Benim de aynı canım inşallah Kasım aralik bize uğurlu gelirKismetse bnde kasimda donduurulmuslar deneme yapacağım ama araligida kalabilir
inşallah sağlıkla gelişirler bende ameliyat olcam ondan sonra transfer bu gidişle benim de aralık ocağı bulcak sürekli bekleyişKızlar şimdi opu işleminden çıktım çok şükür gayet iyiyim hiç ağrı hissetmiyorum şuan 19 tane yumurtam toplamdi inşallah gelişir sağlıklı bir embriyo oluşur dua edin lütfen benim icinde
İnşallah canım geç olsun güç olmasın. Özel değilse ne için ameliyat olacaktininşallah sağlıkla gelişirler bende ameliyat olcam ondan sonra transfer bu gidişle benim de aralık ocağı bulcak sürekli bekleyiş
hidrosalpenks cnm çok ileri boyutta değil ama içim rahat etsin die aldırcam birde rahimde çok hafif çöküntü varmış o düzelcekİnşallah canım geç olsun güç olmasın. Özel değilse ne için ameliyat olacaktin
Kızlar şimdi merkezden aradılar 19 yumurta toplanmıştı 15 i olgunmus. 10 tanesi döllenmiş. Şimdi sıra 3. Ve 5. Günü beklemekte
Kızlar benimde 5 kasım tarih verildi transfer icin herkesten dua istiyorum ilk denemem
Benimde 5 kasim dediler bi değişiklik olmazsa allah hepimizin yardimcisi olsunKızlar benimde 5 kasım tarih verildi transfer icin herkesten dua istiyorum ilk denemem
İyi yaparsın kuzum Nisan ayında bende oldum. En azından aklımda soru işareti kalmadıhidrosalpenks cnm çok ileri boyutta değil ama içim rahat etsin die aldırcam birde rahimde çok hafif çöküntü varmış o düzelcek
Dualarımız seninle burdaki herkesle kuzum sımsıkı tutunsun yavrun sanaKızlar benimde 5 kasım tarih verildi transfer icin herkesten dua istiyorum ilk denemem
Hadi bakalım inşallah ikinizden de hayırlı haberler alırız kızlarBenimde 5 kasim dediler bi değişiklik olmazsa allah hepimizin yardimcisi olsun
Benimde 5 kasim dediler bi değişiklik olmazsa allah hepimizin yardimcisi olsun
yumurta toplama ağrılı mıydı canım nasıldı bıraz bahseder mısın. benımde ıgnelerde bugun 2.gunumDün ben AVM ye gittim gezmeyeçok hafif bir baskı vardı kasıklarım da sadece birde narkozun sersemligi
Benim 22 yumurtam toplanmisti . Bi kac gun biraz agrim olmuştu şişkinlik oturup kalkarken biraz baski gibi bisey hissettim ama bi kac gubr gecmisti. Senin opu oldumuyumurta toplama ağrılı mı oldu canım biraz bahseder misin kaç yumurtan vardı
ameliyat nasıl geçti ağrılı oluyor mu cnmİyi yaparsın kuzum Nisan ayında bende oldum. En azından aklımda soru işareti kalmadı
Ameliyatim rahattı kuzum aynı gün taburcu olmustum. Hatta eve gelip ertesi gün yemek bile yapmıştım. Bı kaç gün lekelenmem olmuştu onun dışında çok abartı ağrım olmadı tek sıkıntı belim tutulmuştu verdikleri havadan dolayı ameliyattan çok bel ağrım beni perişan etmiştiameliyat nasıl geçti ağrılı oluyor mu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?