Rabbim hayırlısını versin canımEylül ekim derken Kasım ayına kaldı benimki de. 5.denemem olacak. İnsallah hepimiz pozitif haberler alırız.
merhaba hangi tüp bebek merkezine gidiyorsunuz ?merhaba benimse kasımda donmuş embryo transferi olcak 3. deneme eylülde negatifi aldım maalesef bu sefer inşallah tutar
Canım hidrosalpenks mi var tüpünde? Ameliyat olmadın mı?kist var hem de iki tarafli3 ay baskilanip dondurulmus transfer oldu tutmadi ay sonu yine gidicem doktora belki yone baskilayip transfer yapicak ya da direk koycak agri yapiyor maalesef benim de bir tup de sivi birikmesi var 2010 yilindam beri bu kist var ama doktorlar hep karsi ciktigi icin ameliyat olmadim sizin kac cm su an benimde yas 35 umutsuzluk benim negatiften sonra oldu yasla ilgili hic umutsuz olmayin 45 yasinda tup deneyen gordum en son doktorda
merhaba fulyada özel doktorum merkez değilmerhaba hangi tüp bebek merkezine gidiyorsunuz ?
Canım hidrosalpenks mi var tüpünde? Ameliyat olmadın mı?
BEn 4 ay önce tek tüpümü aldırdım hidrosalpenksten. Benimki büyükmüş tabii ama hidrosalpenks olunca alınması gerek diye biliyorum canım başka doktora da mı sorup fikir alsan acabayapmadı canım doktor çok ileri boyutta değil rahime sızıntı yapmıyor diye tek tüpte var bende naapcağımı şaşırdım
Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorumyapmadı canım doktor çok ileri boyutta değil rahime sızıntı yapmıyor diye tek tüpte var bende naapcağımı şaşırdım
iki doktora gittim ama bir daha gidiyim olmazsa dediğin gibi canımBEn 4 ay önce tek tüpümü aldırdım hidrosalpenksten. Benimki büyükmüş tabii ama hidrosalpenks olunca alınması gerek diye biliyorum canım başka doktora da mı sorup fikir alsan acaba
Aynen canım riske attığına değmez bir doktor daha görsün için rahat eder en azındaniki doktora gittim ama bir daha gidiyim olmazsa dediğin gibi canım
evet bir dahaki transfere kadar gidiyim sağol cnmAynen canım riske attığına değmez bir doktor daha görsün için rahat eder en azından
Geçen ay hidroselpinks nedeniyle benim de tüplerim alindi. Mayis ayında negatif tup bebek sebebinin hidroselpinks olduğu anlaşıldı, başka bir doktorlara görüşmedi tavsiye ediyorum
İnsalalhhh canmbenim de 3. deneme inşallah güzel sonuçlar alırız
Hayırlısıyla insallaahhh canm. İki dondurulmuş 3.gün embriyosu var. RABBİM yüzümüze güler insalahhRabbim hayırlısını versin canım
Melek Ada ben de 5.transferimi kasımda olmayı planliyorumEylül ekim derken Kasım ayına kaldı benimki de. 5.denemem olacak. İnsallah hepimiz pozitif haberler alırız.
Hayırlı olsun canm. İnsan inanamıyor değil mi 5.deneme olduğuna. Benm ilk üç deneme negatifti. 4.deneme tuttu ancak 6. haftasında düşük oldu. Sorunum amh 0.53 yapışıklık sorunum vardı ama çok şükür o da temizlendi. Siz de sorun ne canmMelek Ada ben de 5.transferimi kasımda olmayı planliyorum
Aynen ne ara böyle oldu 2 en fazla 3 de olur diyordum benim de 3 de tuttu fakat değerlerim gerekli şekilde yükselmedi eşimin sperm sayısı az 5 milyon altiHayırlı olsun canm. İnsan inanamıyor değil mi 5.deneme olduğuna. Benm ilk üç deneme negatifti. 4.deneme tuttu ancak 6. haftasında düşük oldu. Sorunum amh 0.53 yapışıklık sorunum vardı ama çok şükür o da temizlendi. Siz de sorun ne canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?