• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

kist var hem de iki tarafli :KK43: 3 ay baskilanip dondurulmus transfer oldu tutmadi ay sonu yine gidicem doktora belki yone baskilayip transfer yapicak ya da direk koycak agri yapiyor maalesef benim de bir tup de sivi birikmesi var 2010 yilindam beri bu kist var ama doktorlar hep karsi ciktigi icin ameliyat olmadim sizin kac cm su an benimde yas 35 umutsuzluk benim negatiften sonra oldu yasla ilgili hic umutsuz olmayin 45 yasinda tup deneyen gordum en son doktorda
Canım hidrosalpenks mi var tüpünde? Ameliyat olmadın mı?

yapmadı canım doktor çok ileri boyutta değil rahime sızıntı yapmıyor diye tek tüpte var bende naapcağımı şaşırdım :KK43:
BEn 4 ay önce tek tüpümü aldırdım hidrosalpenksten. Benimki büyükmüş tabii ama hidrosalpenks olunca alınması gerek diye biliyorum canım başka doktora da mı sorup fikir alsan acaba

yapmadı canım doktor çok ileri boyutta değil rahime sızıntı yapmıyor diye tek tüpte var bende naapcağımı şaşırdım :KK43:
Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum

BEn 4 ay önce tek tüpümü aldırdım hidrosalpenksten. Benimki büyükmüş tabii ama hidrosalpenks olunca alınması gerek diye biliyorum canım başka doktora da mı sorup fikir alsan acaba
iki doktora gittim ama bir daha gidiyim olmazsa dediğin gibi canım

buyuk ıhtımal benım de sorunsuz gıderse kasım ayına kalacak gibi. adetın 1.gunu doktorum haber ver dedi. ne zaman çağırır ve ne gibi işlemler yapar bilginiz var mı kızlar. hemen baslatıyo mu ıgnelere

Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum

off çok geçmiş olsun başka bir doktora daha rahim filmini gösteriyim diyorum cnm

Kızlar size bir şey soracağım bana doğum kontrol hapı verecek doktorum bu ay size de böyle birşey dediler mi

Ben il dışında kontrollerimi olacağım kan testi yapmak zorunda kalmamak adına daha konforlu olacağını söylediler bende şaşırdım biraz🙄

Melek Ada ben de 5.transferimi kasımda olmayı planliyorum
Hayırlı olsun canm. İnsan inanamıyor değil mi 5.deneme olduğuna. Benm ilk üç deneme negatifti. 4.deneme tuttu ancak 6. haftasında düşük oldu. Sorunum amh 0.53 yapışıklık sorunum vardı ama çok şükür o da temizlendi. Siz de sorun ne canm

Hayırlı olsun canm. İnsan inanamıyor değil mi 5.deneme olduğuna. Benm ilk üç deneme negatifti. 4.deneme tuttu ancak 6. haftasında düşük oldu. Sorunum amh 0.53 yapışıklık sorunum vardı ama çok şükür o da temizlendi. Siz de sorun ne canm
Aynen ne ara böyle oldu 2 en fazla 3 de olur diyordum benim de 3 de tuttu fakat değerlerim gerekli şekilde yükselmedi eşimin sperm sayısı az 5 milyon alti😔

Hayırlısı olsun diyorum artık inşallah benim de içim de minik eller ayaklar buyur ve isteyen herkesin

Back