonraki gün de yukarı zıplamışsa, ovulasyon gerçekleşmiş oluyor. Yalnız site kırmızı çizgini sonraki günkü ateşine göre çekiyor, o yüzden sen çatlamadan şüphelendiğin günün ertesi gününe tahmini bir ateş gir bak, çizgiyi çekecek mi diye, sonra yine silersin o varsayımla yazdığın ateşi ok
Bak benim Ekim ayı tablomu incele Ayşe'cim, az çok fikir verir sana
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
ben bu aydan pek ümitli değildim ama rabbim vermiş mercimeğimi
geçen ay aşılama yaptim ve tutmadi.. 15 kasim' da regl oldum. şimdi şu incir + havuç kürünü deniyorum ilk defa... forum' da okumuştum bu kürü... bakalim ne olacak... ya bu ozel hastanelerde hekim raporu filan veriyormu? ben hiç şu indirimlerden sgk' dan filan yararlanmadim aşılama + yumurta takiplerinde...
Ben hala beklemedeyim canımAma sizler uğrayınca ben de mutlu oluyorum inan, unutmadınız bizi vefalı arkadaşım benimmm
Yani sen 13.gün yumurtlamış oluyorsun.Önce düşmüş sonra artmış.DPO yumurtlamadan sonraki günler sanırım.Yatay çizginin altına düşmemesimi gerekiyor çizginin?Hamile olduğunu anlamak için..
ben bu aydan pek ümitli değildim ama rabbim vermiş mercimeğimi
Canım, ben 12. gün yumurtladım, çizgi orada, ovu testi de 12. gün dedi zaten. Düşüşün ardına yükselme olması lazım ya, o yüzden 12. gün benim. Evet DPO ise çatlamadan sonraki günlerin demekHamile olduğunu anlamak için de özellikle DPO 9 dan sonra düşüşe geçmemesi gerekiyor, ya sabitlenecek ya da yükselişe devam. Ama 0,1 oynama çok birşey ifade etmez. Pat diye düşmemeli yani ateşin
peki canım benim yaptığım grafikte o birleşme noktaları varr ya son 2 günün içi boş görünüyordu o ne anlama geliyor
eğer 22. gün olduysa bugün 10.gün oluyor canım
Anladım.Tablo zaten kırmızı çizgileri çekmiş kendisi.Peki içi bol olan yuvarlak oldu bende bugün.O neden oluyor?Senin tablolarında yok mesela..
Gördünmü bak
Noktaların içi boş ise normalde ölçtüğün saatten farklı bir saat işaretlenmiş anlamına geliyor. Aynı saatte ölçmek ve o saati işlemek gerekiyor canım...
Noktaların içi boş ise normalde ölçtüğün saatten farklı bir saat işaretlenmiş anlamına geliyor. Aynı saatte ölçmek ve o saati işlemek gerekiyor canım...
ben bu ay kullanmıştım canım o kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?