Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

Senin de transfer olcak herlde inşallah çok güzel geçer. Bana kan testi 3 aralkda yap dedi ama o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum,
Evet benmde 18. Gün olucak inşalalh ama adete 9 gün kalmış oluyor tedirgin oldum normal mi diye yaa güzel haber ver bizede okdr bekleme ama bu ayın sonunda yaptır bende olsam dayanamam :) çok zor

Evet benmde 18. Gün olucak inşalalh ama adete 9 gün kalmış oluyor tedirgin oldum normal mi diye yaa güzel haber ver bizede okdr bekleme ama bu ayın sonunda yaptır bende olsam dayanamam :) çok zor
Evet ya beklemek çok zor. Ben de senin gbi düşündüm ama normal demkki ya bizm embriyo kalitesi pek iyi değil anladm kadarıyla ama Rabbim yeter ki ol desin inşallah. Güzel haberler alırız inşallah sonucu öğrenince yazarım zaten ama daha var bakalm nasl geçicek günler :)

Doktorun yat kalkma gibi bişey söyledi mi bide çok mu sıkışık gitmiştin

[/
Ağır işler yapma dedi canım. Kendini yorma dinlen dedi ama süreklide yatma dedi. Kendini zorlmdn yapablceğin işleri yap dedi kan dolaşımı bakımından. Sıkışıklğa gelince ağlıcaktım ya yalvardım valla transfere almdn biraz yapmama izin verdiler. Sonra çataldayken de yaptım biraz. Transfrdn sonrada hemn yaptrdlr çok kötü oldum çünki. Sürgüye yaptırıyorlar. Ama tek kötü tarafı sıkışıklık yoksa transfer çok kolay çok çabuk bitiyo canım

Ay bunu okuyunca gülme geldi ben sıkışık gitmeyi baya abartmıştim kızlar sabahtan 2.5 lt su içtim yerimde duramıyorum hemşireler bir baktı ultrasyonda gülmekten krize gitmiştik 12 bardak boşalttılar WC ye gidip ultrasyona girmekten bir hal olmuştum

Ben de kaç defa çıktım yaa biz de çok güldük tedavinin en zor tarafı sıkışıklık ve progestan iğneler bence

Artık bende napıcam bilmiyorum gelmeden su içmeye başlayın dediler

:)) iyi bari boşaltmışlar yoksa napardın :) e onlar anlıyor demek ay ne zor işler ya kuzum sanada sorayım transfer adetin kaçıncı günü oldu sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…