tuğra bu ayda mı erken oldu phia bu aydamı negatif gördü yoksa ekim ayınımı söylesin senin içinde bizim içinde hayırlısı olsun gezdim çalıştım oralardada olursa bu çocuk heycandan hoşlanıyor nediim
innnşallahh canımne bileyim tuhaf hisler içerisindeyim insan ister istemez ümitleniyor inşallah boşa çıkmaz biliyosun bu ay ateşim de yüksekti yazmıştım geçen gün hatırlarsan
kızlar bir yerde okudum test yapılacksa ilişkiden 14 gün sonra yapılmalıymıs dogru mu
kızlar yaa 30 günde bir olursam bat 14 Kasım 27 günde bir olursam bat bugün :) Her ay düzenli olmuyo benim .. Bi kaç gündür kasık ağrılarım filan vardı bugün onlarda yok ..
Bu hafta batı olan bi sürü kişi var bakalım güzel haberler alıcak mıyız ?
Adetim bitti bitecek bu ay da boş geçmesin...Hadi dedim şimdi, biraz btç hazırladım onu yuttum, hayıt adaçayı demledim onu içiyorum artık kafam da karıştı bünyem de...
Kızlar bugün adetin 19.günü. 28 günde bir oluyorum düzenli ve doktor herşey tertemiz demişti.O yüzden ekstra bişey yapmıyorum. Ama dünden beri belim çok ağrıyor. En son dün birlikte olduk. Sizce bel ağrısının nedeni adet mi? yoksa yumurta çatlaması mı? ona göre değerlendirelimYardımcı olursanız sevinirim.Çok yabancıyım bu konulara...
hamilelikte bel ağrısı oluyo ama çok yenidir canım varsa bile oyüzden dikkat et. bende de geçen ay 20. günümde falan çok bel ağrısı olmuştu ama kasık ağrısı ve göğüs ağrısını çok hissetmiştim ama düşük yaşadım. hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sancılar tatlı tatlı devam eder ve yolda olduğunu anlarsın :)
Kızlaaaarrr acil yardım istiyoruum. Yumurtam çatlayalı 11 gün oldu bugün göğüslerim şişmeye ve çooook acımaya başladı.Sütyensiz gezemez oldum.Sizce olabilirmi bu kadar erken(((((((((((((( Nolur bi yorum yapın.Çatlayacağım meraktan...:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
kızlarım canlarım ıkı gündür belım cok agrıyıo kasıklarım agıryo ve dünden berı migdemde bı bulantı cıkardım cıkaracam..bata daha 10 gün var neler oluyo sızce
mrb tatlım inş hamişsindir ama bulantı o kdr erken olmaz bnm 6. haftada başladı düşün artık psikolojik olabilio bazen bnm öyle olmuştu evliliğimin 2. ayında
Bat günüm yarın bakalım ne olcak çok merak ediyorum inş hamileyimdir...
insallah nasıl hıssedıyorsun kendını canım
valla herzaman ki belirtilerim var biraz vücut ısım arttı galiba şuan yanaklarım kızardı yanıo gibi ama ümitlenmekte istemiyorum sonra üzülüyorum. Böyle bi garip heyecan, hüzün, umut karışık duygu halindeyim canım...
kızlarım canlarım ıkı gündür belım cok agrıyıo kasıklarım agıryo ve dünden berı migdemde bı bulantı cıkardım cıkaracam..bata daha 10 gün var neler oluyo sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?