kızlar doktordan geldim adetime 2 gün kala kan değerim 140.06 çıktı normalmi
değer 10 numara tatlım bnmkine yakın :)
Ay maşallah 10 haftalıkmışsın.Cinsiyeti bellimi?Bugün alyans falı okudum bi yerde yap bakalım tutacakmı
10 haftalık olduk cnm evet yok daha belli değil ama 13 haftada topiğimizde belli olan arkadaşlar çok :) kızçeleri oğluşları olacaklr var brz bnm daha 3 haftam var 2li teste gtmem için o zaman bakıcak doktor yapmadım valla alyans testi ilgimi çekmedi :)
rabbim burdaki bütün can arkadaşlarımında hamiş haberiyle mutlu eder inşallah
Rabbim gönlündekini versin inşallah.
Periiiimmm, söyledim sana baakkk hamilesin işteeeHem de değerin süper yaaa, dur sen şimdi bana bugün çatlamadan sonraki kaçıncı gün (DPO?) onu söyle, kız sen geç çatladıydın, geç çatlamana rağmen bu sonuç çookkk iyiiii
Ne güzelİnşallah hiç gelmez 9 ay Ateş takibi yapıyormuydun?
ateş takibi yapıyordum canım 2 gün önce sinirlendim bakmadım test yaptım silik çıktı arkasından bi daha yaptım hiç birşey yoktu :) bu ay ovulasyon testide kullandım. bakalım bende bal falan aldım dediğin kürü yapıcam.
inş faydası olur
canım ben adetimin 19.günü 20.günü ve 21.günü çok koyu çıkmıştı 22.gün silikleşmişti eşimle bu 4 günü değerlendirdikbugün 13.gün oluyor
İnşallah o balı bebeğin için yersin,ona hazırlık için değil
Ya kızlar bu ateş ölçmeyle ilgili bişeyler soracağım ben.Ateşim yükseldiğinde yumurtlamış mı oluyorum ben?O günü ve ondan sonraki sabahı ve günleri es geçmemek lazım değilmi? Tablo bana ilişki olmalı diye söyleyecekmi?Nasıl söyleyecek aynı dili konuşmuyoruzki? :44::44::44::44:
canım ben adetimin 19.günü 20.günü ve 21.günü çok koyu çıkmıştı 22.gün silikleşmişti eşimle bu 4 günü değerlendirdikbugün 13.gün oluyor
Canım, ateş normal seyrinden 0,3 - 0,4 düşüşe geçtiği an çatlamış oluyor, sonraki gün de yukarı zıplamışsa, ovulasyon gerçekleşmiş oluyor. Yalnız site kırmızı çizgini sonraki günkü ateşine göre çekiyor, o yüzden sen çatlamadan şüphelendiğin günün ertesi gününe tahmini bir ateş gir bak, çizgiyi çekecek mi diye, sonra yine silersin o varsayımla yazdığın ateşi ok
Bak benim Ekim ayı tablomu incele Ayşe'cim, az çok fikir verir sana
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?