• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

aa buna çok sevındım bazı arkadaslar 9 ay kullandım bazıları 3 ay demiş merak ettım
Bahsettiğin ilaç hangisi bilemiyorum ama dondurulmuş embriyo transferi öncesi hazırlık sürecinde kullanılan ilaçları ki benim kullandıklarım estrofem ve crionel jeldi eğer gebelik oluşursa 12. haftaya kadar kullanacaksın demişti doktorum. Senin söylediğin ilaçlar acaba yumurta geliştirici olan iğnelerden mi? Eğer öyleyse o iğneler yumurta toplama işlemi öncesinde bırakılıyor. Benim bildiklerim bunlar ☺️

Bende kasımda 2.kez transfer olucam. Eylülde taze transfer yapıldı tutmadı. Kasım ayında dondurulmuş transfer yapılacak. Son olur inşallah. 🙏

Bahsettiğin ilaç hangisi bilemiyorum ama dondurulmuş embriyo transferi öncesi hazırlık sürecinde kullanılan ilaçları ki benim kullandıklarım estrofem ve crionel jeldi eğer gebelik oluşursa 12. haftaya kadar kullanacaksın demişti doktorum. Senin söylediğin ilaçlar acaba yumurta geliştirici olan iğnelerden mi? Eğer öyleyse o iğneler yumurta toplama işlemi öncesinde bırakılıyor. Benim bildiklerim bunlar ☺
evet benim bahsettiğim yumurta geliştirici iğneler .bugun baslayalı 4.günüm persembe kontrolum var

evet benim bahsettiğim yumurta geliştirici iğneler .bugun baslayalı 4.günüm persembe kontrolum var
İnşallah bissürü kaliteli embriyon olur canım🙏🏻 Dilerim Allah bu uğurda harcadığımız emekleri kucağımıza birer melek olarak gönderir😇🙏🏻

9 çok güzel bir sayı. İnşallah hepsi 5.güne ulaşırlar. Eğer çok sayıda embriyon olursa transfer şansın da o derecede çok olur ve tekrar tekrar yaşamazsın bu zor süreçleri. Benim ilk tedavimde çok sayıda yumurtam olmasına rağmen 5.güne zar zor 2 embriyo gelebilmişti ve kaliteleri de köyüydü ve tek transferden sonra elimizde embriyo kalmadığı için sil baştan yeniden tedavi olmam gerekti. İşin kötü tarafı pcosum var ve 2tedavide de ohss oldum çok ağrılı günler geçirdim. O yüzden sen şuanda çok şanslısın. Moralini yüksek tut ve şuanda laboratuvarda hayata tutunmaya çalışan minnoşlarına pozitif enerji gönder ki 5.güne gelirken annelerinin desteğini hissetsinler ☺
Ay kuzum güzel dileklerin için sağol. Bende de pco var maalesef. Dediğin gibi moral çok önemli sonucu ne olursa olsun Allah daha büyük dert vermesin hepimize inşallah☺️ hepimizin tez vakitte hayırlı bebisleri olsun kucaklarimiz dolsun🥰

Kizlar ekim tup bebekten kasima mecburi transfer oldum 😁 yas 36 daha once spontan gebeliklerim var.Yumurtalik rezervim,yumurtalarim, hormonlarim, kan testlerim guzel cikti ancak kurtaj kaynakli olmasi muhtemel yapisiklik varmis rahim filmimde cikti.Doktorum ilk once histereskopi yapmadan yapalim onemli olan kataterin gecmesi dedi ki bu arada yapisikliga dair en ufak bi sikayetim yok adet duzenim tam 28 gunde bir ve 4 gun kanamam olur hic degismedi.Dunku kontrolde de once histereskopiyi yapip kasim 24 adetinde de tup bebege baslayalim dedi.Esim de ben de Kibristaki doktorumuz da histereskopiye gerek olmadigini direk tup bebege baslamamiz taraftari.Ben de ikide kaldim ne yapsam diye.Grade 1 sineşi (yapisiklik)var.Bu sekilde tup bebek yapan var mi.Yaparsam o tedavi maddi manevi bosa mi gider kizlar ne dusunuosunuz

Son düzenleme:
Ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında ama eşimde sperm hareketlı yüzde 20 bi doktor sınırda dedi bi doktor normal dedi 1 senedir de olmayınca böylede bi sorun çıkınca kararsız kaldık 6 ay ilaç kullandı ama halen olmadı 😔 bi de inat gibi çevremizde herkes hamile iyice psikolojimiz bozuldu
Canım

Ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında ama eşimde sperm hareketlı yüzde 20 bi doktor sınırda dedi bi doktor normal dedi 1 senedir de olmayınca böylede bi sorun çıkınca kararsız kaldık 6 ay ilaç kullandı ama halen olmadı 😔 bi de inat gibi çevremizde herkes hamile iyice psikolojimiz bozuldu
Canım sen bıldıgını yap ben 4 senedır beklıyorum daha yenı basladım tedavıye cunku ha bugun ha yarın dıye dıye bu gunlere geldık,agrısız sızısız degıl ama surec bıraz zor ıgneler falan:) tabıkı karsılıgı ınsallah guzel olucak:) en yakın zamanda basla canım bence allah hepımızın yardımcısı olsun :)

Eylülde transfer oldum negatif sonuçlandı, kasımda dondurulmuş transfer yapılacak. Hep aklımdaydı 3 embriyom vardı nasıl donduruldu acaba ayrı ayrı mı hepsi birlikte mi diye düşünüyodum. Biraz önce aradım sordum, hepsini birlikte dondurmuşlar. Kasımda hepsi çözülecekmiş, ikisi kalırsa geri donduracaklarmış. Zaten 9 yumurtadan 7 embriyo oluştu, 2si geriden geliyo gelişimi diye bize sormadan atılmış. 5 tanesi çok iyi dediler 1ini transfer ettiler 3 tane dondurmuşlar, çok iyi denilen 1 embriyoda çöpe atıldı. Şimdide kalan 3 tane aynı anda çözülür kalırsa geri dondururuz diyorlar. Deneme tahtası yaptılar resmen.

Eylülde transfer oldum negatif sonuçlandı, kasımda dondurulmuş transfer yapılacak. Hep aklımdaydı 3 embriyom vardı nasıl donduruldu acaba ayrı ayrı mı hepsi birlikte mi diye düşünüyodum. Biraz önce aradım sordum, hepsini birlikte dondurmuşlar. Kasımda hepsi çözülecekmiş, ikisi kalırsa geri donduracaklarmış. Zaten 9 yumurtadan 7 embriyo oluştu, 2si geriden geliyo gelişimi diye bize sormadan atılmış. 5 tanesi çok iyi dediler 1ini transfer ettiler 3 tane dondurmuşlar, çok iyi denilen 1 embriyoda çöpe atıldı. Şimdide kalan 3 tane aynı anda çözülür kalırsa geri dondururuz diyorlar. Deneme tahtası yaptılar resmen.
neden hepsini birden dondurdular acaba benim de 3 tane kalmıştı 2-1 şeklinde dondurulmuş

Kızlar beni de aradılar bugün 9 tane 3. Gün embriyosu vardı bekleyelim iyi dediler 2 tanesi 5. Gün embriyosunu bugün dondurdular 2 tanesi geriden geliyor onları izleyecegiz dediler.

neden hepsini birden dondurdular acaba benim de 3 tane kalmıştı 2-1 şeklinde dondurulmuş
Normalde öyle yapılmalı zaten. Soran eden olmadan kafalarına göre iş yaptılar. Kalan 4 blast kalite embriyo vardı. 2-2 olarak dondurmaları gerekirdi. Ama doktorların umurunda olmamış.

benimde pazartesi ya da salı günü toplayacaklar. ben bir şey soracağım. bı yumurtalıkta diğer yumurtalığa göre daha çok mu yumurta oluşuyo. benım solda daha çoktu ondan sordum.

benimde pazartesi ya da salı günü toplayacaklar. ben bir şey soracağım. bı yumurtalıkta diğer yumurtalığa göre daha çok mu yumurta oluşuyo. benım solda daha çoktu ondan sordum.

Hangi yumurtanız daha iyi durumdaysa o taraftan daha fazla yumurta elde edilir,Mesela Benim sağ tarafta hiç yumurtam oluşmuyor,

Back