canım zaten doktorlar iki adet döneminin geçmesini istıolar genelde negatif denemeden sonra aynen bende genetik yaptırmadım çok pişman olmuştum doktor üstüste 3 negatif olursa genetiğe yolluoruz demişti bende ekim 24-25 gibi adet olcam bakalım doktor karar vercek ne zorlu süreç allahımKızlar benimde ilk transfer tutmadı şimdi dondurulmuş için adet bekliyorum yanı olumsuz sonuçtan sonra 2 adet geçirmek istedim. Kısmetse Ekim 26-27 adet göreceğim ve başlayacak. Dondurulmuş embriyolar nasıl oluyor acaba çok merak ediyorum . 4 tane embriyodan rastgele 2 tanesi seçilip transfer olmuştum genetik testler yaptırmadım.
Bazen diyorum ki asıl bebeğimi dondurucuya mı bıraktım?? Yada bazen bu opudan bulunan embriyolar genetik problemli midir bir sonraki tedavi için hazırlıklı olmalıyım gibi karışık düşünceler
Bizim ocakta.ben oyle istedim ama nsl beklicem o zmna kdr bilmiyorumKuzum bizde donduracagiz. Kasım'da transfer olacak.
Canım senin kaç tane olumsuz sonuçun var? Genetic evet direk istemediler. Adetimiz hemen hemen aynı dönem başlayacak bakalım. Dondurulmuş kan tane var ? bu sefer olacak ya öyle inanalım dua edelimcanım zaten doktorlar iki adet döneminin geçmesini istıolar genelde negatif denemeden sonra aynen bende genetik yaptırmadım çok pişman olmuştum doktor üstüste 3 negatif olursa genetiğe yolluoruz demişti bende ekim 24-25 gibi adet olcam bakalım doktor karar vercek ne zorlu süreç allahım
benim ilki tuttu 6 haftalık kaybettim cnm ikinci negatif oldu şimdi 3. olcak bakalım çikolata kisti olduğu için belki doktora baskılayıp transfer yapıcak adetten sonra belli olcak sürekli bir bekleyiş ya benim 4 dondurulmuş kaldı cnm 3. gün embryosu senin kaç taneCanım senin kaç tane olumsuz sonuçun var? Genetic evet direk istemediler. Adetimiz hemen hemen aynı dönem başlayacak bakalım. Dondurulmuş kan tane var ? bu sefer olacak ya öyle inanalım dua edelim
Bahçeci Diyarbakır şubesi canım. Senin hangi merkezBizim ocakta.ben oyle istedim ama nsl beklicem o zmna kdr bilmiyorumhangi merkezde tedavin cnm ?
Anladim canim 4 dondurulmus varsa merak etme canim buyuk ihtimal en az 1 tanesi tutar bence. Benim 2 tane 5.gun dondurulmus var insallah positif olur, olmazsa da israrla tekrar opudan baslayacam yani pes etmek istemiyorum :)benim ilki tuttu 6 haftalık kaybettim cnm ikinci negatif oldu şimdi 3. olcak bakalım çikolata kisti olduğu için belki doktora baskılayıp transfer yapıcak adetten sonra belli olcak sürekli bir bekleyiş ya benim 4 dondurulmuş kaldı cnm 3. gün embryosu senin kaç tane
Bnm de bahceci fulya istanbuldaki cnm.zeki akkum mu?Bahçeci Diyarbakır şubesi canım. Senin hangi merkez
inşallah tekrar opuya gerek kalmaz canım gerçekten zorlu bir süreç senin 5. gün olması çok iyi canımAnladim canim 4 dondurulmus varsa merak etme canim buyuk ihtimal en az 1 tanesi tutar bence. Benim 2 tane 5.gun dondurulmus var insallah positif olur, olmazsa da israrla tekrar opudan baslayacam yani pes etmek istemiyorum :)
Bizim ocakta.ben oyle istedim ama nsl beklicem o zmna kdr bilmiyorumhangi merkezde tedavin cnm ?
Cnm ben ogrtmenim.dinlenmeye zmnim kalsin diye 15 tatile denk getirmeye calisiyorumözel değilse neden ocakta istedin acaba
Aynen canım Zeki bey doktorum.Bnm de bahceci fulya istanbuldaki cnm.zeki akkum mu?
Bende memurum rapor alacağım canım transferden sonraCnm ben ogrtmenim.dinlenmeye zmnim kalsin diye 15 tatile denk getirmeye calisiyorum
Geçmiş olsun çok.inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Bende de çikolata kisti var 2000 yılında açık ameliyat olmuştum. Yaşım da 40a çok az kaldıbenim çikolata kisti var canım ilk denemede tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci negatif oldu 3.kasımda olcak ama bende hiç umut kalmadı her denemeden sonra insan umutsuzlanıo
kist var hem de iki tarafliGeçmiş olsun çok.inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Bende de çikolata kisti var 2000 yılında açık ameliyat olmuştum. Yaşım da 40a çok az kaldıÇok umutlu değilim ama Kasım gibi başlayacağım tedaviye. 3 aydır hep bişiler çıktı sağlıkla ilgili başlayamadık. Süreç uzadıkça daha çok stres oluyorum.
Şu an kistiniz var mı? Bende yıllar sonra yeniden çıktıBi de iki tüpüm de tıkalı ve sıvı birikimi mevcut. Eşimi sperminde de enfeksiyon çıktı şimdi onun tedavisindeyiz
Benim kist 3.5 cm yalnız bi de bende şöyle bi sıkıntı var. Sol yumurtalığımı hiç bi jinekolog göremiyo. ameliyattan dolayı küçülmüş olabilir diyolar. kist varken de tedaviye başlıyolarmış.kist var hem de iki tarafli3 ay baskilanip dondurulmus transfer oldu tutmadi ay sonu yine gidicem doktora belki yone baskilayip transfer yapicak ya da direk koycak agri yapiyor maalesef benim de bir tup de sivi birikmesi var 2010 yilindam beri bu kist var ama doktorlar hep karsi ciktigi icin ameliyat olmadim sizin kac cm su an benimde yas 35 umutsuzluk benim negatiften sonra oldu yasla ilgili hic umutsuz olmayin 45 yasinda tup deneyen gordum en son doktorda
evet canim kist varken zaten direk tup bebek oneriolar 3.5 cm kucukmus insallah olumlu sonuclanirBenim kist 3.5 cm yalnız bi de bende şöyle bi sıkıntı var. Sol yumurtalığımı hiç bi jinekolog göremiyo. ameliyattan dolayı küçülmüş olabilir diyolar. kist varken de tedaviye başlıyolarmış.
amin tüm isteyenler için inşallah.evet canim kist varken zaten direk tup bebek oneriolar 3.5 cm kucukmus insallah olumlu sonuclanir
benim de 3. deneme inşallah güzel sonuçlar alırızEylül ekim derken Kasım ayına kaldı benimki de. 5.denemem olacak. İnsallah hepimiz pozitif haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?