Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Problemin ne olduğuna bağlı. Bende geçen sene 1. Yılımı 2 ay geçmişti tüp bebek yaptm tutmadı ama beklemenin de anlamı yok inşallah sizin tutarBende kasımda tüp bebek düşünüyorum ama 1 senelik evliyim acelemı ediyorum sizce arkadaşlar kafam çok karışık biraz daha bekleyin diyor herkes ama beni benden başkası anlamaz diyorum sonra az daha mı dursam diyorum allak bullak oldum sizin tavsiyeniz ne olur aynı durumu yaşadığımıza göre beklemek mi gerek yoksa zaman kaybetme mi dersiniz
Olumlu sonuç aldınız mı peki tedaviden bide neden kimse hemen olumlu bakmıyor bu işleme sonuçta ağrısız ve kolay bi operasyon sizin tecrübeniz oldugu icin soruyorum lütfen yardımcı olun neden onermezsiniz hemen bizim bi tecrübemiz olmadığı için olsun bitsin istiyoruz hemen tedaviniz nasıl geçti biraz anlatır mısınız o süreci eşim 4 ay kullandı keciboynuzu bal polen karışım pekmez ilaç vssCanım çok gençsin daha bırak insanlar ne derse desin bana da aynısını yaptılar ben de hemen denedim benim yaş 31 di ilk yaptirdigimda şimdi diyorum biraz erteleseydim herşeyi tam düzene koysaydım eşime biraz kur yapsaydım sonra olmazsa yine yatırırdım diye sen de biraz tadını çıkar herşeyin
Peki şu an ne durumdasınızProblemin ne olduğuna bağlı. Bende geçen sene 1. Yılımı 2 ay geçmişti tüp bebek yaptm tutmadı ama beklemenin de anlamı yok inşallah sizin tutar
Doktor sperm hareketinde bu tip sorun olan çiftlerde 5 sene içinde doğal yolla gebelik olur ama çiftler 5 yıl beklemek istemiyor ilk yılda olabilir 3. Yılda olabilir dedi bide ilaçlara inanmadığını söylüyor sürekliProblemin ne olduğuna bağlı. Bende geçen sene 1. Yılımı 2 ay geçmişti tüp bebek yaptm tutmadı ama beklemenin de anlamı yok inşallah sizin tutar
Kesinlikle yanlış anlamıyorum çok teşekkür ederim bu kadar açıklama yaptığın için 1 yıldır o kadar yıprandık o kadar üzüldük ki 1 kere aşılama yaptırdık tutmadı ve çok çok uzulduk bide inat gibi çevremizde ki herkes bebek bekliyorum Rabbim kimsenin kucağındakinde gözümüzü bırakmasın inşallah seninde benimde 2019 bitmeden yüzümüz gulerS Sevgit cnm söylediklerimi yanlis anlama.senden yasca buyugum ve tup bebek denemem de oldu.nacizane dusuncem su: eger evliliginden eminsen ve maddi durumun yetiyorsa(devlette ugrasmak cok zor bu isleri) gidip duzgun bi yer bulup tedavini ol hemen.ozel klinik degil de tup bebek merkezi arastir.en azindn sana saygisi yoksa da kendi kurumlarinin adina saygisi olur.biz de cok yaptik o kürlerde ,promen tarzi ilaclardan hem esime hem bana kullandik.caksir suyu tarzi seylrr,ozel bal keciboynuzu karisimlar..bi tup bebek parasi da bunlara ayirdik.ama sonuc 0 ve kayip bi yil daha..simdiki aklim olsa o zmn onlara para vercegime gidip bi tup bebek daha denerdim.dr a soyledim bunlari yaptik diye.2 tup bebek doktorum da bunlarin gozle gorulur bi etkisi olmadigini ama aylik olarak sperm degerlerinde degisiklik olabilceğini söyledi(bu takviyelerden bagimsiz) bence gidip dene.sonucta ne kdr gencsen tup bebek tutma sansi o kdr yulsek.ama gidip asilama yaptirma.onda sans yuzde 15.yani saglikli bir ciftin her ay sahip oldugu sans neyse o kdr..
Özlede düşünüyoruz maddi olarak ailemiz destek verecek benm kafam karışık ama eşim hiç beklemek istemiyor hemen yaptırmak istiyor inşallah umutlarımız heycanlarimiz boşa çıkmazKesinlikle yanlış anlamıyorum çok teşekkür ederim bu kadar açıklama yaptığın için 1 yıldır o kadar yıprandık o kadar üzüldük ki 1 kere aşılama yaptırdık tutmadı ve çok çok uzulduk bide inat gibi çevremizde ki herkes bebek bekliyorum Rabbim kimsenin kucağındakinde gözümüzü bırakmasın inşallah seninde benimde 2019 bitmeden yüzümüz guler
Esskten dusenin halini esekten dusen anlarmis.seni cok iyi anliyorum.yalniz tedavi yaptircaksan onceden herseyin tahlilini yaptir oyle git dr ye.benim ilkinde bebegim o yuzden tutunamadi.yeterli tahlil vs yapilmadi.kan pihti soruunum varmis.hsg filmi,kan pihti testi,kan sayimi yaptirin mutlaka.rica ederim bu arada insallah hersey gonlune gore olur cnmKesinlikle yanlış anlamıyorum çok teşekkür ederim bu kadar açıklama yaptığın için 1 yıldır o kadar yıprandık o kadar üzüldük ki 1 kere aşılama yaptırdık tutmadı ve çok çok uzulduk bide inat gibi çevremizde ki herkes bebek bekliyorum Rabbim kimsenin kucağındakinde gözümüzü bırakmasın inşallah seninde benimde 2019 bitmeden yüzümüz guler
Herşey yapıldı diye biliyorum amin çok teşekkür ederim insanın içinde yinede bi korku oluyor tutmazsa ya olmazsa diye neyi çok istersek o sınavımız oluyor işte inşallah bu sınavı hayırlı bir şekilde geçerizEsskten dusenin halini esekten dusen anlarmis.seni cok iyi anliyorum.yalniz tedavi yaptircaksan onceden herseyin tahlilini yaptir oyle git dr ye.benim ilkinde bebegim o yuzden tutunamadi.yeterli tahlil vs yapilmadi.kan pihti soruunum varmis.hsg filmi,kan pihti testi,kan sayimi yaptirin mutlaka.rica ederim bu arada insallah hersey gonlune gore olur cnm
Merhaba cnm bende yarin tüp bebege basliyorum gecen ay doktorum banada dogum kontrol hapi verdi kullandim gecen hafta bitti hapım dun adet oldum yarin ignelerime baslicam Allhin izniyle bende senin gibi cok şaşirmistim neden dogum kontrol hapi kullaniyoruz die sordum çom fazla yumurta olusacagi icin onlar kiste dönüsmesin die bide ben pcosum kist olusumuna çok yatkin oldugum icin kullanmam gerektigini soyledi ve bi cok hastayada veriyolarmisKızlar bana yardımcı olsanız dönmüş embriyo öncesi d.kontrol hapı hic içtiniz mi
Çok teşekkür ederim canım hayırlı olsun tedavinMerhaba cnm bende yarin tüp bebege basliyorum gecen ay doktorum banada dogum kontrol hapi verdi kullandim gecen hafta bitti hapım dun adet oldum yarin ignelerime baslicam Allhin izniyle bende senin gibi cok şaşirmistim neden dogum kontrol hapi kullaniyoruz die sordum çom fazla yumurta olusacagi icin onlar kiste dönüsmesin die bide ben pcosum kist olusumuna çok yatkin oldugum icin kullanmam gerektigini soyledi ve bi cok hastayada veriyolarmis
Canım bnde doğum kontrol hapı kullanıyorm dün sonuncuyu içtim pco görüntüsü cok yum var kist olmasın olduysada dökülsün diye verdi bnde çok şaşırmıştım ama drlar en iyisini biliyor içini ferah tutÇok teşekkür ederim canım hayırlı olsun tedavin
Tesekkur ederim cnmÇok teşekkür ederim canım hayırlı olsun tedavin
Nesli kesinlikle haklisin ama ben neden bir türlü aklımdan çıkaramıyorum offfKızlar herşeyden önce moral motivasyon çok önemli her ne yasamissak yaşadık oldu bitti gitti. Şimdi önümüze bakacağız. Ben çok umutluyum hepimiz için güzel şeyler olacak moralinizi yüksek tutmaya çalışın hepimiz için dua ediyorum
Kuzum inan bende düşünüyorum çünkü bir yandan çalışıyorum iş yerinden izin almak zor oluyor, görev yaptığım ilden farklı bir ile gidiyorum tedaviye ama minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum Rabbime teslim et Rabbim neyler neylerse güzel eyler biz elimizden geleni yapıyoruz maddi manevi. Gerisi güzel mevlama kalmış ol der olur inşallah.Nesli kesinlikle haklisin ama ben neden bir türlü aklımdan çıkaramıyorum offf
ilk transferimde bende çok çok umutluydum ama kimyasal olunca şimdi tutsa bile sevinesim yok ne olacağı belli olmuyor inşallah Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)Kızlar herşeyden önce moral motivasyon çok önemli her ne yasamissak yaşadık oldu bitti gitti. Şimdi önümüze bakacağız. Ben çok umutluyum hepimiz için güzel şeyler olacak moralinizi yüksek tutmaya çalışın hepimiz için dua ediyorum