Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kızlar şimdi opu işleminden çıktım çok şükür gayet iyiyim hiç ağrı hissetmiyorum şuan 19 tane yumurtam toplamdi inşallah gelişir sağlıklı bir embriyo oluşur dua edin lütfen benim icinde
inşallah sağlıkla gelişirler bende ameliyat olcam ondan sonra transfer bu gidişle benim de aralık ocağı bulcak sürekli bekleyiş

Kızlar çok ilginç ama bende hiç heyecan yok tamam merak ediyorum ama nedendir bilmiyorum bı tepkisizim hatta dün benimle beraber birinin daha opu işlemi vardı o kadar stresli heyecanlıydı ki sürekli eşini yanına çağırdılar benim eşimde dışarda merak etmiş herkesin eşini cagiriyorlar senden haber yok insan bı sesini çıkarır diye dalga geçti odaya ciktiktan sonra eşim yanıma geldi diğer bayan yıkıyor ortalığı Allah anamm kocam feryat figan bende tepki yok

Dün ben AVM ye gittim gezmeye çok hafif bir baskı vardı kasıklarım da sadece birde narkozun sersemligi

ameliyat nasıl geçti ağrılı oluyor mu cnm
Ameliyatim rahattı kuzum aynı gün taburcu olmustum. Hatta eve gelip ertesi gün yemek bile yapmıştım. Bı kaç gün lekelenmem olmuştu onun dışında çok abartı ağrım olmadı tek sıkıntı belim tutulmuştu verdikleri havadan dolayı ameliyattan çok bel ağrım beni perişan etmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…