- 31 Temmuz 2018
- 1.523
- 994
- 53
Hadi hayırlısı inşallah tutunmuştur bebiş o bende şimdiden var bence aldığımız ilaçlardan adetin kaçıncı günü oldu transferDün oldu canm transfer. Gaz sancısı çeken var mı ya ben çok kötü oldum
İnşallah canım valla suyun içine hakiki zeytinyağ kattım iyi gelir inşallah. Adetn 17. gününde oldu canmHadi hayırlısı inşallah tutunmuştur bebiş o bende şimdiden var bence aldığımız ilaçlardan adetin kaçıncı günü oldu transfer
Adet kaç günde bir oluyorsun yani şimdi normal adet tarihine kaç gün varİnşallah canım valla suyun içine hakiki zeytinyağ kattım iyi gelir inşallah. Adetn 17. gününde oldu canm
28 günde bir oluyorum canımAdet kaç günde bir oluyorsun yani şimdi normal adet tarihine kaç gün var
Senin de transfer olcak herlde inşallah çok güzel geçer. Bana kan testi 3 aralkda yap dedi ama o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum,Adet kaç günde bir oluyorsun yani şimdi normal adet tarihine kaç gün var
Evet benmde 18. Gün olucak inşalalh ama adete 9 gün kalmış oluyor tedirgin oldum normal mi diye yaa güzel haber ver bizede okdr bekleme ama bu ayın sonunda yaptır bende olsam dayanamam :) çok zorSenin de transfer olcak herlde inşallah çok güzel geçer. Bana kan testi 3 aralkda yap dedi ama o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum,
Evet ya beklemek çok zor. Ben de senin gbi düşündüm ama normal demkki ya bizm embriyo kalitesi pek iyi değil anladm kadarıyla ama Rabbim yeter ki ol desin inşallah. Güzel haberler alırız inşallah sonucu öğrenince yazarım zaten ama daha var bakalm nasl geçicek günler :)Evet benmde 18. Gün olucak inşalalh ama adete 9 gün kalmış oluyor tedirgin oldum normal mi diye yaa güzel haber ver bizede okdr bekleme ama bu ayın sonunda yaptır bende olsam dayanamam :) çok zor
Doktorun yat kalkma gibi bişey söyledi mi bide çok mu sıkışık gitmiştinEvet ya beklemek çok zor. Ben de senin gbi düşündüm ama normal demkki ya bizm embriyo kalitesi pek iyi değil anladm kadarıyla ama Rabbim yeter ki ol desin inşallah. Güzel haberler alırız inşallah sonucu öğrenince yazarım zaten ama daha var bakalm nasl geçicek günler :)
Doktorun yat kalkma gibi bişey söyledi mi bide çok mu sıkışık gitmiştin
[/
Ağır işler yapma dedi canım. Kendini yorma dinlen dedi ama süreklide yatma dedi. Kendini zorlmdn yapablceğin işleri yap dedi kan dolaşımı bakımından. Sıkışıklğa gelince ağlıcaktım ya yalvardım valla transfere almdn biraz yapmama izin verdiler. Sonra çataldayken de yaptım biraz. Transfrdn sonrada hemn yaptrdlr çok kötü oldum çünki. Sürgüye yaptırıyorlar. Ama tek kötü tarafı sıkışıklık yoksa transfer çok kolay çok çabuk bitiyo canımDoktorun yat kalkma gibi bişey söyledi mi bide çok mu sıkışık gitmiştin
Ay bunu okuyunca gülme geldiDoktorun yat kalkma gibi bişey söyledi mi bide çok mu sıkışık gitmiştin
Ben de kaç defa çıktım yaa biz de çok güldükAy bunu okuyunca gülme geldiben sıkışık gitmeyi baya abartmıştim kızlar sabahtan 2.5 lt su içtim yerimde duramıyorum hemşireler bir baktı ultrasyonda gülmekten krize gitmiştik 12 bardak boşalttılar WC ye gidip ultrasyona girmekten bir hal olmuştum
Artık bende napıcam bilmiyorum gelmeden su içmeye başlayın dedilerAğır işler yapma dedi canım. Kendini yorma dinlen dedi ama süreklide yatma dedi. Kendini zorlmdn yapablceğin işleri yap dedi kan dolaşımı bakımından. Sıkışıklğa gelince ağlıcaktım ya yalvardım valla transfere almdn biraz yapmama izin verdiler. Sonra çataldayken de yaptım biraz. Transfrdn sonrada hemn yaptrdlr çok kötü oldum çünki. Sürgüye yaptırıyorlar. Ama tek kötü tarafı sıkışıklık yoksa transfer çok kolay çok çabuk bitiyo canım
:)) iyi bari boşaltmışlar yoksa napardın :) e onlar anlıyor demek ay ne zor işler ya kuzum sanada sorayım transfer adetin kaçıncı günü oldu senAy bunu okuyunca gülme geldiben sıkışık gitmeyi baya abartmıştim kızlar sabahtan 2.5 lt su içtim yerimde duramıyorum hemşireler bir baktı ultrasyonda gülmekten krize gitmiştik 12 bardak boşalttılar WC ye gidip ultrasyona girmekten bir hal olmuştum
Valla ben az su içtim hemn sıkıştım çünki Allah hepimizin yardımcısı olsunArtık bende napıcam bilmiyorum gelmeden su içmeye başlayın dediler
Amin amin amin ne kadar sürdü işlem sonra hastahanede ne kadar yattınValla ben az su içtim hemn sıkıştım çünki Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kesinlikle öyle kuzum aynı şekilde benimde içim çok rahatlıyor.Ah çok teşekkür ederim sağol canımm inşallah içim rahatlıyor sizle konuşunca hepimizin derdi aynı bizi sadace biz anlarız
Hepimiz güzel haberler vericez inanıyorum benKesinlikle öyle kuzum aynı şekilde benimde içim çok rahatlıyor.
İşlem 5 dk sürdü yarım saat yatrdılarAmin amin amin ne kadar sürdü işlem sonra hastahanede ne kadar yattın
Ne kadar kısa 5 dk ya ne umutlar bağlıyoruzİşlem 5 dk sürdü yarım saat yatrdılar
Aynen öyle canımNe kadar kısa 5 dk ya ne umutlar bağlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?