Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Aynı durumdayız ben de çalışıyorum işten zar zor izin alıyorum herkes nereye gidiyorsun diye bir sürü soru il dışında tedavim Allah yardımcımız olsun Rabbim bizlerede nasip eder inş minnoslar

kızlar Merhaba benim de ilk tüp bebek deneyimim iki gün önce sonucu öğrendim negatif çıktı 2 tane dondurulmuş 5. gün embriyon var Doktorum Önümüzdeki ay transfer yapalım diyor bu süreçte de sadece folik asit ve insülin direncini artırmak için bir hap verdi Bir de vajinada iltihap gördü Onun için ilaçlar verdi polikistik over olduğum için adet görüp göremeyeceğini sordum önümüzdeki ay için o da büyük ihtimal görürsünüz ama görmezseniz de bizi arayın hap veririz dedi bu süreçte de yumurtlama günlerinizi takip edip sık sık ilişki de bulunun ve yıkanmayın dedi yani gebelik şansıı yine olabilirmiş 5 gün embriyosu ile olumlu sonuç alan oldu mu hiç

Kızlar bugün kontrole gittim 6 tane yumurtam oluşmuş gonal f bugün de kullanacağım yarın akşam çatlama ignemi yapacağım. Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Öncesinde rahim yıkama yapacaklarını söylediler sizde de yapıldı mı acaba

yok bana yapılmadı ne için yapılcakki

Allahım bunu da ilk kez duydum daha neler var acaba neredeyse uzmanlasicam bu konudakolay gelsin canim inşallah güzel gecer

Kızlar şimdi opu işleminden çıktım çok şükür gayet iyiyim hiç ağrı hissetmiyorum şuan 19 tane yumurtam toplamdi inşallah gelişir sağlıklı bir embriyo oluşur dua edin lütfen benim icinde
Maşallah canım inşallah sağlıklı embriyoların oluşur peki yıkama işlemi yaptı mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…