evet canim 2.30 saat fark var ben erzincandayim erzurumda yaptircamhımm farklı şehirde mi transfer olcaksın
o zaman evet canım doktorunla görüş belki bu ay yapar transferi yada eşinin dönmesini bekletebilirevet canim 2.30 saat fark var ben erzincandayim erzurumda yaptircam
Hayirlisi olsun canim bende bugun regl oldum ama bu ay yaptirmiyacam senin yenimi baslican tedaviye cnmKızlar bugün regli oldum yarın tedavi için hastaneye gideceğim dualarinizi bekliyoruminşallah bir problem çıkmaz
Evet canım ilk tüp bebek tedavim olacakHayirlisi olsun canim bende bugun regl oldum ama bu ay yaptirmiyacam senin yenimi baslican tedaviye cnm
Allah ilk denemede pozitif görmeyi nasip etsin inşallahEvet canım ilk tüp bebek tedavim olacak
Merhaba nesli, benim de hidroselpinks nedeniyle 1 negatif denemem var, bugün regli başladı nasipse dondurulmusla devam edicemKızlar bugün regli oldum yarın tedavi için hastaneye gideceğim dualarinizi bekliyoruminşallah bir problem çıkmaz
Merhaba ,gecici menopoz uygulandigi halde tutmadi mi ?benim de tedavide gecici menopoz uygulanacak Etkisi olmuyor mu acaba ?benim çikolata kisti var canım ilk denemede tuttu 6 haftalık kaybettim ikinci negatif oldu 3.kasımda olcak ama bende hiç umut kalmadı her denemeden sonra insan umutsuzlanıo
Merhaba canim. Hidroselfex için ne yapıldı canım. Benim tupum bağlandı. Acaba alınsa miydi komple diye endişeliyim.Merhaba nesli, benim de hidroselpinks nedeniyle 1 negatif denemem var, bugün regli başladı nasipse dondurulmusla devam edicem
Benim her iki tüpte alındı. Hiç endişelenme canım doktorun risk görseydi alırdı. Içını ferah tut sonuçta ilişik kesildi sızıntı ihtimali olsaydı alırdı zaten. Ben özellikle alınmasını istedim 2 sene önce açık miyom ameliyatı olmuştum bu 2. Ameliyatım oldu artık iğreti oluyorum tekrar tekrar ameliyat olmamak için alınmasını istedim.Merhaba canim. Hidroselfex için ne yapıldı canım. Benim tupum bağlandı. Acaba alınsa miydi komple diye endişeliyim.
merhaba maalesef tutmadı 3 aylık geçici menapoza girmiştim çikolata kistini baskılamak için adetle birlikte tekrar ağrılar başladı heralde yine baskılanıp transfer olcamMerhaba ,gecici menopoz uygulandigi halde tutmadi mi ?benim de tedavide gecici menopoz uygulanacak Etkisi olmuyor mu acaba ?
Merhaba canim. Hidroselfex için ne yapıldı canım. Benim tupum bağlandı. Acaba alınsa miydi komple diye endişeliyim.
Benim de 4negatif tup denemem var ve son kontrolde cikolata kisti 16mm cikti ve endometriosis uzun zamandir vardir dedi doktor .bunun icin baskilama yapacakmerhaba maalesef tutmadı 3 aylık geçici menapoza girmiştim çikolata kistini baskılamak için adetle birlikte tekrar ağrılar başladı heralde yine baskılanıp transfer olcamsizin ne için menapoz uygulancak
daha küçükmüş canını sıkma hiç benim ağrım olmasa dert etmicem ama ağrı olduğu için mecbur doktorda baskılama yapıo iki taraflı birde kist tutunmaya engel değil diyor doktor ama bilmiyorum neden tutmadı o kadar rahim dinlendirmeden sonra çok umutluydum 4 negatif dondurulmuşlar mı oldu acabaBenim de 4negatif tup denemem var ve son kontrolde cikolata kisti 16mm cikti ve endometriosis uzun zamandir vardir dedi doktor .bunun icin baskilama yapacak
Soyle kist buyuk yada kucuk onemli degil onemli olan endometriosis, Endometriosis yayilmis olabilir ,cikolata kisti olusmus olmasi disinda endometriosis farkli yerlerde de olabilir ,bu da gebelige engel embriyo tutunmasina engel ,gebeligin ilerlemesine engel .daha küçükmüş canını sıkma hiç benim ağrım olmasa dert etmicem ama ağrı olduğu için mecbur doktorda baskılama yapıo iki taraflı birde kist tutunmaya engel değil diyor doktor ama bilmiyorum neden tutmadı o kadar rahim dinlendirmeden sonra çok umutluydum 4 negatif dondurulmuşlar mı oldu acaba
menapoz işe yarıyor benim önceki seferde 9 cmden 5 e indi kist o bakımdan çok rahatlamıştım tabi adet kanıyla beslendiği için en iyi çözüm hamile kalmak inşallah en yakın zamanda hamile kalıp kurtuluruz bu derttenSoyle kist buyuk yada kucuk onemli degil onemli olan endometriosis, Endometriosis yayilmis olabilir ,cikolata kisti olusmus olmasi disinda endometriosis farkli yerlerde de olabilir ,bu da gebelige engel embriyo tutunmasina engel ,gebeligin ilerlemesine engel .
Cikolata kisti olmasa da endometriosis olabilir ,bundan dolayi menopoza sokacak doktorun beni
Insallah hepimiz hamile ksliriz en kisa zamandamenapoz işe yarıyor benim önceki seferde 9 cmden 5 e indi kist o bakımdan çok rahatlamıştım tabi adet kanıyla beslendiği için en iyi çözüm hamile kalmak inşallah en yakın zamanda hamile kalıp kurtuluruz bu dertten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?