• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da tüp Bebek yaptiracaklar

kizlar transferde kac hucreli oldugunu syluyolarmi yani kac olursa ii bana syledjlerini hatrlamiyorum ama sanki tek hucreli demisti 2.gun embiriosu yani kotu mu bi an aklima geldi

kizlar transferde kac hucreli oldugunu syluyolarmi yani kac olursa ii bana syledjlerini hatrlamiyorum ama sanki tek hucreli demisti 2.gun embiriosu yani kotu mu bi an aklima geldi
Tek hücreli olması imkansız canım. Rahatla biraz. Bak maşallah her gün ayrı bir belirtin var. Bu günlerin, bu heyecanın tadını çıkar. Nice arkadaşımız bir yumurta bulmak için aylarca yillarca ugrasiyor. Bu aşamaya gelmek bile bir mucize belki. Şükürler olsun rabbime. Insallah saglikla sonuclarimizi alir, saglikli dünyaya getiririz çocuklarımızı. Ben de 25inde kan verip öğrenicem. Hiçbir belirtim yok. Ama şükrediyorum bugünüme ve çok umutluyum. Hayırlısıyla 🤲

Transferin 4.gunundeyim erken gebelik testi negatif cikiyor bu durumda olan varmi:110:

ya kizlar var demi ya bayiocam nerdeyse ilk defa bu cizgiyi grdum olucem heyecandan simdje ikaclardan falan olabilir mi sdiyorum ya

Eklentiler

• 20191123_091923.jpg
    20191123_091923.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 45
ya kizlar var demi ya bayiocam nerdeyse ilk defa bu cizgiyi grdum olucem heyecandan simdje ikaclardan falan olabilir mi sdiyorum ya
Maşallah inşallah ilaçlardan değildir canım ya Allah hayırla tamamlamanı nasip etsin bende transfer için bekliyorum yumurlar iyiyse işlem olucak

Maşallah inşallah ilaçlardan değildir canım ya Allah hayırla tamamlamanı nasip etsin bende transfer için bekliyorum yumurlar iyiyse işlem olucak
ya degildir demi var yani ya allahim bekleyen herkese yardim etsn o kadar guzel biseymis ki rabbim sizleridr sevindirsn

hani ben ilaca devam edecek miyim die soracaktm moral bozar gibi konusuyo bu testlerden hic anlamiyorum ama madem o kdar acelcisn oazartesi gel dio

hani ben ilaca devam edecek miyim die soracaktm moral bozar gibi konusuyo bu testlerden hic anlamiyorum ama madem o kdar acelcisn oazartesi gel dio
Bu kimyasallar yaşandığı içindir sen içini ferah tut seni kimse anlamaz ne istiyorsan onu yap zateN en sonunda üzülende sevinende sen olacaksın

Transferden bigun once esiniz ve sizden alinan kan islemden geciyo esinizin kani kolunuza sizin kaninizsa rahime uygulaniyor basit islem kolunuza vurulan igne biraz can acitiyor rahimdeyse transfer gibi bisiy yani hiss etmiyosun hicbisey
Çok teşekkürler canım degisik bir islemmis

Back