• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Hayırlısı olsun diyorum artık inşallah benim de içim de minik eller ayaklar buyur ve isteyen herkesin
İnsallahhh canm. Zaman geçtikçe içimizdeki evlat hasreti de büyüyor. Etrafımda hamile gördükçe tuhaf oluyorum artık çocuk gördüğüm zaman istemsiz şekilde ağlıyorum. RABBİM herkesin çocuğun kendisine bağışlasın bizlere de en kısa zaman da hayırlısıyla nasip etsin 🤲

İnsallahhh canm. Zaman geçtikçe içimizdeki evlat hasreti de büyüyor. Etrafımda hamile gördükçe tuhaf oluyorum artık çocuk gördüğüm zaman istemsiz şekilde ağlıyorum. RABBİM herkesin çocuğun kendisine bağışlasın bizlere de en kısa zaman da hayırlısıyla nasip etsin 🤲
Amin amin🤲🤲🤲 Evet ben de de aynısı oluyor inşallah bizim de olur inş👨‍👩‍👧‍👧 çifter çifter😊

Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum
Aynen canım riske attığına değmez bir doktor daha görsün için rahat eder en azından
Merhaba hidrosalpenks belirtisi var mi ?teshisi nasil oluyor ?bende de cikolata kisti cikti ,rahim filmi 2014 te cektirmistim temizdi simdi 4 negatif tup denemem var acaba cikolata kisti hidrosalpenksa sebep olur mu teshisi nasil konuyor ?bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba hidrosalpenks belirtisi var mi ?teshisi nasil oluyor ?bende de cikolata kisti cikti ,rahim filmi 2014 te cektirmistim temizdi simdi 4 negatif tup denemem var acaba cikolata kisti hidrosalpenksa sebep olur mu teshisi nasil konuyor ?bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba hidrosalpenksin maalesef hiçbir belirtisi yok. Teşhisi rahim filmi ve laparoskopi ile konuyor. Genelde enfeksiyon ya da endometriozisin sebep olduğu yapışıklıklar kaynaklı oluşuyor. 2014te çekindiyseniz tekrarlamanızı tavsiye ederim

Merhaba hidrosalpenksin maalesef hiçbir belirtisi yok. Teşhisi rahim filmi ve laparoskopi ile konuyor. Genelde enfeksiyon ya da endometriozisin sebep olduğu yapışıklıklar kaynaklı oluşuyor. 2014te çekindiyseniz tekrarlamanızı tavsiye ederim
Tesekkur ederim ,teshis yeni kondu sayenizde cik sey ogreniyorm tesekkur ederim .Benim akintim cok oluyor kokusuz kasintisiz acaba tupte sivi var ondan mi oluyor diye dusunuyorum. Aralik ayinda donucem tedavi icin ozmn doktorumla gorusup cektirmek istedigimi soyleyecegim

Tesekkur ederim ,teshis yeni kondu sayenizde cik sey ogreniyorm tesekkur ederim .Benim akintim cok oluyor kokusuz kasintisiz acaba tupte sivi var ondan mi oluyor diye dusunuyorum. Aralik ayinda donucem tedavi icin ozmn doktorumla gorusup cektirmek istedigimi soyleyecegim
Evet akıntı yapabiliyor eğer büyümüşse. Benim de kaşıntılı akıntım olurdu hep meğer hidrosalpenkstenmiş. Tüp sosis gibi olmuş doktor söylemişti. Rica ederim birbirimizden öğreniyoruz bir şeyler 🤗

Kesin tanı rahim filmiyle konuyor. Ama ultrason da gorunebiliyor

Kızlar birşey soracağım gonal f 150 ml kullanıyorum günde bugün 5. Gün ancak ikinci kutuya geçtim ilk kutuda dibinde çok az kaldı ama enjektör e gelmiyor. Sizler nasıl yaptınız ben mi yetiremedim anlamadım

Kızlar birşey soracağım gonal f 150 ml kullanıyorum günde bugün 5. Gün ancak ikinci kutuya geçtim ilk kutuda dibinde çok az kaldı ama enjektör e gelmiyor. Sizler nasıl yaptınız ben mi yetiremedim anlamadım
ilk seferde benim de öleydi yetmemişti nasıl oldu anlamadım ama hemşire bazen toz ilacı karıştırırken enjektörden akabilio dikkatli karıştırmak lazım demişti

Bende kasımda tüp bebek düşünüyorum ama 1 senelik evliyim acelemı ediyorum sizce arkadaşlar kafam çok karışık biraz daha bekleyin diyor herkes ama beni benden başkası anlamaz diyorum sonra az daha mı dursam diyorum allak bullak oldum sizin tavsiyeniz ne olur aynı durumu yaşadığımıza göre beklemek mi gerek yoksa zaman kaybetme mi dersiniz😔

Bende kasımda tüp bebek düşünüyorum ama 1 senelik evliyim acelemı ediyorum sizce arkadaşlar kafam çok karışık biraz daha bekleyin diyor herkes ama beni benden başkası anlamaz diyorum sonra az daha mı dursam diyorum allak bullak oldum sizin tavsiyeniz ne olur aynı durumu yaşadığımıza göre beklemek mi gerek yoksa zaman kaybetme mi dersiniz😔
Yasiniz kac ?eger 30 alti iseniz bekleyin derim

Ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında ama eşimde sperm hareketlı yüzde 20 bi doktor sınırda dedi bi doktor normal dedi 1 senedir de olmayınca böylede bi sorun çıkınca kararsız kaldık 6 ay ilaç kullandı ama halen olmadı 😔 bi de inat gibi çevremizde herkes hamile iyice psikolojimiz bozuldu

Ben 25 yaşındayım eşim 30 yaşında ama eşimde sperm hareketlı yüzde 20 bi doktor sınırda dedi bi doktor normal dedi 1 senedir de olmayınca böylede bi sorun çıkınca kararsız kaldık 6 ay ilaç kullandı ama halen olmadı 😔 bi de inat gibi çevremizde herkes hamile iyice psikolojimiz bozuldu
canım daha yaşınız genç bence 6 ay daha deneyin olmazsa başlarsınız

Siz de adetliyken hormonlariniza baktirin sizde de sorun yoksa kendiniz deneyin,sonucta tup bebeginde garantisi yok

Kızlar merhaba,
bende kasım ayında transfer olacağım donmuş yumurtam var. Ben bel fıtığım olduğu için 2 aydır düzenli olarak yüzmeye çalışıyorum. Ama bu aralar çok üşüyorum sizce transferi olumsuz etkiler mi bıraksam mı. İlk transferim sonrası çok hastalanmıştım astım oldum verilen ilaçlar karaciğer ve böbrek enzinlerimi olumsuz etkilemişti. Birde transfer öncesi nelere dikkat ediyorsunuz.

Baktılar normal çıktı herşey ama sperm hareket sorunumuz var işte kararsız kaldık
Bence erken canım. Ama yine karar sizin. Keçiboynuzu özü yedir esine. Birde İbrahim saracoglunun keçiboynuzu kürü var. Ayrıca çakşır suyu ve devedikeni bitkisini kullananlar olumlu sonuçlar almış. Birde cepalokmanhekim sayfası var değerlerinize göre macun hazirliyor bir bakın isterseniz

Canım çok gençsin daha bırak insanlar ne derse desin bana da aynısını yaptılar ben de hemen denedim benim yaş 31 di ilk yaptirdigimda şimdi diyorum biraz erteleseydim herşeyi tam düzene koysaydım eşime biraz kur yapsaydım sonra olmazsa yine yatırırdım diye sen de biraz tadını çıkar herşeyin

Back