• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Kızlar benimde ilk transfer tutmadı şimdi dondurulmuş için adet bekliyorum yanı olumsuz sonuçtan sonra 2 adet geçirmek istedim. Kısmetse Ekim 26-27 adet göreceğim ve başlayacak. Dondurulmuş embriyolar nasıl oluyor acaba çok merak ediyorum . 4 tane embriyodan rastgele 2 tanesi seçilip transfer olmuştum genetik testler yaptırmadım.
Bazen diyorum ki asıl bebeğimi dondurucuya mı bıraktım?? Yada bazen bu opudan bulunan embriyolar genetik problemli midir bir sonraki tedavi için hazırlıklı olmalıyım gibi karışık düşünceler :(
canım zaten doktorlar iki adet döneminin geçmesini istıolar genelde negatif denemeden sonra aynen bende genetik yaptırmadım çok pişman olmuştum doktor üstüste 3 negatif olursa genetiğe yolluoruz demişti bende ekim 24-25 gibi adet olcam bakalım doktor karar vercek ne zorlu süreç allahım

canım zaten doktorlar iki adet döneminin geçmesini istıolar genelde negatif denemeden sonra aynen bende genetik yaptırmadım çok pişman olmuştum doktor üstüste 3 negatif olursa genetiğe yolluoruz demişti bende ekim 24-25 gibi adet olcam bakalım doktor karar vercek ne zorlu süreç allahım
Canım senin kaç tane olumsuz sonuçun var? Genetic evet direk istemediler. Adetimiz hemen hemen aynı dönem başlayacak bakalım. Dondurulmuş kan tane var ? bu sefer olacak ya öyle inanalım dua edelim :dua:

Canım senin kaç tane olumsuz sonuçun var? Genetic evet direk istemediler. Adetimiz hemen hemen aynı dönem başlayacak bakalım. Dondurulmuş kan tane var ? bu sefer olacak ya öyle inanalım dua edelim :dua:
benim ilki tuttu 6 haftalık kaybettim cnm ikinci negatif oldu şimdi 3. olcak bakalım çikolata kisti olduğu için belki doktora baskılayıp transfer yapıcak adetten sonra belli olcak sürekli bir bekleyiş ya benim 4 dondurulmuş kaldı cnm 3. gün embryosu senin kaç tane

benim ilki tuttu 6 haftalık kaybettim cnm ikinci negatif oldu şimdi 3. olcak bakalım çikolata kisti olduğu için belki doktora baskılayıp transfer yapıcak adetten sonra belli olcak sürekli bir bekleyiş ya benim 4 dondurulmuş kaldı cnm 3. gün embryosu senin kaç tane
Anladim canim 4 dondurulmus varsa merak etme canim buyuk ihtimal en az 1 tanesi tutar bence. Benim 2 tane 5.gun dondurulmus var insallah positif olur, olmazsa da israrla tekrar opudan baslayacam yani pes etmek istemiyorum :)

Anladim canim 4 dondurulmus varsa merak etme canim buyuk ihtimal en az 1 tanesi tutar bence. Benim 2 tane 5.gun dondurulmus var insallah positif olur, olmazsa da israrla tekrar opudan baslayacam yani pes etmek istemiyorum :)
inşallah tekrar opuya gerek kalmaz canım gerçekten zorlu bir süreç senin 5. gün olması çok iyi canım

benim çikolata kisti var canım ilk denemede tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci negatif oldu 3.kasımda olcak ama bende hiç umut kalmadı her denemeden sonra insan umutsuzlanıo
Geçmiş olsun çok.inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Bende de çikolata kisti var 2000 yılında açık ameliyat olmuştum. Yaşım da 40a çok az kaldı :KK43: Çok umutlu değilim ama Kasım gibi başlayacağım tedaviye. 3 aydır hep bişiler çıktı sağlıkla ilgili başlayamadık. Süreç uzadıkça daha çok stres oluyorum.

Şu an kistiniz var mı? Bende yıllar sonra yeniden çıktı :KK43: Bi de iki tüpüm de tıkalı ve sıvı birikimi mevcut. Eşimi sperminde de enfeksiyon çıktı şimdi onun tedavisindeyiz :KK43:

Geçmiş olsun çok.inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Bende de çikolata kisti var 2000 yılında açık ameliyat olmuştum. Yaşım da 40a çok az kaldı :KK43: Çok umutlu değilim ama Kasım gibi başlayacağım tedaviye. 3 aydır hep bişiler çıktı sağlıkla ilgili başlayamadık. Süreç uzadıkça daha çok stres oluyorum.

Şu an kistiniz var mı? Bende yıllar sonra yeniden çıktı :KK43: Bi de iki tüpüm de tıkalı ve sıvı birikimi mevcut. Eşimi sperminde de enfeksiyon çıktı şimdi onun tedavisindeyiz :KK43:
kist var hem de iki tarafli :( 3 ay baskilanip dondurulmus transfer oldu tutmadi ay sonu yine gidicem doktora belki yone baskilayip transfer yapicak ya da direk koycak agri yapiyor maalesef benim de bir tup de sivi birikmesi var 2010 yilindam beri bu kist var ama doktorlar hep karsi ciktigi icin ameliyat olmadim sizin kac cm su an benimde yas 35 umutsuzluk benim negatiften sonra oldu yasla ilgili hic umutsuz olmayin 45 yasinda tup deneyen gordum en son doktorda

kist var hem de iki tarafli :KK43: 3 ay baskilanip dondurulmus transfer oldu tutmadi ay sonu yine gidicem doktora belki yone baskilayip transfer yapicak ya da direk koycak agri yapiyor maalesef benim de bir tup de sivi birikmesi var 2010 yilindam beri bu kist var ama doktorlar hep karsi ciktigi icin ameliyat olmadim sizin kac cm su an benimde yas 35 umutsuzluk benim negatiften sonra oldu yasla ilgili hic umutsuz olmayin 45 yasinda tup deneyen gordum en son doktorda
Benim kist 3.5 cm yalnız bi de bende şöyle bi sıkıntı var. Sol yumurtalığımı hiç bi jinekolog göremiyo. ameliyattan dolayı küçülmüş olabilir diyolar. kist varken de tedaviye başlıyolarmış.

Benim kist 3.5 cm yalnız bi de bende şöyle bi sıkıntı var. Sol yumurtalığımı hiç bi jinekolog göremiyo. ameliyattan dolayı küçülmüş olabilir diyolar. kist varken de tedaviye başlıyolarmış.
evet canim kist varken zaten direk tup bebek oneriolar 3.5 cm kucukmus insallah olumlu sonuclanir

Eylül ekim derken Kasım ayına kaldı benimki de. 5.denemem olacak. İnsallah hepimiz pozitif haberler alırız.

Back