Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

evet yaa o gazdan herkesin bi yerine vuruomuş ağrı

Kuzum senin de mi ilk denemen. Masallah kaç tanesi dollendi
Evet ilk denemem insallah son da olur 19 tanesi olgundu 17 tanesi 3 gunr geldi ama 5 gune 6 tane kaldi 3 tanesini genetige yolladik biri saglikli geldi tek embriyo transferim olacak geride de 3 dondulmus embriyom var

Herşey gönlünce olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın rabbim ne durumdasın şimdi gerçekleşti mi transferin

Opudan ne kadar sonra regli olmuştun canım.

Kuzum biraz daha kullanırsın ben 9 gün kullandım iğneyi ☺
persembe günkü merıonal 75 i hemsire kız koymayı unutmus. onu gelince vurayım dedı. bı sorun olur mu peki geç vurulcam normalde sabah 6 da vuruluyorum persembe aksam 6da olcak. bide hamıle kaldıktan sonra da ıgnelere devam mı ?

Kuzum hiçbir fikrim yok yanlış yönlendirmek istemem. Ben gonal f kullandım o iğneyi bilmiyorum

kan sulandırıcı iğnen falan yoksa genelde devam edilmiyor

Opudan ne kadar sonra regli olmuştun canım.
Canım bir önceki mesajda transferi sormuşsun önce ona cevap vereyim Dün opudan sonraki 2.adetimin 3.günüydü ve ultrasonla bakıldı ve estrofeme başladım. İlaca devam edip 12gün sonra tekrar kontrole gideceğim ve jele başlayacağız. O ultrasonda belli oluyor transfer tarihi. Tahminen kasımın 5-6sı gibi olur herhalde Opudan sonraki kaçıncı günde adet olduğuma gelince bir önceki tedavimde opudan sonraki 12.gün adet olmuştum bu tedavide ise 8.gün oldum. 17 Eylülde opu yapıldı 25Eylülde adet oldum. İnşallah güzel haberler alacağımız bir süreç olur. Sen nasılsın ne aşamadasın

Teşekkür ederim canım cevabın için cumartesi günü opu islemim yapildi. Bugün aradılar 3. Günü 9 tane gelişimi iyi olan embriyo var 1 tanesi geriden geliyor dediler. 5. Güne gitmelerini bekleyeceğiz kuzum dondurma işlemi yapılacak sonrasında regli bittikten sonra transfer benimde Kasım ortası ya da sonu gibi olur muhtemelen

9 çok güzel bir sayı. İnşallah hepsi 5.güne ulaşırlar. Eğer çok sayıda embriyon olursa transfer şansın da o derecede çok olur ve tekrar tekrar yaşamazsın bu zor süreçleri. Benim ilk tedavimde çok sayıda yumurtam olmasına rağmen 5.güne zar zor 2 embriyo gelebilmişti ve kaliteleri de köyüydü ve tek transferden sonra elimizde embriyo kalmadığı için sil baştan yeniden tedavi olmam gerekti. İşin kötü tarafı pcosum var ve 2tedavide de ohss oldum çok ağrılı günler geçirdim. O yüzden sen şuanda çok şanslısın. Moralini yüksek tut ve şuanda laboratuvarda hayata tutunmaya çalışan minnoşlarına pozitif enerji gönder ki 5.güne gelirken annelerinin desteğini hissetsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…