- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
bende öle walla hep olumsuz aklıma gelioNesli kesinlikle haklisin ama ben neden bir türlü aklımdan çıkaramıyorum offf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende öle walla hep olumsuz aklıma gelioNesli kesinlikle haklisin ama ben neden bir türlü aklımdan çıkaramıyorum offf
Kuzum tutacak diye birşey yok malesef ama ne yapabiliriz ki kendimi artık Allah'a teslim ediyorum o şekilde kendimi rahatlatiyorumbende öle walla hep olumsuz aklıma gelio
aynen öle canım elbet bir zamanı var demekten bende başka bişey bulamıorumKuzum tutacak diye birşey yok malesef ama ne yapabiliriz ki kendimi artık Allah'a teslim ediyorum o şekilde kendimi rahatlatiyorum
Aynı durumdayız ben de çalışıyorum işten zar zor izin alıyorum herkes nereye gidiyorsun diye bir sürü soru il dışında tedavim Allah yardımcımız olsun Rabbim bizlerede nasip eder inş minnoslarKuzum inan bende düşünüyorum çünkü bir yandan çalışıyorum iş yerinden izin almak zor oluyor, görev yaptığım ilden farklı bir ile gidiyorum tedaviye ama minimum düzeyde tutmaya çalışıyorum Rabbime teslim et Rabbim neyler neylerse güzel eyler biz elimizden geleni yapıyoruz maddi manevi. Gerisi güzel mevlama kalmış ol der olur inşallah.
yok bana yapılmadı ne için yapılcakkiKızlar bugün kontrole gittim 6 tane yumurtam oluşmuş gonal f bugün de kullanacağım yarın akşam çatlama ignemi yapacağım. Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Öncesinde rahim yıkama yapacaklarını söylediler sizde de yapıldı mı acaba
Allahım bunu da ilk kez duydum daha neler var acaba neredeyse uzmanlasicam bu konudakolay gelsin canim inşallah güzel geceryok bana yapılmadı ne için yapılcakki
Allahım bunu da ilk kez duydum daha neler var acaba neredeyse uzmanlasicam bu konudakolay gelsin canim inşallah güzel gecerKızlar bugün kontrole gittim 6 tane yumurtam oluşmuş gonal f bugün de kullanacağım yarın akşam çatlama ignemi yapacağım. Cumartesi günü yumurta toplama işlemi yapılacak. Öncesinde rahim yıkama yapacaklarını söylediler sizde de yapıldı mı acaba
walla her gün bişey öğrenioruz profluğa doğru gidioruz ztnAllahım bunu da ilk kez duydum daha neler var acaba neredeyse uzmanlasicam bu konudakolay gelsin canim inşallah güzel gecer
Nerde yaptırıyosun canım tedavini ankaradasın sanırımKuzum tutacak diye birşey yok malesef ama ne yapabiliriz ki kendimi artık Allah'a teslim ediyorum o şekilde kendimi rahatlatiyorum
Yok canım Diyarbakır da tedavimNerde yaptırıyosun canım tedavini ankaradasın sanırım
Maşallah canım inşallah sağlıklı embriyoların oluşur peki yıkama işlemi yaptı miKızlar şimdi opu işleminden çıktım çok şükür gayet iyiyim hiç ağrı hissetmiyorum şuan 19 tane yumurtam toplamdi inşallah gelişir sağlıklı bir embriyo oluşur dua edin lütfen benim icinde
Yikama islemi nedir? Hangi tup bebek merkezi yapiyor?İnşallah canım. Evet yapıldı kuzum
Canım ben anestesiliydim ama anladığım rahim filmi galiba sıvı veriyorlar ultrasyon görüntüsünü falan verdi doktor temiz dendiYikama islemi nedir? Hangi tup bebek merkezi yapiyor?
Ben farkli bisi zannetmistim :) tmm cnm,teskkr bilgilendirme icinCanım ben anestesiliydim ama anladığım rahim filmi galiba sıvı veriyorlar ultrasyon görüntüsünü falan verdi doktor temiz dendi