Hadi inşallah canım mutlu haberlerleBende test günümü bekliyorum kızlar. 28 Kasım test günü
benimde 28 kasim ama once yapmak istiyorum transferim 14uydu 2gun embiriosu senin ?Bende test günümü bekliyorum kızlar. 28 Kasım test günü
iyi akşamlar canım umarım en güzel şekilde ilerler eşinde sorun neydi kaç yumurta toplandıArkadaşlar merhaba. Ben de pazartesi opu olmuştum. Benim eşimde problem. Dün embiriyolog aradı ve olumsuz ama yarını beklicz dedi. Çok üzüldük tabi. Ama bu sabah aradı döllendi öğeln transfere gelin dediama embriyo için 2 ile 3 arasnda gdip geliyo dedi kaliteden mi bahsetti acaba bilgi vermedi. Bilgisi olan varmı
Birkaç gün daha bekle canım daha yanıltır seni beklemek çok zor dimi ya her süreci farklı zor bu işinbenimde 28 kasim ama once yapmak istiyorum transferim 14uydu 2gun embiriosu senin ?
bugun 7gun zaten yok beklerim ama 2gun embiriosu ya ne zman cikar erken gebelik testiyle acaba hayatimda gecmeyen tek hafta diyebilirim zor kelimemiBirkaç gün daha bekle canım daha yanıltır seni beklemek çok zor dimi ya her süreci farklı zor bu işin
Allah söyletti heralde :) herkesde farklı oluyo bide çıkması kimi kaset testte hemen görüyor kimi anca kanda bende bugün yumurtalarımla ilgili bilgi alıcam inşallah güzel şeyler duyarımda yola deva ederimbugun 7gun zaten yok beklerim ama 2gun embiriosu ya ne zman cikar erken gebelik testiyle acaba hayatimda gecmeyen tek hafta diyebilirim zor kelimemiinsallah tutmustur bebegim hele bi dogsun yicem ona bugunlerin hesabini sorcam ondan
o yuzden uyku tutmadi galiba erkenn kalkmissin insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirsin ❤Allah söyletti heralde :) herkesde farklı oluyo bide çıkması kimi kaset testte hemen görüyor kimi anca kanda bende bugün yumurtalarımla ilgili bilgi alıcam inşallah güzel şeyler duyarımda yola deva ederim
İnşallah aslında ondan uyanmadım progestan kullanıyorum saatli ama uyuyamadım tekrar sen ne kullanmıştıno yuzden uyku tutmadi galiba erkenn kalkmissin insallah hayirlisiyla guzel sonuc alirsin ❤
benimde progestan vardi ondam kalktim ya gogus hassasiyetim.biraz gitti sanki ama felakat adet agrim var ama adrt tarifime zaten 9 gun falan var yaİnşallah aslında ondan uyanmadım progestan kullanıyorum saatli ama uyuyamadım tekrar sen ne kullanmıştın
Ağrılara hiç takılma O kadar hormon ilaç düzen kalmadı zaten inşalalh tutunmuştur Bebişinbenimde progestan vardi ondam kalktim ya gogus hassasiyetim.biraz gitti sanki ama felakat adet agrim var ama adrt tarifime zaten 9 gun falan var ya
Eşimin sorunu genetik canm azfc delesyonu var. 10 tane yumurta toplandı. Eşim tese olmuştu 8 tane dondurulmuş sperm vardı. 4 tanesi çözüldü 1 tanesi döllenme yapmş. Hepimiz hayrlı sonuçlar alırız inşallahKızlar bende opu oldum 7 yu
iyi akşamlar canım umarım en güzel şekilde ilerler eşinde sorun neydi kaç yumurta toplandı
Canım aradılar şimdi 7 yumurtadan 3 olgun vardı dedi 2 tanesi döllenmiş cmrtsi çağrıd çok şükürbenimde progestan vardi ondam kalktim ya gogus hassasiyetim.biraz gitti sanki ama felakat adet agrim var ama adrt tarifime zaten 9 gun falan var ya
cok sukur 2 sinide transfer ed3cekler demiCanım aradılar şimdi 7 yumurtadan 3 olgun vardı dedi 2 tanesi döllenmiş cmrtsi çağrıd çok şükür
Benim 16 kasımda transferim oldu. 5ci gun embryosubenimde 28 kasim ama once yapmak istiyorum transferim 14uydu 2gun embiriosu senin ?
Ya senin adına o kadar sevindim ki çok şükürCanım aradılar şimdi 7 yumurtadan 3 olgun vardı dedi 2 tanesi döllenmiş cmrtsi çağrıd çok şükür
Öyle konuşmuştuk ilk gittiğim gün 2 diye ama şimdi nasıl olur bilmiyorumcok sukur 2 sinide transfer ed3cekler demi
Ah çok teşekkür ederim sağol canımm inşallah içim rahatlıyor sizle konuşunca hepimizin derdi aynı bizi sadace biz anlarızYa senin adına o kadar sevindim ki çok şükürsıra pozitifi beklemekte inşallah
İnşallah inşallah hayırlı haberler alalım ne zaman transferEşimin sorunu genetik canm azfc delesyonu var. 10 tane yumurta toplandı. Eşim tese olmuştu 8 tane dondurulmuş sperm vardı. 4 tanesi çözüldü 1 tanesi döllenme yapmş. Hepimiz hayrlı sonuçlar alırız inşallah
Canımm transferin adetin kaçıncı günü yapıldı seninÖyle konuşmuştuk ilk gittiğim gün 2 diye ama şimdi nasıl olur bilmiyorum
Dün oldu canm transfer. Gaz sancısı çeken var mı ya ben çok kötü oldumİnşallah inşallah hayırlı haberler alalım ne zaman transfer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?